Hvordan kan du købe Aurora aktier?

Cannabis aktier boomer! Og med god grund: Siden legaliseringen af cannabis i mange områder af Nordamerika er der kommet mange interessante nye virksomheder til. Et eksempel på en lignende virksomhed er Aurora Cannabis. Overvejer du en investering i Aurora Cannabis aktien? På denne side kan du læse, hvordan du køber Aurora Cannabis aktier.

Hvor kan du købe Aurora Cannabis aktier?

Har du lyst til at købe Aurora Cannabis aktier? Du kan handle direkte med Aurora Cannabis-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs på Aurora Cannabis?

Er du nysgerrig efter den nuværende kurs på Aurora Cannabis aktien? I grafen nedenfor kan du se, hvordan CFD’en af Aurora Cannabis klarer sig. Du kan også åbne en position direkte med en af knapperne.

Er det smart at investere i Aurora Cannabis?

En investering i Aurora Cannabis bliver bestemt ikke altid godt: Fra top 150 Canadiske dollars er kursen faldet til lidt over 10 Canadiske dollars. Som aktiv trader kan du tag fordel af den slags kraftige fald ved at tage en short position. Som investor kan du spørge dig selv, om det stadig er interessant at investere i Aurora Cannabis aktier.

Aktien klarede sig dårligt i 2019 og 2020, fordi ledelsen uklogt brugte mange penge. I 2020 har den nye ledelse foretaget de nødvendige forbedringer: Nogle mindre produktionsanlæg vil blive lukket for at tag fordel af stordriftsfordele.

Fra et juridisk synspunkt kunne Aurora Cannabis også være bedre i fremtiden: Det Canadiske cannabis marked bliver for eksempel mere og mere åbent. Med introduktionen af forskellige nye produkter såsom cannabis drikke og vaping, øges mulighederne for virksomheden yderligere.

Alligevel kan en investering i Aurora Cannabis gå dårligt: På 6 år har virksomheden øget antallet af aktier med 11.800% for at rejse mere kapital. Desuden har virksomheden svært ved at konkurrere med det illegale marked, da produkter på det sorte marked er fritaget for afgift. Derfor er der stor usikkerhed om fremtiden for Aurora Cannabis: Om det er smart at købe aktierne nu, er blot et spørgsmål.

Kort om Aurora Cannabis

I Nordamerika får flere og flere steder lov til at producere og sælge cannabis. Det drejer sig ofte om cannabis til medicinske formål. Du kan tag fordel af denne udvikling ved investere i cannabis aktier. Det kan være attraktivt at investere i disse aktier. Et eksempel på en virksomhed, du kan investere i, er Aurora Cannabis.

Aurora Cannabis er en anerkendt producent af medicinsk cannabis. Hovedmarkedet for denne virksomhed i Canada. I 2016 skete den første omsætning. I 2018 blev der produceret cirka 570.000 kilo cannabis. I løbet af sommeren 2018 blev produktion og brug af cannabis lovlig i Canada. Denne legalisering af ukrudt i Canada giver uden tvivl Aurora Cannabis muligheder.

Investing Aurora Cannabis

Investere i cannabis?

Er det klogt at investere i cannabis? Ukrudt bliver lovligt i flere og flere lande. Derfor er udsigterne rosenrøde. Det er et marked med potentiale. Ifølge forskning kan markedet vokse enormt. I 2030 kan omsætningen af lovlig marihuana-dyrkning være 75 milliarder dollars værd.

Det er ikke urealistiske tal. Det illegale cannabis marked havde en omsætning på cirka 50 milliarder dollars i 2018. Omsætningen af lovligt ukrudt var i 2018 på 6,7 milliarder dollars. I 2030 kan der opnås en omsætning på 75 milliarder dollars, når det samlede marked vokser 3% over 12 år. Folk bliver nødt til at skifte fra ulovlige parter til lovlige muligheder for at opnå denne vækst.

En virksomhed i hurtig vækst

Cam Battley er Chief Corporate Officer for Aurora Cannabis. Hvad har han at sige om virksomheden? Virksomheden vokser hurtigere end sine konkurrenter. Med hensyn til størrelse er denne cannabis virksomhed nummer to i verden med aktiviteter i 18 lande.

Aurora Cannabis producerer cannabis helt inde i drivhuse. Gennem glastaget nyder vi godt af solens varme. Vi kan også overvåge miljøfaktorer som fugt og temperatur. Produktionen er meget effektiv, så vi kan producere cannabis for under en dollar per gram.

Markedet for medicinsk cannabis er ustabilt

At investere i cannabis er ikke uden risiko. Mange virksomheder, der producerer cannabis, er vokset. For at imødekomme efterspørgslen efter medicinske cannabis produkter har de øget deres produktion. Prisen, som virksomheder får for deres cannabis, kan dog svinge. Cannabis aktiekurser er også volatile. Aktiekurser kan derfor stige eller falde betydeligt i værdi.

Du kan tag fordel af dette ved aktivt at investere i Aurora Cannabis-aktier. Ved at være meget opmærksom på nyhederne kan du surfe på bølgerne af hysteri og panik.

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *