Køb af marihuana: Hvordan skal man investere i cannabis?

Det kan være meget rentabelt at investere i cannabis! I denne artikel diskutere vi hvordan man kan købe aktier på hashmarkedet, og vi introducerer nogle af de bedste marihuana aktier til at købe.

Hvordan kan du investere i cannabis?

Der er to måder, hvorpå man kan tag fordel af hash eller cannabis investeringer. I det følgende vil vi drøfte hvordan man kan handle med marihuana aktier.

Hvordan kan du købe marihuana aktier?

En anden mulighed er at købe aktier af marihuana selskaberne. Når du gør det, er omfattende forskning vigtig. Der kan jo ske meget på lang sigt, og markedet er stadig relativt nyt. Med stigningen i internet virksomhederne så De f.eks. også, at mange nye virksomheder svigtede. Man bør derfor gå ind i den underliggende struktur i firmaet for ikke at blive stillet over for ubehagelige overraskelser. Den billigste sted at købe aktier er eToro, da De ikke betaler kommissioner for aktier med denne børsmægler. Brug knappen nedenfor at åbne en gratis konto:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad vil du vide om investering i cannabis?

Hvordan kan du aktivt handle med cannabis aktier?

Den første mulighed, hvormed man kan handle med aktier i cannabis virksomhederne, er ved at købe eller sælge såkaldte CFD'er. CFD'er er meget velegnede til at spekulere på prisstigninger og falder på kort sigt. Det gør det muligt for Dem at reagere på kraftige prisudsving. Desuden er det også muligt at short sell, hvilket gør det muligt at tag fordel af en faldende pris. Vil du købe eller sælge marihuana CFD'er? Det er muligt med Plus500. Brug knappen nedenfor at skabe en gratis demo:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Hvorfor er det interessant at investere i cannabis?

I 2018 var hash aktierne enormt interessante. Canada tillod cannabis at blive lovligt produceret og solgt, hvilket mange virksomheder klogt forventede. Dette viste sig imidlertid at være en enorm hype: aktiekurserne for mange cannabis relaterede aktier steg enormt og kollapsede derefter igen.

Før legaliseringen var flere virksomheder allerede aktive på markedet for cannabis. I henhold til Cannabis for Medical Purposes Regulation kan virksomheder allerede lovligt fremstille hash til medicinske formål. Den nye lov gjorde det imidlertid også muligt for disse virksomheder at sælge cannabis direkte til rekreative formål. For en virksomhed som Canopy Growth viste denne udvikling sig at være positiv: Virksomhedens omsætning er steget mere end tifold!

Der er stadig masser af plads til vækst. Markedet for lovlig marihuana underminerer langsomt underverdenens markedsandel. Alene i Canada er cannabis markedet mellem 5 og 7 milliarder Canadiske dollars værd!

growth_marijuana_market

Cannabis markedet forventes at vokse endnu mere

Hvorfor blev cannabis legaliseret?

Regeringen besluttede at legalisere cannabis for at mindske kriminaliteten. Dette ville også gøre udbuddet mere gennemsigtigt, da THC-indholdet skal nedskrives på hvert produkt. Det ville også gøre det vanskeligere for mindreårige at købe hash. Ikke alle disse mål er blevet opfyldt: Fordi kriminelle stadig tilbyder marihuana til billigere priser, er der stadig et stort strafferetligt kredsløb.

Hvorfor er marihuana aktier kollapset?

Efter hype er priserne på cannabis nogle gange faldet helt op til 90%. Da legaliseringen netop var blevet gennemført, var der tydeligvis en hash boble. Mange investorer ønskede ikke at gå glip af båden, fordi virksomhedernes omsætning steg så meget.

Denne optimisme viste sig at være ubegrundet: Legalisering i andre lande tager længere tid end forventet, og ulovlig dyrkning af marihuana er en form for illoyal konkurrence. Kriminelle betaler ikke skat og kan derfor sælge deres cannabis billigere. Faktum er, at virksomheder, der sælger cannabis juridisk, til enhver tid skal holde trit med kvaliteten.

For yderligere vækst må vi holde et vågent øje med udviklingen i USA. F.eks. fik det i 2012 tilladelse til at bruge cannabis til at genskabe sig i Colorado og Washington. På denne måde vil der naturligvis opstå store, nye markeder, hvorfra hash virksomheder vil kunne tag fordel heraf.

Men tendensen fortsætter, hvilket kan være en god grund til endnu en gang at investere i cannabis. I 2020 vil New Zealand, Luxembourg og Mexico sandsynligvis legalisere dyrkningen af cannabis. I Libanon og Ghana er restriktionerne for dyrkning af hampplanter allerede blevet reduceret. Desuden giver flere og flere Amerikanske stater mulighed for fritidsbrug af hash.

growth_marijuana_market

Cannabis markedet er stadig en reel hype. Pas derfor på at foretage en stor investering i marihuana-aktier!

Hvor stort er markedet?

En investering i cannabis kan stadig være meget interessant. Mere end 260 millioner mennesker i hele verden bruger cannabis hvert år, og markedet er i alt mere end 344 milliarder amerikanske dollars værd. Hash industrien bliver juridisk set på flere og flere steder, og hash virksomheder kan drage fordel heraf. Dette kan ses i en stadig stærk vækst: I 2019 var omsætningen på verdensplan 10,2 mia. EUR, hvilket vil stige til 14,9 mia. EUR i 2020.

Når man investerer i cannabis, er det klogt at undersøge, hvilke virksomheder der vil drage størst fordel af denne enorme vækst. Selvfølgelig har du de firmaer der producerer og sælger marihuana. Men det stopper ikke der: Der er også stofproducenter og bioteknologiske virksomheder, der udvikler lægemidler, der bruger cannabis. Der er også lande, der leverer det nødvendige udstyr til dyrkning af hamp.

Investering i marihuana markedet med et ETF

For mange investorer er det vanskeligt at afgøre hvilken marihuana de bedst kan købe. Med et ETF kan man investere i en kurv af cannabis aktier på én gang. Det gør det muligt at sprede jeres risici og mindske risikoen for at miste mange penge på grund af et firma, der ikke klarer sig godt.

Det mest kendte cannabis EFT er Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBDX), som sporer Medical Cannabis og Wellness Equity Index. ETF 's omkostningsindeks er 0,8%, hvilket er ret dyrt for et ETF: Som følge af markedets høje forventede vækst kan en investering i dette indeks stadig være interessant.

Indekset omfatter selskaber, der er noteret i Amerika (86%) og Canada (14%). Eksempler på virksomheder i indekset er GW Pharmaceuticals, Growgeneration Corporation og Zynerba Pharmaceuticals Inc.

Vil du købe ETF? Et godt sted at gøre dette er DEGIRO: DEGIRO er en pålidelig børsmægler, hvor man kan købe og sælge ETF midler til lave transaktionsomkostninger. Brug knappen nedenfor at åbne en konto hos DEGIRO:

Hvad er de mest populære og bedste cannabis aktier?

Har du lyst til at vide, hvad den bedste marihuana aktier er for en investering? I så fald er det klogt at foretage en grundig undersøgelse! Undersøg f.eks., om cannabis aktien passer godt ind i investeringsporteføljen. I denne del af artiklen vil vi drøfte nogle velkendte og populære cannabis aktier du kan investere i.

Canopy Growth

Canopy Growth Corporation er verdens største cannabis selskab. En stor part, der har investeret i selskabet, er Constellation Brands, som er en drikkevareproducent. Selskabet har en andel på over 38%. Dette har øget virksomhedens værdi til over 10 milliarder dollars.

Det forhold, at virksomheden også ser på investeringer uden for Canada, gør det muligt at foretage en interessant investering i Canopy Growth. Der er f.eks. oprettet partnerskaber med lokale virksomheder i Tyskland og Spanien. Desuden er selskabet også aktiv i Jamaica, Chile, Brasilien, Australien og andre lande. Når tendensen fortsætter, og flere lande legaliserer hash, vil væksten i Kana 'ne være klar til at erobre disse områder.

Aphria

Aphria er også en vigtig aktør på markedet for cannabis. Virksomheden har et stort drivhusgas til fremstilling af cannabis. Dette drivhus ligger i nærheden af Ontario og kaldes Aphria One. Der er nok plads til at fremstille en stor mængde marihuana med et areal på mindst 300 kvadratmeter. En stor fordel ved, at virksomheden dyrker hash inden for et drivhus, er, at dette giver den mulighed for at producere cannabis af højere kvalitet til lavere omkostninger.

Virksomheden udvikler nye produkter og indgår også partnerskaber med forskellige universiteter. Aphrias fokus er på både rekreativt og medicinsk hash. Virksomheden kunne opnå et rentabelt resultat i 2018. Når man ser på, at salgsmarkedet vil fortsætte med at stige, kan Aphria være en interessant investering.

Aphria_weed

Aurora Cannabis

Aurora Cannabis er den næststørste cannabis virksomhed i verden efter Canopy Growth. Det har været muligt at udveksle aktier i selskabet om fondsbørsen siden oktober 2018. Denne Canadiske producent af medicinsk marihuana har forskellige produktionsmuligheder. Ved udgangen af 2018 vil der ikke være mindre end otte produktionsfaciliteter, og virksomheden opererer med over 18 lande.

I alt kan virksomheden producere 500.000 kg hash om året. Selv om virksomheden har en stor kapacitet, kan den endnu ikke opnå overskud i år. Efterhånden som legaliseringen fortsætter, kan det ændre sig i fremtiden! Selskabet har også meddelt, at Medreleaf Corporation vil overtage selskabet, hvilket vil kunne medføre større overskud i fremtiden.

Aurora_Cannabi

CARA Therapeutics

CARE Therapeutics er en virksomhed, der er specialiseret i bekæmpelse af smerte. Nu hvor marihuana bliver accepteret til medicinske formål, kan firmaet fortsætte med at vokse. Firmaet er i gang med at udvikle CR845, et lægemiddel, der bør arbejde mod ekstrem kløe og smerte.

Selskabet er interessant nok til at vække flere store virksomheders interesse. Renal Pharma ønsker f.eks. at påtage sig den videre distribution af lægemidler. Hvis virksomheden virkelig bryder igennem med dette ikke-vanedannende stof, kan aktiekursen stige kraftigt. Wall Street holder øje med Cara Therapeutics.

De fremtidige udsigter for virksomheden er derfor gode. På verdensplan er der 1,2 milliarder mennesker, som kan tag fordel af de produkter, der er udviklet af CARA Therapeutics. Selskabet har kun brug for en del af denne koncern som kunder for at opnå et godt udbytte.

cara_therapeutics

Lægemidler CARA Therapeutics arbejder på

Cronos Group (CRON)

Dette er den første cannabis aktie, der er noteret på NASDAQ. Ved hjælp af samarbejder og joint ventures har Cronos Group været i stand til at starte aktiviteter på fem kontinenter. Virksomheden fremstiller forskellige medicinske produkter, såsom Peace Naturals mærket. Virksomheden har også produkter til fritidsbrug, såsom Cove og Spinach.

Altria, et tobaksselskab, tog en aktiepost i virksomheden i 2018 og bragte vurderingen til 4,5 mia. EUR. Kort efter erhvervede de Redwood Holding, et selskab, der fremstiller CBD produkter, i 2019. Cronos Group er også aktiv i udviklingen af fordampere i Israel.

Selv om virksomheden har registreret et tab i 2019, giver dens store kontaktposition den rig mulighed for at ekspandere. Dette kan gøre det attraktivt at investere i Coronas Group.

Andre cannabis aktier, du kan investere i

 • Amyris
 • Arena Pharmaceuticals
 • Cara Therapeutics
 • Cronos
 • GW Pharmaceuticals
 • Innovative Industrial Properties
 • OrganiGram Holdings

På hvilken børs kan du investere i hash aktier?

Mange af de mest populære og velkendte cannabis aktier findes på den Amerikanske Nasdaq og New York Stock Exchange. Du kan også finde mange virksomheder, der er aktive med marihuana på den Canadiske Toronto Stock Exchange. Du kan handle med næsten enhver børsmægler med aktier, der er noteret på disse børser.

Der er også mange mindre virksomheder eller penny stocks, der kan handles. Dette sker ofte i Håndkøb ( Over The Counter). Når du køber en aktie i et kommende hash selskab, kan du opnå et meget højt afkast med det. Samtidig er risikoen også meget højere, da disse typer opstartsvirksomheder regelmæssigt fejler.

Hvad skal du være opmærksom på, når du investerer i cannabis aktier?

Hvis du ønsker at opnå gode resultater med investeringer i cannabis aktier, er det vigtigt at investere på en smart måde. I denne del af artiklen ser vi på, hvad man skal overveje, når man køber marihuana aktier.

Finansielle data

Det er vigtigt at undersøge virksomhedens finansielle data korrekt. Kontrollere, om selskabet er i vækst, og om det har et tilstrækkeligt vækstpotentiale. For investorer, der gerne vil løbe en begrænset risiko, er det også tilrådeligt at være opmærksom på virksomhedens stabilitet. Er aktiekursen for eksempel meget svingende, eller bevæger den sig i forudsigelige mønstre?

Man kan også se på specifikke forhold for bedre at forstå, hvordan virksomheden fungerer. Price to Earnings Ratio viser, hvor mange gange aktien håndterer. Med Debt to Equity Ratio kan man se på, hvordan gælden står i forhold til virksomhedens kapital.

Nogle gange er det også klogt ved lede forskningen i ledelsen. I mindre virksomheder spiller ledelsen afgjort en vigtig rolle. Det er så et godt tegn, når ledelsen har en god vision for fremtiden og til mulige lig erfaring med at lede et selskab.

Endelig er det attraktivt for mange investorer at se på udbyttet. Virksomheder, der deler en stor del af deres overskud med investorer, er særligt attraktive.

invest_in_weed_shares

Konkurrence

Konkurrence er vigtig med hensyn til marihuana aktier. Markedet for cannabis er stadig nyt, og virksomhederne kæmper for deres marked aktie. Undersøg derfor, om det selskab, du ønsker at investere i, har et bedre produkt eller en bedre forretningsstrategi.

Det er også vigtigt at huske på, at markedet for marihuana er et ret nyt marked. Det tiltrækker stadig mange nye aktører, og nogle af de eksisterende aktører vil sandsynligvis ikke overleve. Da internettet var nyt, så De også, at aktiekurserne steg enormt, og at mange virksomheders resultater halter bagefter. Det er ikke usandsynligt, at dette også vil ske med cannabis aktier: Til sidst vil der fortsat være en håndfuld store og stærke virksomheder.

Virksomhedens størrelse

Der er allerede et par hash virksomheder, der har opbygget en stabil forretnings stilling. Hvis man søger stabilitet, kan man købe aktier i et lignende stabilt firma eller investere i et cannabis ETF.

Du har ikke noget imod at tage større risici, og du vil have en chance for et højere afkast? Så kan det være attraktivt at investere i mindre cannabis virksomheder.

Aktier i biotek virksomheder

Der er flere bioteknologiske virksomheder, der beskæftiger sig med udvikling af lægemidler fremstillet på cannabis. Bemærk, at nogle bioteknologiske virksomheder også udvikler lægemidler, der ikke har noget med cannabis at gøre. Når en virksomhed får tilladelse fra FDA til at sælge et nyt lægemiddel, kan dette øge aktiekursen. Derfor bør man være meget opmærksom på udviklingen i forskningen inden for virksomheden.

AbbVie

Farmaceutisk virksomhed AbbVie har markedsført et stof, der indeholder cannabis under navnet Marinol. Marinol bruges til at hjælpe kræftpatienter med at reducere kvalme efter kemoterapi og til AIDS patienter for at forbedre appetitten.

Det er meget vigtigt at undersøge de andre lægemidler, som AbbVie lancerer. AbbVie er et stort firma, der også administrerer mange lægemidler, der ikke har noget at gøre med marihuana. Dette giver dig mulighed for at reducere risikoen ved din cannabis investering.

GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals har også markedsført et lægemiddel, der indeholder marihuana. Lægemidlet Epidiolex kan behandle svære varianter af epilepsi. Efter at stoffet var blevet godkendt, steg aktiekursen. Selskabet markedsførte også nabiximols til behandling af dissemineret sklerose.

Cara Therapeutics

Care Therapeutics er et andet eksempel på et biotekfirma, der er involveret i udviklingen af et stof baseret på cannabis. De arbejder på medicin, der hjælper med at lindre kløe og kroniske smerter.

Axim Biotechnologies

Axim Biotechnologies arbejder på medicin, der kan behandle tørre øjne. De arbejder også på medicin, der hjælper med at stoppe afhængighed såsom rygning. Også denne aktie er faldet kraftigt i værdi: på sit højeste i 2017 var den værd over 13 dollars, mens aktiekursen er faldet til en halv dollar i 2020.

Leverandøraktier

Efter legaliseringen af cannabis markedet skal der også etableres en stor del af den nye infrastruktur. Tænk på fremstillingen af emballagematerialer, åbning af butikker og transport af cannabis. Hvis markedet fortsat vokser, kan det være interessant at investere i virksomheder, der beskæftiger sig med levering af cannabis.

KushCo Holdings

Dette selskab fremstiller emballagemateriale til hash producenter. De giver også andre virksomheder mulighed for at sætte deres logoer på materialet. Med 12 filialer fordelt på tværs af Amerika og en stærkt stigende omsætning er det en interessant aktie at holde øje med.

The Scotts Miracle-Gro Company

En anden cannabis virksomhed aktie, du kan købe, er The Scotts Miracle-Gro Company. Dette firma har tidligere leveret forskellige have forsyninger og besluttede også at levere produkter til cannabis producenter i 2016. Dette øgede den allerede store virksomheds markeds aktie betydeligt. Bemærk, at virksomheden også producerer og sælger forskellige andre forbrugerprodukter, såsom græsplæner og skadedyrsbekæmpelse udstyr.

GrowGeneration Corp

GrowGeneration Corp ejer butikker, der sælger produkter til dyrkning af hamp planter. Virksomheden vokser hurtigt og kan derfor være en interessant investering.

Forretnings service

Der er brug for en masse penge for at oprette det nye cannabis marked. Du kan også investere i virksomheder, der leverer den nødvendige kapital til hashmarkedet. I dette afsnit ser vi på nogle af de virksomheder, der er involveret i forretningstjenesterne inden for marihuanaindustrien.

Innovative Industrial Properties

This is a company that owns industrial property used for the production of medical weed. These properties are located in California, New York and Arizona. The share doubled in value in 2019 which makes it an interesting stock for active speculation.

General Cannabis Corp

Et andet selskab, der er aktiv på markedet for cannabis, er General Cannabis Corp. Virksomheden tilbyder ejendomsmægler, konsulent og sikkerhedstjenester til virksomheder, der er aktive i sektoren. De sælger endda tøj med cannabis til entusiast. Dette firma gik også over toppen og fik en værdi af mere end 20 dollars før han faldt til 50 cent. Det viser endnu en gang, at der er mange muligheder og risici forbundet med at investere i hash!

Kort sagt: hvorfor kan køb af cannabis aktier være smart?

 • Mangel: der er stor efterspørgsel efter marihuana. Efterspørgslen er ofte højere end udbuddet, hvilket gør det muligt for virksomheder, der dyrker cannabis, at opnå gode resultater.
 • Legalisering: markedet vokser, fordi flere og flere lande legaliserer hash.
 • Vækstmarked: det lovlige marihuana marked er stadig meget mindre end det samlede marked, hvilket giver meget plads til yderligere vækst.

Indflydelse af marihuana på alkohol og tobak

I fremtiden ryger husmødre muligvis en led i stedet for at drikke et glas rosé. Hvis det er op til de virksomheder, der opererer på cannabis markedet, bliver hash lige så normalt som et glas vin. Forskning har derfor vist at salget af alkohol og tobak kan påvirkes af det voksende hash marked. Der er dog også virksomheder, der klogt reagerer på tendensen ved at introducere cannabis relaterede produkter.

Heineken har f.eks. markedsført Hi-Fi Hops, der er boblevand med THC koncentration. Desuden indførte Molson Coors Brewing Company & Constellation Brands deres cannabis drikkevare. Tror De, at dette kan forbedre disse virksomheder rentabilitet i fremtiden? Så er det måske klogt ved købe aktierne!

invest_cannabis_shares

Hvordan køber man marihuana aktier i 3 trin?

Er du en nybegynder investor og ved endnu ikke, hvordan du køber aktier? I denne korte guide vil vi diskutere, hvordan du køber din første cannabis aktier inden for 3 trin.

Trin 1: åbne en konto hos en børsmægler

I de fleste tilfælde er det ikke særlig praktisk at gå til en virksomhed og fysisk købe aktier der. Slet ikke, når man tænker på, at mange hash virksomheder er på et andet kontinent. Heldigvis behøver man ikke: Man kan let købe cannabis-aktier fra en online børsmægler.

Would you like to know at which brokers you can invest in marijuana shares at favourable rates? Then take a look at our overview of best brokers:

Vil du vide, hvilke mæglere du kan investere i marihuana aktier til gunstige priser? Så kig på vores oversigt over de bedste børsmæglere:

Trin 2: udføre tilstrækkelig forskning

Det er vigtigt at undersøge, om den marihuana aktie, du ønsker at købe, har gode udsigter for fremtiden. Sammenlign virksomheden med konkurrencen og kontrollere, om virksomheden har en stærk finansiel stilling.

Trin 3: placere en aktie ordre

Når du har besluttet, at du vil købe cannabis aktier, kan du afgive en ordre. Du har to typer ordrer, som du kan bruge:

 • Markedsordre: dette åbner positionen til den nuværende pris.
 • Begrænset ordre: med dette vælger du en pris, hvor du køber aktien.

Når du har åbnet en investering, skal du holde øje med situationen. Især med ukrudtsbestande kan priserne stige og falde hurtigt.

Ofte stillede spørgsmål om cannabis aktier

I den sidste del af denne artikel besvarer vi ofte stillede spørgsmål om køb og salg af marihuana aktier.

Kan du købe aktier i marihuana virksomheder?

Det er bestemt muligt! Kendte hash selskaber som Aphria, Aurora Cannabis og Canopy Growth er noteret på børsen.

Hvorfor kommer mange store cannabis virksomheder fra Canada?

Dette skyldes det fleksible regerings politik for cannabis i Canada. Siden 2001 har det fået tilladelse til at dyrke hash til medicinsk brug i Canada, og for nylig er det også tilladt at dyrke hash til fritidsbrug. Som følge heraf ligger de foran USA, hvor det først for nylig er blevet muligt at drive forretning (i nogle stater).

Som et resultat er Canada allerede fuldt forberedt på at handle marihuana som en eksportprodukt. Efterhånden som flere og flere lande legaliserer ukrudt, vil Canadiske marihuana virksomheder kunne tag fordel af dette.

Hvad er forventningerne til fremtiden?

På lang sigt vil markedet for cannabis sandsynligvis fortsætte med at vokse. Folk rundt om i verden bruger meget marihuana, og i øjeblikket leveres produktet hovedsagelig via det kriminelle kredsløb. Cannabis er i mellemtiden blevet legaliseret i flere og flere lande, så virksomhederne let kan komme ind på dette marked. Der er stadig mange muligheder for at drage fordel af ukrudtsmidler. Det er imidlertid vigtigt at holde øje med udviklingen: Da dette er et nyt marked, kan prisen pludselig falde kraftigt.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan du købe Canopy Growth aktier?

Canopy Growth er en af de mest kendte virksomheder i cannabis industrien. Virksomheden fokuserer primært på produktion af cannabis, men begyndte for nylig også at producere andre produkter med cannabis i. Leder du efter en interessant cannabis aktie at købe? Så kan det være interessant at investere i Canopy Growth! På denne side kan du læse alt, hvad du skal vide, inden du foretager en investering i virksomheden. Du kan også se den aktuelle aktiekurs for Canopy Growth på denne side.

Hvor kan du købe Canopy Growth aktier?

Nu hvor cannabis bliver legaliseret i flere og flere lande, kan virksomheder pludselig nå et helt nyt marked. Det siger sig selv, at ukrudt allerede tidligere har været meget brugt. Det var dog kun kriminelle organisationer, der tjente på dette. Nu hvor virksomheder som Canopy Growth har frie tøjler, kan investorer opnå et godt afkast ved at købe Canopy Growth aktier

Har du lyst til at købe Canopy Growth aktier? Du kan handle direkte med Canopy Growth-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Canopy Growth. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Canopy Growth. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på Canopy Growth?

Er du nysgerrig efter den nuværende kurs på Canopy Growth-aktier? I tabellen nedenfor kan du se CFD-prisen for Canopy Growth direkte. Du kan også begynde at handle med aktien direkte med knapperne.

Er det klogt at investere i Canopy Growth?

I skrivende stund er cannabis ikke kun mere aktuelt, det er også mere trendy end nogensinde. Flere og flere undersøgelser afslører de utrolige medicinske fordele, som regelmæssig brug af cannabis kan give. Selvom Canopy Growth er en af de største virksomheder og aktier på cannabis markedet, vokser konkurrencen støt. Dette er især tilfældet på virksomhedens hovedmarked, nemlig Canada og USA.

Selvom det ser ud til, at der stadig er et enormt potentiale gemt i Canopy Growth, afhænger alt selvfølgelig af, i hvilket omfang brugen af ​​cannabis vil eller ikke bliver (fuldt) legaliseret. Tror du, at legaliseringen vil fortsætte på verdensplan? I så fald vil Canopy Growths marked kun stige, hvilket vil være godt for virksomhedens rentabilitet og automatisk også for virksomhedens aktiekurser.

En god grund til at købe Canopy Growth-aktier er den gunstige udvikling, virksomheden gennemgår. For eksempel er virksomheden i gang med at etablere en god salgs struktur for det Amerikanske marked: På den måde kan virksomhedens rentabilitet naturligvis fortsætte med at stige.

Det er dog vigtigt at overvåge virksomhedens rentabilitet. De betydelige investeringer, virksomheden har foretaget for at opbygge en stærkere position, har sikret, at virksomheden fortsat er underskudsgivende. Da cannabis markedet er nyt, er det stadig meget usikkert, om virksomheden vil være i stand til at opbygge en stærkere position i fremtiden. En investering i Canopy Growth er derfor bestemt ikke uden risiko.

Hvordan kan man købe Canopy Growth aktier?

For nye investorer kan det nogle gange være svært at forstå, hvordan man køber Canopy Growth-aktier. Da Canopy Growth er et Canadisk selskab, kan du ofte nemt handle aktierne med en online mægler. Det er dog vigtigt at tage to ting i betragtning:

 • Kursen på den Canadiske dollar i forhold til den valuta, du selv investerer i
 • Transaktionsomkostninger ved køb og salg af Canadiske aktier

Hvis du ikke selv investere i Canadiske dollars, kan udsving i valutakursen i høj grad påvirke dine investeringsresultater. Når din valuta bliver værdiløs, kan du endda tabe penge med en stigende Canopy Growth-aktiekurs.

Du skal også være forsigtig med transaktionsomkostningerne på Canadiske aktier. Mange børsmæglere opkræver højere transaktionsomkostninger, når du investerer i udlandet. Kunne du tænke dig at vide, hos hvilke mæglere du mest fordelagtigt kan investere i Canadiske aktier? Så tag et kig på vores artikel om investering i Canadiske aktier:

At åbne en investering position på Canopy Growth aktier fungerer faktisk det samme for hver børsmægler. Du skal først vælge delingen i softwaren. Efter du har fundet aktien, kan du købe aktierne direkte med en markedsordre. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge en limitordre: med en limitordre åbner du først investeringen, når en bestemt pris er nået.

Om Canopy Growth

Canadian Canopy Growth Corporation beskæftiger sig primært med produktion af cannabis. Det er primært på grund af denne aktivitet, at Canopy Growth-aktien er blevet så kendt. Takket være investeringen fra Constellation Brands vil virksomheden også blive involveret i konkurrencen om “cannabis-infused drinks”.

Den kapital, som selskabet har modtaget fra Constellation Brands, har sikret, at selskabet har opbygget en solid økonomisk position. Kunne du tænke dig at opdage, hvordan du også kan investere i Canopy Growth-aktien? Så er det klogt at undersøge virksomhedens planer for fremtiden!

canopy_growth

En af de førende cannabis producenter

Canopy Growth har turdet manifestere sig på et ofte omstridt marked. Indtil skrivende stund er legaliseringen af cannabis stadig i sin vorden på trods af dets mange medicinske fordele. Canopy Growths hjemme marked er Canada, et land som tydeligvis åbner mere og mere op for legalisering af cannabis.

Canopy Growths aktiviteter består hovedsageligt af produktion og distribution af cannabis. Det er dog ikke alt: Den betydelige kapital, som det har været i stand til at rejse fra Constellation Brands’ investering, har faktisk åbnet et nyt målmarked. Virksomheden vil således i de kommende år også gerne engagere sig i stigende grad i kampen for at producere ’cannabis-infused drinks’. Hvis dette lykkes, kan det tilføje værdi til Canopy Growth Corporations markedsposition.

Tror du, at disse drikkevarer kan bidrage til den fremtidige vækst af Canopy Growth? Så er det bestemt tilrådeligt at købe Canopy Growth-aktier!

Historien af denne Canopy Growth Corporation

Canopy Growth Corporation blev oprindeligt grundlagt i år 2013 som ‘Tweed Marijuana Inc.’ af Bruce Linton og Chuck Rifici. Det fik sit nuværende navn i år 2015 efter en fusion med Bedrocan Canada. Denne fusion satte også Mark Zekulin i spidsen for virksomheden.

Virksomheden nåede en vigtig milepæl i august i år 2018. Det var dengang, Constellation Brands, en Amerikansk producent af øl, vin og spiritus, annoncerede, at de ville foretage en investering i Canopy Growth til en værdi af 5 milliarder Canadiske dollars. Som et resultat blev investoren 38 procent ejer af det canadiske selskab.

De yderligere finansielle ressourcer opnået fra ovenstående aftale vil gøre Canopy Growth i stand til at fortsætte sin internationale ekspansion. Særligt i USA har virksomheden til hensigt at øge sin markedsandel markant. Den (fremtidige) produktion af drikkelige cannabisprodukter bør også give den Canadiske cannabis producent yderligere indtægter over tid.

Tror du, Canopy Growth vil være i stand til at sælge flere produkter i udlandet i fremtiden? I så fald kunne det være interessant at investere i Canopy Growth-aktier.

Ekstra tilgængelige produkter med cannabis

Canopy Growths hovedformål er at skabe tilgængelige produkter baseret på cannabis. Det fremgik naturligvis allerede af aftalen med Constellation Brands, men der er mere. I november 2019 annoncerede virksomheden, at den ville markedsføre ikke kun læskedrikke, men også chokolade injiceret med THC og CBD. På den måde skulle (medicinsk) cannabis nå ud til en stor målgruppe på en tilgængelig måde i ét hug.

Tror du, at disse nye produkter vil give virksomheden en stærkere markedsposition? I så fald kunne det bestemt være interessant at investere i Canopy Growth!

weed_investment

Fremtid

Canopy Growth er ved at udvikle en international strategi. Virksomheden vil gerne ekspandere til nye regioner, hvor lokal lovgivning naturligvis spiller en vigtigere rolle. Nu hvor ukrudt bliver mere og mere legaliseret, er der hidtil usete muligheder. Køb cannabis aktier kan derfor vise sig at blive en meget interessant investering.

Hvordan kan du købe Tilray aktier?

Den Canadisk-baserede virksomhed Tilray (TLRY) blev grundlagt i 2013. Denne Canadisk/Amerikanske virksomhed producerer cannabis og lægemidler. Da virksomheden blev grundlagt, var målet at kunne sælge lovlige cannabisprodukter i USA. Tror du, de vil være i stand til at nå dette mål? Så er det et klogt træk at investere i Tilray ved at købe aktier! På denne side kan du direkte se, hvor du kan købe Tilray-aktier. Du kan også se den nuværende aktiekurs på Tilray aktierne her.

Hvor kan du købe Tilray aktier?

Har du lyst til at købe Tilray aktier? Du kan handle direkte med Tilray-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Tilray aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Tilray aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Tilray lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Tilray? Grafen nedenfor viser, hvordan Tilray s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Tilray:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Tilray.

Analyse af Tilray:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Tilray-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Tilray-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Tilray de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Tilray gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Tilray vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Tilray, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det smart at investere i Tilray?

En investering i Tilray aktier kan bestemt være interessant. Cannabis markedet som helhed er meget interessant og kan vokse kraftigt i de kommende år. Især nu, hvor flere og flere Amerikanske stater tillader cannabis til rekreativ brug, kan virksomheder som Tilray kraftigt øge deres salg. Også i Europa har virksomheden opbygget en god position takket være anlægget i Portugal.

Samtidig bliver lovene stadig løbende tilpasset og udviklet, hvorfor der stadig er stor usikkerhed om Tilrays fremtidige potentiale. Udover denne usikkerhed er de illegale cannabis markeder stadig en stærk konkurrent til det canadiske Tilray.

Det er derfor vigtigt, når man overvejer en investering, at huske på, at cannabis markedet stadig er meget ungt. Der er stor usikkerhed om fremtiden for Tilray virksomheden. At købe aktier i virksomheden er derfor bestemt ikke uden risiko.

Milepæle i Tilrays historie

Den første milepæl for Tilray var godkendelsen af GMP-systemet (Good Manufacturing Practices) af virksomhedens cannabisprodukter. Denne godkendelse blev opnået i 2016. På det tidspunkt var virksomheden den første virksomhed med en godkendelse til at producere cannabis i Nordamerika.

En anden milepæl for virksomheden var børsnoteringen: i juli 2018 blev virksomheden noteret på den berømte NASDAQ.

En tredje milepæl var Tilrays store gennembrud i september 2018. Tilray var dengang det første firma, der fik tilladelse til at eksportere cannabis til USA. Cannabisen blev brugt i kliniske forsøg.

Underskrivelsen af en aftale med Sander Pharmaceuticals i november 2018 var også en milepæl for virksomheden. Efter at have underskrevet aftalen kunne Tilray handle sine cannabis produkter rundt om i verden. Tror du, at legaliseringen vil fortsætte, og at det bliver muligt at købe cannabis produkter i flere og flere lande? Så kan det være attraktivt at investere i Tilray-aktier.

Tilray share

Stigende efterspørgsel efter cannabis aktier i 2018

Flere og flere stater i Nordamerika har legaliseret cannabis til medicinsk og rekreativt brug. Medicinsk brug vil være tilladt i 30 ud af 50 stater i 2018. Som følge heraf er rekreativ cannabisbrug tilladt i 10 stater og i Columbia. Som følge af den legalisering boomer markedet for cannabis, og det har haft indflydelse på aktiekurserne i nyere tid. Den igangværende legalisering af cannabis gav et klart løft til prisen på Nordamerika aktier i 2018. Nu hvor det står klart, at legaliseringen ikke skrider frem i samme tempo alle steder, er mange priser faldet igen. Dette ændrer ikke på det faktum, at cannabis markedet er enormt: potentialet er der bestemt!

Do you think that further legalization will lead to an increase in share prices? In that case, it could be very interesting to buy Tilray shares from a broker.

Tror du, at yderligere legalisering vil føre til en stigning i aktiekurserne? I så fald kunne det være meget interessant at købe Tilray-aktier hos en børsmægler.

Prisen på cannabis aktier Tilray i 2018

I 2018 vil Tilray være på andenpladsen på en liste over de bedste cannabis aktier. Selskabet gik på børs i juli 2018. I september 2018 steg aktiekursen med ikke mindre end 380 %. Dette er en aktie, der symboliserer stigningen i prisen på cannabis aktier i 2018.

Disse enorme stigninger viste sig dog at være urealistiske. Aktien faldt derfor kraftigt fra en værdiansættelse på næsten 150 USD i 2018 til blot et par dollars i marts 2020. Det ser ud til, at Tilrays aktiekurs under hypen var overvurderet. Tror du, at der vil være endnu et attraktivt købsmoment i fremtiden? Så kan du bestemt overveje at investere i Tilray-aktier.

Aktive investorer kan også drage fordel af denne form for store udsving. Ved spekulation på kursbevægelser kan du tag fordel af både stigende og faldende kursbevægelser.

Tilray er aktiv i mange lande

Tilray udvider løbende sine aktiviteter. Virksomheden kan findes i Australien og New Zealand, Canada, Europa og Latinamerika.

 • Tilray var det første firma, der lovligt eksporterede cannabis fra Nordamerika til Australien og New Zealand. Virksomheden er nu en af hovedleverandørerne af cannabis til medicinske formål.
 • I Canada var Tilray en af de første virksomheder, der fik tilladelse til lovligt at producere cannabis. I dag er virksomheden den førende leverandør af medicinsk cannabis i Canada. Titusindvis af patienter i Canada har adgang til cannabis takket være Tilray.
 • Tilray var det første firma, der lovligt eksporterede cannabis fra Nordamerika til Europa. Den Portugisiske regering gav virksomheden en dyrknings tilladelse. Cannabis dyrket i Portugal er beregnet til det Europæiske marked. I flere Europæiske lande er cannabis nu tilgængelig på apotekerne.
 • I Chile importerer, producer og distribuerer Tilray cannabis. Virksomheden planlægger at distribuere sin cannabis i hele Latinamerika.

Hvordan kan du købe GW Pharmaceuticals aktier?

Med legaliseringen af cannabis i store dele af Nordamerika er det blevet et reelt vækstmarked. GW Pharmaceuticals er en af de virksomheder, der nyder godt af dette. Med cannabinoid behandler de blandt andet tuberøse sclerose-relaterede anfald. Vil du investere i denne lovende virksomhed? Så find hurtigt ud af, hvordan du køber aktier i GW Pharmaceuticals eller tag et kig på den aktuelle kurs!

Hvor kan du købe GW Pharmaceuticals aktier?

GW Pharmaceuticals er en virksomhed med et stort potentiale. Markedet for cannabis bliver stadig mere åbent, og en virksomhed, der udvikler medicin baseret på cannabis, kan kun tag fordel af denne udvikling. Har du lyst til at købe GW Pharmaceuticals aktier? Du kan handle direkte med GW Pharmaceuticals-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for GW Pharmaceuticals aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for GW Pharmaceuticals aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for GW Pharmaceuticals lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på GW Pharmaceuticals? Grafen nedenfor viser, hvordan GW Pharmaceuticals s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om GW Pharmaceuticals:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om GW Pharmaceuticals.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for GW Pharmaceuticals de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på GW Pharmaceuticals gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at GW Pharmaceuticals vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for GW Pharmaceuticals, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Mere om GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals er en biofarmaceutisk virksomhed, der er aktiv inden for innovation, udvikling og kommercialisering af lægemidler. Det er nye lægemidler, som endnu ikke er på markedet.

Deres hovedprodukt er et cannabinoid product under navnet cannabidiol (CBD) og hjælper med behandlingen af anfald relateret til tuberøs sklerose kompleks. GW Pharmaceuticals Plc blev grundlagt i 1998. Brian Whittle og Geoffrey William Guy er grundlæggerne.

Virksomheden har hovedkontor i Storbritannien. De er verdens førende inden for innovation af cannabinoid-baserede lægemidler. Virksomhedens lægemidler virker sideløbende med behandlingen af multipel sklerose i nogle former for epilepsi hos børn.

Investing in GW Pharmaceuticals

Historie af GW Pharmaceuticals

Virksomheden blev grundlagt i 1998 og fik straks en dyrknings tilladelse til at dyrke cannabis lovligt. Dette gav dem mulighed for straks at starte forskning i den medicinske anvendelse af planten. Et år senere begyndte virksomheden at arbejde sammen med Horta Pharma bv.

GW Pharmaceuticals er en cannabis forsknings og udviklingsvirksomhed i Amsterdam. Virksomheden får tilladelse af den hollandske regering til at udvikle specialiserede cannabis stammer. I 2001 blev GW Pharmaceuticals noteret på AIM, som er et junior marked på London Stock Exchange. I 2013 blev GW Pharmaceuticals også noteret på Nasdaq. Det er derfor muligt at købe aktier i dette selskab.

Produkter fra GW Pharmaceuticals

Det vigtigste produkt i øjeblikket er Sativex: et cannabis ekstrakt, der indgives via en mundspray. Lægemidlet blev godkendt i 2010 og hjælper mennesker med multipel sklerose (MS). Lægemidlet hjælper med at bekæmpe smerten. Lægemidlet hjælper også med at forbedre spasticitet og lindre blæren. I 2011 etablerede de et partnerskab med Bayer for at distribuere stoffet. Årligt fremstiller de nu 100 tons medicinsk cannabis.

Udvikling af nye produkter

GW Pharmaceuticals udvikler også aktivt nye produkter. Epidiolex er et godt eksempel på dette: det blev lanceret på markedet i 2019 og var et øjeblikkeligt hit.

Dette nye lægemiddel kan blive en stor succes og kan være en god grund til at købe aktier i denne virksomhed. GW Pharmaceuticals er meget tilfredse med lanceringen af lægemidlet, som kan gøre en stor forskel for sine patienter.

Cannabis, et nyt vækstmarked?

Cannabis Markedet er et klart vækstmarked i Nordamerika og kan årligt stige titusinder af procent. Hele det globale marked kunne vokse til 340 milliardær.

Denne vækst skyldes legaliseringen af medicinsk og privat brug. Hvis du vil gøre en økonomisk succes ud af dette, skal du investere i de rigtige virksomheder. GW Pharmaceuticals er blevet nævnt som en god kandidat til stærk vækst takket være udviklingen.

I tilfældet med GW Pharmaceuticals er det dog vigtigt at være på vagt. Virksomheden er stadig meget afhængig af ét specifikt lægemiddel. Hold derfor godt øje med konkurrenterne, inden du investerer i GW Pharmaceuticals!

Hvordan kan du købe Cronos Group aktier?

Den innovative virksomhed Cronos Group fokuserer på produktion og distribution af cannabis på tværs af fem kontinenter. Virksomheden fremmer cannabis forskning, teknologi og produktudvikling. Virksomhedens mission er at forbedre folks liv. De ønsker at opnå dette ved at udnytte det fulde potentiale af cannabis. Tror du også på denne vision? Så kan det være attraktivt at investere i Cronos Group ved at købe aktierne.

Hvor kan du købe Cronos Group aktier?

Har du lyst til at købe Cronos Group aktier? Du kan handle direkte med Cronos Group-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Cronos-Group-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Cronos-Group-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Cronos Group lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Cronos Group? Grafen nedenfor viser, hvordan Cronos Group s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Cronos Group:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Cronos Group.

Analyse af Cronos Group:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Cronos Group-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Cronos Group-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Cronos Group de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Cronos Group gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Cronos Group vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Cronos Group, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Cronos Group?

Cronos Groups aktier er stadig ret nye. På grund af dette ser du, at priserne på virksomheder, der er aktive på cannabis market, svinger kraftigt. Aktier i en virksomhed som Cronos Group kan falde eller stige dusinvis af procent på et år. Ved at reagere smart på dette kan du opnå høje pris gevinster. Det er dog vigtigt aktivt at følge prisudviklingen.

Cronos Group er en relativt sikker marihuana investering på grund af virksomhedens stabile finansielle stilling. De har tilbageholdt mange penge og er ikke for aggressive med at købe andre virksomheder. Desuden arbejder de sammen med tobaksproducenten Altria Group, hvilket gør det nemmere at tiltrække yderligere kapital. Store udfordringer som corona pandemien er derfor ikke uoverstigelige problemer for virksomheden.

Virksomheden sælger både medicinsk cannabis under mærket Peace Natural Brands og rekreativt ukrudt under mærkerne Cove og Spinat. Dette giver dem mulighed for at reagere godt på den øgede legalisering af disse produkter. Alligevel fungerer ikke alt godt for Cronos Group: de begyndte entusiastisk at arbejde med Altria for at udvikle vapers. Disse produkter viste sig dog at være dårlige for helbredet, og siden da er efterspørgslen efter disse produkter faldet markant.

Inden du investerer i Cronos Group-aktier, er det derfor tilrådeligt at undersøge, hvordan virksomhedens produkter klarer sig. Ved at analysere virksomhedens position kan du afgøre, om Cronos Group er den mest interessante cannabis aktie at investere i.

Mærkerne af Cronos Group

Cronos Group arbejder på en portefølje med flere mærker. Disse mærker opfylder eller overgår deres kunders behov og forventninger.

 • Peace Naturals mærker fokuserer på at opbygge og forme markedet for medicinsk cannabis. En helt ny tilgang til sundhed fremmes. Cannabis kan bruges sammen med kost og livsstil som en understøttende terapi.
 • Cannabis fra mærket Cove hører til den bedste cannabis i verden. Kun de bedste blomster af hver høst bruges. Cannabis knopper plukkes i hånden.
 • Spinat fokuserer på at producere den mørkeste spinat i verden.
 • Lord Jones er en CBD olie med alsidige anvendelser. Denne CBD olie indeholder ingen smagsstoffer, farver eller tilsætningsstoffer. Fordi CBD olien ikke indeholder smag, bevares den originale aroma af CBD olie.
 • Peace+ er en fuldspektret infusion af hamp. Denne infusion indeholder alle slags cannabinoider og terpener.

Cronos Group er et investering virksomhed

De fleste af de virksomheder, der fokuserer på ukrudt, fokuserer på at producere cannabis. Cronos Group er klogere og investerer faktisk i andre Canadiske virksomheder, der producerer medicinsk cannabis. Cronos Group er ejer af selskaberne Peace Naturals og Original BC. Det ejer også 21,5% af Whistler Medical Marijuana Company. Disse tre virksomheder producerer medicinsk cannabis. Peace Natural producerer også cannabis olie.

cronos group

Stigende efterspørgsel efter medicinsk cannabis

Cronos Group kan tag fordel af den voksende efterspørgsel efter medicinsk cannabis i Canada. I 2017 voksede antallet af registrerede kunder af det medicinske cannabis system i Canada med 10% om måneden. Tror du, at denne tendens vil fortsætte? Så kan det være meget attraktivt at investere i cannabis aktier ligesom Cronos Group.

Risici for virksomheden

Cronos Group løber også flere risici. For eksempel vil det sandsynligvis blive stadig nemmere for virksomheder at få en licens til at producere medicinsk cannabis. Mere konkurrence betyder højere markedsføringsomkostninger og lavere marginer.

Mener du, at disse risici gør en investering i Cronos Group for risikabel? Så kan det være smartere aktivt at investere i aktien. Du kan også tag fordel af faldende priser.

Hvordan kan du købe Aurora aktier?

Cannabis aktier boomer! Og med god grund: Siden legaliseringen af cannabis i mange områder af Nordamerika er der kommet mange interessante nye virksomheder til. Et eksempel på en lignende virksomhed er Aurora Cannabis. Overvejer du en investering i Aurora Cannabis aktien? På denne side kan du læse, hvordan du køber Aurora Cannabis aktier.

Hvor kan du købe Aurora Cannabis aktier?

Har du lyst til at købe Aurora Cannabis aktier? Du kan handle direkte med Aurora Cannabis-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Aurora-Cannabis-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Aurora-Cannabis-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Aurora Cannabis lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Aurora Cannabis? Grafen nedenfor viser, hvordan Aurora Cannabis s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Aurora Cannabis:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Aurora Cannabis.

Analyse af Aurora Cannabis:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Aurora Cannabis-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Aurora Cannabis-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Aurora Cannabis de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Aurora Cannabis gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Aurora Cannabis vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Aurora Cannabis, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det smart at investere i Aurora Cannabis?

En investering i Aurora Cannabis bliver bestemt ikke altid godt: Fra top 150 Canadiske dollars er kursen faldet til lidt over 10 Canadiske dollars. Som aktiv trader kan du tag fordel af den slags kraftige fald ved at tage en short position. Som investor kan du spørge dig selv, om det stadig er interessant at investere i Aurora Cannabis aktier.

Aktien klarede sig dårligt i 2019 og 2020, fordi ledelsen uklogt brugte mange penge. I 2020 har den nye ledelse foretaget de nødvendige forbedringer: Nogle mindre produktionsanlæg vil blive lukket for at tag fordel af stordriftsfordele.

Fra et juridisk synspunkt kunne Aurora Cannabis også være bedre i fremtiden: Det Canadiske cannabis marked bliver for eksempel mere og mere åbent. Med introduktionen af forskellige nye produkter såsom cannabis drikke og vaping, øges mulighederne for virksomheden yderligere.

Alligevel kan en investering i Aurora Cannabis gå dårligt: På 6 år har virksomheden øget antallet af aktier med 11.800% for at rejse mere kapital. Desuden har virksomheden svært ved at konkurrere med det illegale marked, da produkter på det sorte marked er fritaget for afgift. Derfor er der stor usikkerhed om fremtiden for Aurora Cannabis: Om det er smart at købe aktierne nu, er blot et spørgsmål.

Kort om Aurora Cannabis

I Nordamerika får flere og flere steder lov til at producere og sælge cannabis. Det drejer sig ofte om cannabis til medicinske formål. Du kan tag fordel af denne udvikling ved investere i cannabis aktier. Det kan være attraktivt at investere i disse aktier. Et eksempel på en virksomhed, du kan investere i, er Aurora Cannabis.

Aurora Cannabis er en anerkendt producent af medicinsk cannabis. Hovedmarkedet for denne virksomhed i Canada. I 2016 skete den første omsætning. I 2018 blev der produceret cirka 570.000 kilo cannabis. I løbet af sommeren 2018 blev produktion og brug af cannabis lovlig i Canada. Denne legalisering af ukrudt i Canada giver uden tvivl Aurora Cannabis muligheder.

Investing Aurora Cannabis

Investere i cannabis?

Er det klogt at investere i cannabis? Ukrudt bliver lovligt i flere og flere lande. Derfor er udsigterne rosenrøde. Det er et marked med potentiale. Ifølge forskning kan markedet vokse enormt. I 2030 kan omsætningen af lovlig marihuana-dyrkning være 75 milliarder dollars værd.

Det er ikke urealistiske tal. Det illegale cannabis marked havde en omsætning på cirka 50 milliarder dollars i 2018. Omsætningen af lovligt ukrudt var i 2018 på 6,7 milliarder dollars. I 2030 kan der opnås en omsætning på 75 milliarder dollars, når det samlede marked vokser 3% over 12 år. Folk bliver nødt til at skifte fra ulovlige parter til lovlige muligheder for at opnå denne vækst.

En virksomhed i hurtig vækst

Cam Battley er Chief Corporate Officer for Aurora Cannabis. Hvad har han at sige om virksomheden? Virksomheden vokser hurtigere end sine konkurrenter. Med hensyn til størrelse er denne cannabis virksomhed nummer to i verden med aktiviteter i 18 lande.

Aurora Cannabis producerer cannabis helt inde i drivhuse. Gennem glastaget nyder vi godt af solens varme. Vi kan også overvåge miljøfaktorer som fugt og temperatur. Produktionen er meget effektiv, så vi kan producere cannabis for under en dollar per gram.

Markedet for medicinsk cannabis er ustabilt

At investere i cannabis er ikke uden risiko. Mange virksomheder, der producerer cannabis, er vokset. For at imødekomme efterspørgslen efter medicinske cannabis produkter har de øget deres produktion. Prisen, som virksomheder får for deres cannabis, kan dog svinge. Cannabis aktiekurser er også volatile. Aktiekurser kan derfor stige eller falde betydeligt i værdi.

Du kan tag fordel af dette ved aktivt at investere i Aurora Cannabis-aktier. Ved at være meget opmærksom på nyhederne kan du surfe på bølgerne af hysteri og panik.

Hvordan kan du købe Aphria aktier?

Marihuana eller cannabis er noget af en hype blandt investorer. Et eksempel på en virksomhed, der har haft stor gavn af denne tendens, er Aphria . Den Canadiske virksomhed producerer, leverer og sælger medicinsk cannabis i Canada og andre regioner. Virksomheden har haft en officiel licens siden 2014, hvorefter aktiekursen er tidoblet. Er du også sikker på virksomhedens fremtid? Hvis ja, kan det være en interessant mulighed at købe Aphria aktier. Du kan se den nuværende aktiekurs for virksomheden på denne side.

Hvor kan du købe Aphria aktier?

Har du lyst til at købe Aphria aktier? Du kan handle direkte med Aphria-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Aphria aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Aphria aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Aphria lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Aphria? Grafen nedenfor viser, hvordan Aphria s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Aphria:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Aphria.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Aphria de seneste 5 dage:

Er det klogt at investere i Aphria?

Aphria er en relativt stabil og sikker cannabis virksomhed. I modsætning til mange konkurrenter har Aphria formået at opnå rentable resultater. Under corona pandemien var Aphrias resultater også negative, men sammenlignet med konkurrenterne var skaden ikke så slem. Hvis du leder efter en investering i et relativt stabilt cannabis firma, kunne Aphria være en interessant mulighed.

Det er dog vigtigt at være opmærksom, når du skal investere i Aphria ved at købe dets aktier. Selskabet har meddelt, at det vil fusionere med Tilray. Tilrays omdømme er anderledes: dette firma er meget mere aggressivt og har endnu ikke opnået overskud. Desuden er det Tilrays aktionærer, der får en præmie ved fusionen.

Ikke mindre er sammenlægningen af de to virksomheder ikke nødvendigvis en dårlig udvikling. Virksomhederne kan dele visse processer, hvilket reducerer omkostningerne og øger effektiviteten af produktionsprocessen. Desuden vil Aphria få adgang til det lukrative amerikanske hamp marked gennem Tilray. En investering i Aphria er derfor ikke nødvendigvis uklog, men bestemt risikabel.

Om virksomheden Aphria

Aphria er et licenseret produkt af medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis dyrkes udelukkende i drivhuse. Cannabisen vokser med sollys og skaber de bedste naturlige vækstbetingelser til at producere sikre medicinske cannabis produkter. Det er muligt at dyrke planterne under de bedste forhold i drivhuset.

Aphria går også ud over industristandarder. De sikrer, at patienterne får de bedste, reneste og reneste medicinske cannabis produkter på markedet. Patienten kommer først i hele processen med at fremstille produkterne.

Hvordan opstod Aphria?

Firmaet Aphria har eksisteret siden 2014, hvor det blev grundlagt af Cole Cacciavillani og John Cervini. I begyndelsen var virksomheden noteret på Toronto Venture Exchange. I 2017 modtog virksomheden en mere prestigefyldt notering under Toronto Stock Exchange.

2014 var et vigtigt år for Aphria. Det lykkedes virksomheden at få en licens til at handle cannabis. Denne licens blev givet af Health Canada. I 2015 modtog Aphria sin første større ordre og har siden kunnet øge produktionen ved at investere i drivhuse.

Efterfølgende har virksomheden arbejdet hårdt. Aphria undersøgte mulighederne for at ekspandere til Amerika. Det købte også Broken Coast og Nuuvera, virksomheder, der allerede var aktive i cannabis sektoren. Tror du, Aphria vil fortsætte med at gøre en imponerende udvikling i fremtiden? I så fald kan en investering i denne cannabisproducent bestemt være interessant!

Investere i Aphria

Det Canadiske selskab Aphria har modtaget en investering på 100 millioner Canadiske dollars fra en institutionel investor. Investoren har købt 14 millioner aktier i selskabet. Pengene skal bruges til international ekspansion og til at skaffe mere arbejdskapital. Tror du, at Aphria ved, hvordan man bruger denne kapital effektivt? I så fald kan det være attraktivt at købe Aphria aktier online.

Ændring af love i Nordamerika

I Nordamerika ser vi, at reglerne og lovene omkring medicinsk cannabis og også til hjemmebrug er under forandring. Cannabis bliver lovligt på flere og flere områder, og en virksomhed som Aphra er godt rustet til at udnytte denne udvikling.

Der gælder selvfølgelig strenge regler. Cannabis produkterne skal først godkendes af de rette myndigheder. Det betyder dog muligheder for Aphria, da markedet bliver større og mere tilgængeligt.

Et større marked betyder et potentielt større salgsmarked. Tror du, at Aphria kan udnytte dette marked? I så fald bør du bestemt overveje at investere ved at købe aktier.

Aphria som en indikator for markedet

Aphria er blevet et vigtigt børs barometer for hele cannabis sektoren. Stemningen omkring cannabis aktier er dog stadig meget blandet. Aphria har foretaget nedskæringer, og aktiekursen er faldet som reaktion. Aktionærerne ser nu ud til at have en afventende holdning og beholder aktierne i deres porteføljer.

Tror du, at nedskæringerne vil have en positiv indvirkning på Aphrias forretning? Ved at investere aktivt kan du konstant forudse den seneste udvikling. Ved at gøre det kan du træffe den rigtige beslutning, selv i tilfælde af dårlige nyheder.

En stærk spiller på markedet

Aphria er fortsat en stærk spiller på cannabis markedet. Det er ikke nødvendigvis den bedste eller den største, men det er en stærk spiller med et smart spil. Der er andre aktier inden for sektoren, der potentielt kan tilbyde højere afkast. Det er vigtigt at undersøge disse konkurrenter omhyggeligt: Nogle cannabis virksomheder tager også store risici.

Især ud fra et risiko og afkast perspektiv virker aktien meget attraktiv. Balancen er sund, og Aphria har endda penge nok til at overtage andre virksomheder.

Det er dog klogt at holde øje med konkurrenterne. Når andre virksomheder dominerer markedet for meget, kan aktiekursen ikke klare sig så godt.

Konkurrencen

Aphria betragtes ikke som en så splashy aktie som sine konkurrenter. Aurora har et stort globalt netværk mens Cronos, Tilray og Canopy masser af kontanter til deres rådighed.

Apria kan dog være en interessant investering. Virksomheden formåede at holde en god bestand, hvilket er et tegn på en god virksomhed i denne sektor. Det er derfor en aktie, der giver muligheder. Det er selvfølgelig godt at holde godt øje med markedet og udviklingen i virksomheden selv. Under alle omstændigheder er Aphria bestemt en mulighed, hvis du overvejer en investering i cannabis.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!