Hvordan kan du købe GW Pharmaceuticals aktier?

Med legaliseringen af cannabis i store dele af Nordamerika er det blevet et reelt vækstmarked. GW Pharmaceuticals er en af de virksomheder, der nyder godt af dette. Med cannabinoid behandler de blandt andet tuberøse sclerose-relaterede anfald. Vil du investere i denne lovende virksomhed? Så find hurtigt ud af, hvordan du køber aktier i GW Pharmaceuticals eller tag et kig på den aktuelle kurs!

Hvor kan du købe GW Pharmaceuticals aktier?

GW Pharmaceuticals er en virksomhed med et stort potentiale. Markedet for cannabis bliver stadig mere åbent, og en virksomhed, der udvikler medicin baseret på cannabis, kan kun tag fordel af denne udvikling. Har du lyst til at købe GW Pharmaceuticals aktier? Du kan handle direkte med GW Pharmaceuticals-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Mere om GW Pharmaceuticals

GW Pharmaceuticals er en biofarmaceutisk virksomhed, der er aktiv inden for innovation, udvikling og kommercialisering af lægemidler. Det er nye lægemidler, som endnu ikke er på markedet.

Deres hovedprodukt er et cannabinoid product under navnet cannabidiol (CBD) og hjælper med behandlingen af anfald relateret til tuberøs sklerose kompleks. GW Pharmaceuticals Plc blev grundlagt i 1998. Brian Whittle og Geoffrey William Guy er grundlæggerne.

Virksomheden har hovedkontor i Storbritannien. De er verdens førende inden for innovation af cannabinoid-baserede lægemidler. Virksomhedens lægemidler virker sideløbende med behandlingen af multipel sklerose i nogle former for epilepsi hos børn.

Investing in GW Pharmaceuticals

Historie af GW Pharmaceuticals

Virksomheden blev grundlagt i 1998 og fik straks en dyrknings tilladelse til at dyrke cannabis lovligt. Dette gav dem mulighed for straks at starte forskning i den medicinske anvendelse af planten. Et år senere begyndte virksomheden at arbejde sammen med Horta Pharma bv.

GW Pharmaceuticals er en cannabis forsknings og udviklingsvirksomhed i Amsterdam. Virksomheden får tilladelse af den hollandske regering til at udvikle specialiserede cannabis stammer. I 2001 blev GW Pharmaceuticals noteret på AIM, som er et junior marked på London Stock Exchange. I 2013 blev GW Pharmaceuticals også noteret på Nasdaq. Det er derfor muligt at købe aktier i dette selskab.

Produkter fra GW Pharmaceuticals

Det vigtigste produkt i øjeblikket er Sativex: et cannabis ekstrakt, der indgives via en mundspray. Lægemidlet blev godkendt i 2010 og hjælper mennesker med multipel sklerose (MS). Lægemidlet hjælper med at bekæmpe smerten. Lægemidlet hjælper også med at forbedre spasticitet og lindre blæren. I 2011 etablerede de et partnerskab med Bayer for at distribuere stoffet. Årligt fremstiller de nu 100 tons medicinsk cannabis.

Udvikling af nye produkter

GW Pharmaceuticals udvikler også aktivt nye produkter. Epidiolex er et godt eksempel på dette: det blev lanceret på markedet i 2019 og var et øjeblikkeligt hit.

Dette nye lægemiddel kan blive en stor succes og kan være en god grund til at købe aktier i denne virksomhed. GW Pharmaceuticals er meget tilfredse med lanceringen af lægemidlet, som kan gøre en stor forskel for sine patienter.

Cannabis, et nyt vækstmarked?

Cannabis Markedet er et klart vækstmarked i Nordamerika og kan årligt stige titusinder af procent. Hele det globale marked kunne vokse til 340 milliardær.

Denne vækst skyldes legaliseringen af medicinsk og privat brug. Hvis du vil gøre en økonomisk succes ud af dette, skal du investere i de rigtige virksomheder. GW Pharmaceuticals er blevet nævnt som en god kandidat til stærk vækst takket være udviklingen.

I tilfældet med GW Pharmaceuticals er det dog vigtigt at være på vagt. Virksomheden er stadig meget afhængig af ét specifikt lægemiddel. Hold derfor godt øje med konkurrenterne, inden du investerer i GW Pharmaceuticals!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *