Hvordan kan du købe Canopy Growth aktier?

Canopy Growth er en af de mest kendte virksomheder i cannabis industrien. Virksomheden fokuserer primært på produktion af cannabis, men begyndte for nylig også at producere andre produkter med cannabis i. Leder du efter en interessant cannabis aktie at købe? Så kan det være interessant at investere i Canopy Growth! På denne side kan du læse alt, hvad du skal vide, inden du foretager en investering i virksomheden. Du kan også se den aktuelle aktiekurs for Canopy Growth på denne side.

Hvor kan du købe Canopy Growth aktier?

Nu hvor cannabis bliver legaliseret i flere og flere lande, kan virksomheder pludselig nå et helt nyt marked. Det siger sig selv, at ukrudt allerede tidligere har været meget brugt. Det var dog kun kriminelle organisationer, der tjente på dette. Nu hvor virksomheder som Canopy Growth har frie tøjler, kan investorer opnå et godt afkast ved at købe Canopy Growth aktier

Har du lyst til at købe Canopy Growth aktier? Du kan handle direkte med Canopy Growth-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Canopy Growth. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Canopy Growth. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den nuværende aktiekurs på Canopy Growth?

Er du nysgerrig efter den nuværende kurs på Canopy Growth-aktier? I tabellen nedenfor kan du se CFD-prisen for Canopy Growth direkte. Du kan også begynde at handle med aktien direkte med knapperne.

Er det klogt at investere i Canopy Growth?

I skrivende stund er cannabis ikke kun mere aktuelt, det er også mere trendy end nogensinde. Flere og flere undersøgelser afslører de utrolige medicinske fordele, som regelmæssig brug af cannabis kan give. Selvom Canopy Growth er en af de største virksomheder og aktier på cannabis markedet, vokser konkurrencen støt. Dette er især tilfældet på virksomhedens hovedmarked, nemlig Canada og USA.

Selvom det ser ud til, at der stadig er et enormt potentiale gemt i Canopy Growth, afhænger alt selvfølgelig af, i hvilket omfang brugen af ​​cannabis vil eller ikke bliver (fuldt) legaliseret. Tror du, at legaliseringen vil fortsætte på verdensplan? I så fald vil Canopy Growths marked kun stige, hvilket vil være godt for virksomhedens rentabilitet og automatisk også for virksomhedens aktiekurser.

En god grund til at købe Canopy Growth-aktier er den gunstige udvikling, virksomheden gennemgår. For eksempel er virksomheden i gang med at etablere en god salgs struktur for det Amerikanske marked: På den måde kan virksomhedens rentabilitet naturligvis fortsætte med at stige.

Det er dog vigtigt at overvåge virksomhedens rentabilitet. De betydelige investeringer, virksomheden har foretaget for at opbygge en stærkere position, har sikret, at virksomheden fortsat er underskudsgivende. Da cannabis markedet er nyt, er det stadig meget usikkert, om virksomheden vil være i stand til at opbygge en stærkere position i fremtiden. En investering i Canopy Growth er derfor bestemt ikke uden risiko.

Hvordan kan man købe Canopy Growth aktier?

For nye investorer kan det nogle gange være svært at forstå, hvordan man køber Canopy Growth-aktier. Da Canopy Growth er et Canadisk selskab, kan du ofte nemt handle aktierne med en online mægler. Det er dog vigtigt at tage to ting i betragtning:

  • Kursen på den Canadiske dollar i forhold til den valuta, du selv investerer i
  • Transaktionsomkostninger ved køb og salg af Canadiske aktier

Hvis du ikke selv investere i Canadiske dollars, kan udsving i valutakursen i høj grad påvirke dine investeringsresultater. Når din valuta bliver værdiløs, kan du endda tabe penge med en stigende Canopy Growth-aktiekurs.

Du skal også være forsigtig med transaktionsomkostningerne på Canadiske aktier. Mange børsmæglere opkræver højere transaktionsomkostninger, når du investerer i udlandet. Kunne du tænke dig at vide, hos hvilke mæglere du mest fordelagtigt kan investere i Canadiske aktier? Så tag et kig på vores artikel om investering i Canadiske aktier:

At åbne en investering position på Canopy Growth aktier fungerer faktisk det samme for hver børsmægler. Du skal først vælge delingen i softwaren. Efter du har fundet aktien, kan du købe aktierne direkte med en markedsordre. Du kan selvfølgelig også vælge at bruge en limitordre: med en limitordre åbner du først investeringen, når en bestemt pris er nået.

Om Canopy Growth

Canadian Canopy Growth Corporation beskæftiger sig primært med produktion af cannabis. Det er primært på grund af denne aktivitet, at Canopy Growth-aktien er blevet så kendt. Takket være investeringen fra Constellation Brands vil virksomheden også blive involveret i konkurrencen om “cannabis-infused drinks”.

Den kapital, som selskabet har modtaget fra Constellation Brands, har sikret, at selskabet har opbygget en solid økonomisk position. Kunne du tænke dig at opdage, hvordan du også kan investere i Canopy Growth-aktien? Så er det klogt at undersøge virksomhedens planer for fremtiden!

canopy_growth

En af de førende cannabis producenter

Canopy Growth har turdet manifestere sig på et ofte omstridt marked. Indtil skrivende stund er legaliseringen af cannabis stadig i sin vorden på trods af dets mange medicinske fordele. Canopy Growths hjemme marked er Canada, et land som tydeligvis åbner mere og mere op for legalisering af cannabis.

Canopy Growths aktiviteter består hovedsageligt af produktion og distribution af cannabis. Det er dog ikke alt: Den betydelige kapital, som det har været i stand til at rejse fra Constellation Brands’ investering, har faktisk åbnet et nyt målmarked. Virksomheden vil således i de kommende år også gerne engagere sig i stigende grad i kampen for at producere ’cannabis-infused drinks’. Hvis dette lykkes, kan det tilføje værdi til Canopy Growth Corporations markedsposition.

Tror du, at disse drikkevarer kan bidrage til den fremtidige vækst af Canopy Growth? Så er det bestemt tilrådeligt at købe Canopy Growth-aktier!

Historien af denne Canopy Growth Corporation

Canopy Growth Corporation blev oprindeligt grundlagt i år 2013 som ‘Tweed Marijuana Inc.’ af Bruce Linton og Chuck Rifici. Det fik sit nuværende navn i år 2015 efter en fusion med Bedrocan Canada. Denne fusion satte også Mark Zekulin i spidsen for virksomheden.

Virksomheden nåede en vigtig milepæl i august i år 2018. Det var dengang, Constellation Brands, en Amerikansk producent af øl, vin og spiritus, annoncerede, at de ville foretage en investering i Canopy Growth til en værdi af 5 milliarder Canadiske dollars. Som et resultat blev investoren 38 procent ejer af det canadiske selskab.

De yderligere finansielle ressourcer opnået fra ovenstående aftale vil gøre Canopy Growth i stand til at fortsætte sin internationale ekspansion. Særligt i USA har virksomheden til hensigt at øge sin markedsandel markant. Den (fremtidige) produktion af drikkelige cannabisprodukter bør også give den Canadiske cannabis producent yderligere indtægter over tid.

Tror du, Canopy Growth vil være i stand til at sælge flere produkter i udlandet i fremtiden? I så fald kunne det være interessant at investere i Canopy Growth-aktier.

Ekstra tilgængelige produkter med cannabis

Canopy Growths hovedformål er at skabe tilgængelige produkter baseret på cannabis. Det fremgik naturligvis allerede af aftalen med Constellation Brands, men der er mere. I november 2019 annoncerede virksomheden, at den ville markedsføre ikke kun læskedrikke, men også chokolade injiceret med THC og CBD. På den måde skulle (medicinsk) cannabis nå ud til en stor målgruppe på en tilgængelig måde i ét hug.

Tror du, at disse nye produkter vil give virksomheden en stærkere markedsposition? I så fald kunne det bestemt være interessant at investere i Canopy Growth!

weed_investment

Fremtid

Canopy Growth er ved at udvikle en international strategi. Virksomheden vil gerne ekspandere til nye regioner, hvor lokal lovgivning naturligvis spiller en vigtigere rolle. Nu hvor ukrudt bliver mere og mere legaliseret, er der hidtil usete muligheder. Køb cannabis aktier kan derfor vise sig at blive en meget interessant investering.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *