Hvordan kan du købe Aphria aktier?

Marihuana eller cannabis er noget af en hype blandt investorer. Et eksempel på en virksomhed, der har haft stor gavn af denne tendens, er Aphria. Den Canadiske virksomhed producerer, leverer og sælger medicinsk cannabis i Canada og andre regioner. Virksomheden har haft en officiel licens siden 2014, hvorefter aktiekursen er tidoblet. Er du også sikker på virksomhedens fremtid? Hvis ja, kan det være en interessant mulighed at købe Aphria aktier. Du kan se den nuværende aktiekurs for virksomheden på denne side.

Hvor kan du købe Aphria aktier?

Har du lyst til at købe Aphria aktier? Du kan handle direkte med Aphria-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Er det klogt at investere i Aphria?

Aphria er en relativt stabil og sikker cannabis virksomhed. I modsætning til mange konkurrenter har Aphria formået at opnå rentable resultater. Under corona pandemien var Aphrias resultater også negative, men sammenlignet med konkurrenterne var skaden ikke så slem. Hvis du leder efter en investering i et relativt stabilt cannabis firma, kunne Aphria være en interessant mulighed.

Det er dog vigtigt at være opmærksom, når du skal investere i Aphria ved at købe dets aktier. Selskabet har meddelt, at det vil fusionere med Tilray. Tilrays omdømme er anderledes: dette firma er meget mere aggressivt og har endnu ikke opnået overskud. Desuden er det Tilrays aktionærer, der får en præmie ved fusionen.

Ikke mindre er sammenlægningen af de to virksomheder ikke nødvendigvis en dårlig udvikling. Virksomhederne kan dele visse processer, hvilket reducerer omkostningerne og øger effektiviteten af produktionsprocessen. Desuden vil Aphria få adgang til det lukrative amerikanske hamp marked gennem Tilray. En investering i Aphria er derfor ikke nødvendigvis uklog, men bestemt risikabel.

Om virksomheden Aphria

Aphria er et licenseret produkt af medicinsk cannabis. Medicinsk cannabis dyrkes udelukkende i drivhuse. Cannabisen vokser med sollys og skaber de bedste naturlige vækstbetingelser til at producere sikre medicinske cannabis produkter. Det er muligt at dyrke planterne under de bedste forhold i drivhuset.

Aphria går også ud over industristandarder. De sikrer, at patienterne får de bedste, reneste og reneste medicinske cannabis produkter på markedet. Patienten kommer først i hele processen med at fremstille produkterne.

Hvordan opstod Aphria?

Firmaet Aphria har eksisteret siden 2014, hvor det blev grundlagt af Cole Cacciavillani og John Cervini. I begyndelsen var virksomheden noteret på Toronto Venture Exchange. I 2017 modtog virksomheden en mere prestigefyldt notering under Toronto Stock Exchange.

2014 var et vigtigt år for Aphria. Det lykkedes virksomheden at få en licens til at handle cannabis. Denne licens blev givet af Health Canada. I 2015 modtog Aphria sin første større ordre og har siden kunnet øge produktionen ved at investere i drivhuse.

Efterfølgende har virksomheden arbejdet hårdt. Aphria undersøgte mulighederne for at ekspandere til Amerika. Det købte også Broken Coast og Nuuvera, virksomheder, der allerede var aktive i cannabis sektoren. Tror du, Aphria vil fortsætte med at gøre en imponerende udvikling i fremtiden? I så fald kan en investering i denne cannabisproducent bestemt være interessant!

Investere i Aphria

Det Canadiske selskab Aphria har modtaget en investering på 100 millioner Canadiske dollars fra en institutionel investor. Investoren har købt 14 millioner aktier i selskabet. Pengene skal bruges til international ekspansion og til at skaffe mere arbejdskapital. Tror du, at Aphria ved, hvordan man bruger denne kapital effektivt? I så fald kan det være attraktivt at købe Aphria aktier online.

Ændring af love i Nordamerika

I Nordamerika ser vi, at reglerne og lovene omkring medicinsk cannabis og også til hjemmebrug er under forandring. Cannabis bliver lovligt på flere og flere områder, og en virksomhed som Aphra er godt rustet til at udnytte denne udvikling.

Der gælder selvfølgelig strenge regler. Cannabis produkterne skal først godkendes af de rette myndigheder. Det betyder dog muligheder for Aphria, da markedet bliver større og mere tilgængeligt.

Et større marked betyder et potentielt større salgsmarked. Tror du, at Aphria kan udnytte dette marked? I så fald bør du bestemt overveje at investere ved at købe aktier.

Aphria som en indikator for markedet

Aphria er blevet et vigtigt børs barometer for hele cannabis sektoren. Stemningen omkring cannabis aktier er dog stadig meget blandet. Aphria har foretaget nedskæringer, og aktiekursen er faldet som reaktion. Aktionærerne ser nu ud til at have en afventende holdning og beholder aktierne i deres porteføljer.

Tror du, at nedskæringerne vil have en positiv indvirkning på Aphrias forretning? Ved at investere aktivt kan du konstant forudse den seneste udvikling. Ved at gøre det kan du træffe den rigtige beslutning, selv i tilfælde af dårlige nyheder.

En stærk spiller på markedet

Aphria er fortsat en stærk spiller på cannabis markedet. Det er ikke nødvendigvis den bedste eller den største, men det er en stærk spiller med et smart spil. Der er andre aktier inden for sektoren, der potentielt kan tilbyde højere afkast. Det er vigtigt at undersøge disse konkurrenter omhyggeligt: Nogle cannabis virksomheder tager også store risici.

Især ud fra et risiko og afkast perspektiv virker aktien meget attraktiv. Balancen er sund, og Aphria har endda penge nok til at overtage andre virksomheder.

Det er dog klogt at holde øje med konkurrenterne. Når andre virksomheder dominerer markedet for meget, kan aktiekursen ikke klare sig så godt.

Konkurrencen

Aphria betragtes ikke som en så splashy aktie som sine konkurrenter. Aurora har et stort globalt netværk mens Cronos, Tilray og Canopy masser af kontanter til deres rådighed.

Apria kan dog være en interessant investering. Virksomheden formåede at holde en god bestand, hvilket er et tegn på en god virksomhed i denne sektor. Det er derfor en aktie, der giver muligheder. Det er selvfølgelig godt at holde godt øje med markedet og udviklingen i virksomheden selv. Under alle omstændigheder er Aphria bestemt en mulighed, hvis du overvejer en investering i cannabis.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *