Hvordan kan du købe Tilray aktier?

Den Canadisk-baserede virksomhed Tilray (TLRY) blev grundlagt i 2013. Denne Canadisk/Amerikanske virksomhed producerer cannabis og lægemidler. Da virksomheden blev grundlagt, var målet at kunne sælge lovlige cannabisprodukter i USA. Tror du, de vil være i stand til at nå dette mål? Så er det et klogt træk at investere i Tilray ved at købe aktier! På denne side kan du direkte se, hvor du kan købe Tilray-aktier. Du kan også se den nuværende aktiekurs på Tilray aktierne her.

Hvor kan du købe Tilray aktier?

Har du lyst til at købe Tilray aktier? Du kan handle direkte med Tilray-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Tilrays nuværende aktiekurs?

Er du nysgerrig efter den nuværende kurs på Aurora Cannabis aktien? I grafen nedenfor kan du se, hvordan CFD’en af Aurora Cannabis klarer sig. Du kan også åbne en position direkte med en af knapperne.

Er det smart at investere i Tilray?

En investering i Tilray aktier kan bestemt være interessant. Cannabis markedet som helhed er meget interessant og kan vokse kraftigt i de kommende år. Især nu, hvor flere og flere Amerikanske stater tillader cannabis til rekreativ brug, kan virksomheder som Tilray kraftigt øge deres salg. Også i Europa har virksomheden opbygget en god position takket være anlægget i Portugal.

Samtidig bliver lovene stadig løbende tilpasset og udviklet, hvorfor der stadig er stor usikkerhed om Tilrays fremtidige potentiale. Udover denne usikkerhed er de illegale cannabis markeder stadig en stærk konkurrent til det canadiske Tilray.

Det er derfor vigtigt, når man overvejer en investering, at huske på, at cannabis markedet stadig er meget ungt. Der er stor usikkerhed om fremtiden for Tilray virksomheden. At købe aktier i virksomheden er derfor bestemt ikke uden risiko.

Milepæle i Tilrays historie

Den første milepæl for Tilray var godkendelsen af GMP-systemet (Good Manufacturing Practices) af virksomhedens cannabisprodukter. Denne godkendelse blev opnået i 2016. På det tidspunkt var virksomheden den første virksomhed med en godkendelse til at producere cannabis i Nordamerika.

En anden milepæl for virksomheden var børsnoteringen: i juli 2018 blev virksomheden noteret på den berømte NASDAQ.

En tredje milepæl var Tilrays store gennembrud i september 2018. Tilray var dengang det første firma, der fik tilladelse til at eksportere cannabis til USA. Cannabisen blev brugt i kliniske forsøg.

Underskrivelsen af en aftale med Sander Pharmaceuticals i november 2018 var også en milepæl for virksomheden. Efter at have underskrevet aftalen kunne Tilray handle sine cannabis produkter rundt om i verden. Tror du, at legaliseringen vil fortsætte, og at det bliver muligt at købe cannabis produkter i flere og flere lande? Så kan det være attraktivt at investere i Tilray-aktier.

Tilray share

Stigende efterspørgsel efter cannabis aktier i 2018

Flere og flere stater i Nordamerika har legaliseret cannabis til medicinsk og rekreativt brug. Medicinsk brug vil være tilladt i 30 ud af 50 stater i 2018. Som følge heraf er rekreativ cannabisbrug tilladt i 10 stater og i Columbia. Som følge af den legalisering boomer markedet for cannabis, og det har haft indflydelse på aktiekurserne i nyere tid. Den igangværende legalisering af cannabis gav et klart løft til prisen på Nordamerika aktier i 2018. Nu hvor det står klart, at legaliseringen ikke skrider frem i samme tempo alle steder, er mange priser faldet igen. Dette ændrer ikke på det faktum, at cannabis markedet er enormt: potentialet er der bestemt!

Do you think that further legalization will lead to an increase in share prices? In that case, it could be very interesting to buy Tilray shares from a broker.

Tror du, at yderligere legalisering vil føre til en stigning i aktiekurserne? I så fald kunne det være meget interessant at købe Tilray-aktier hos en børsmægler.

Prisen på cannabis aktier Tilray i 2018

I 2018 vil Tilray være på andenpladsen på en liste over de bedste cannabis aktier. Selskabet gik på børs i juli 2018. I september 2018 steg aktiekursen med ikke mindre end 380 %. Dette er en aktie, der symboliserer stigningen i prisen på cannabis aktier i 2018.

Disse enorme stigninger viste sig dog at være urealistiske. Aktien faldt derfor kraftigt fra en værdiansættelse på næsten 150 USD i 2018 til blot et par dollars i marts 2020. Det ser ud til, at Tilrays aktiekurs under hypen var overvurderet. Tror du, at der vil være endnu et attraktivt købsmoment i fremtiden? Så kan du bestemt overveje at investere i Tilray-aktier.

Aktive investorer kan også drage fordel af denne form for store udsving. Ved spekulation på kursbevægelser kan du tag fordel af både stigende og faldende kursbevægelser.

Tilray er aktiv i mange lande

Tilray udvider løbende sine aktiviteter. Virksomheden kan findes i Australien og New Zealand, Canada, Europa og Latinamerika.

  • Tilray var det første firma, der lovligt eksporterede cannabis fra Nordamerika til Australien og New Zealand. Virksomheden er nu en af hovedleverandørerne af cannabis til medicinske formål.
  • I Canada var Tilray en af de første virksomheder, der fik tilladelse til lovligt at producere cannabis. I dag er virksomheden den førende leverandør af medicinsk cannabis i Canada. Titusindvis af patienter i Canada har adgang til cannabis takket være Tilray.
  • Tilray var det første firma, der lovligt eksporterede cannabis fra Nordamerika til Europa. Den Portugisiske regering gav virksomheden en dyrknings tilladelse. Cannabis dyrket i Portugal er beregnet til det Europæiske marked. I flere Europæiske lande er cannabis nu tilgængelig på apotekerne.
  • I Chile importerer, producer og distribuerer Tilray cannabis. Virksomheden planlægger at distribuere sin cannabis i hele Latinamerika.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *