Hvordan kan du købe Basic-Fit aktier?

I denne artikel vil vi se på virksomheden Basic-Fit og vise hvordan man køber Basic-Fit aktier. Vi vil også undersøge virksomhedsstrukturen og diskutere, hvordan virksomheden tjener penge. Dette giver dig mulighed for at være fuldt forberedt, før du køber Basic-Fit aktier.

Hvordan kan du købe Basic-Fit aktier selv?

Nu hvor Basic-Fit er blevet børsnoteret, kan du selv investere i Basic-Fit aktier. Basic-Fit aktier kan købes gennem en online børsmægler. Basic-Fit er en relativt ny aktie: på grund af dette kan alt ske. For eksempel, da Facebook blev børsnoteret, viste deres aktie også betydelige ned og opadgående bevægelser. Men hvordan kan du investere i Basic-Fit aktier?

Køb Basic-Fit aktier

Har du tiltro til Basic-Fit på længere sigt? Folk lægger større vægt på deres helbred, hvilket gør en virksomhed som Basic-Fit til en mulig guldgrube. Samtidig er konkurrencen hård, hvilket kan gøre det svært for fitness virksomheder at holde hovedet oven vande. Har du lyst til at købe Basic-Fit aktier? Du kan handle direkte med Basic-Fit-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Basic-Fit aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Basic-Fit aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Er investering i Basic-Fit klogt?

Inden du køber Basic-Fit aktier, vil du sikkert gerne vide, om det er klogt at investere i virksomheden. Der er nogle gode argumenter for, hvorfor det kan være smart at overveje at købe Basic-Fit aktier. Det første argument vedrører virksomhedens mange forberedelser: virksomheden åbner stadig nye klubber og er mere og mere aktiv uden for Holland. For eksempel har virksomheden mange klubber i Belgien og Frankrig og åbner afdelinger i Spanien og Luxembourg.

Denne regionale spread reducerer risikoen ved at investere i Basic-Fit: Dårlige resultater i én region kan opvejes af gode resultater i en anden region. Derudover kan Basic-Fit drage fordel af stordriftsfordele med alle disse grene. Virksomheden kan tilknytte visse tjenester som medlemsadministrationen. Derudover kan virksomheden forhandle ved indkøb af en større mængde fitnessudstyr. Alt dette gør Basic-Fit mere effektivt og billigere, hvilket kan være en god grund til at købe aktier.

En anden positiv tendens er fitnessens voksende popularitet. Sund livsstil bliver mere og mere udbredt, og denne tendens forventes at fortsætte. Især efter corona-pandemien i 2020 ser man, at folk i stigende grad lærer, hvor vigtigt en sund livsstil kan være. Naturligvis har lockdowns midlertidigt reduceret Basic-Fits omsætning, men de fleste mennesker vil fortsætte med at dyrke motion efter lockdownen slutter. En investering i Basic-Fit kan derfor slå godt ud og at købe Basic-Fit aktier kan være klogt.

Basic Fit IPO

Hvad betyder Basic-Fit?

Basic-Fit; alle i Holland har hørt om det. Det skyldes primært Tatjana Simic, som er kendt for virksomhedens reklamer. Nogle vil finde dem frygtelig irriterende, mens det kan tilskynde andre til at rejse sig fra lænestolen og gå på arbejde. I sidste ende skylder virksomheden måske en stor del af sin success til Tatjana, som kan ses som Basic-Fits ansigt.

Alligevel er Basic-Fit mere end en kvinde fra en reklamefilm. Basic-Fit er en af de største fitnesskæder i Holland. Inden for Holland har virksomheden mere end 140 filialer, hvor du kan dyrke motion til en lav pris. Basic-Fit er også aktiv uden for Holland; for eksempel er der filialer i Belgien, Luxembourg, Spanien og Frankrig, for at nævne nogle få.

Basic-Fit har en unik funktion: du kan komme til at træne et ubegrænset antal gange til en meget lav hastighed. En anden fordel ved, at Basic-Fit er en stor kæde, er, at du også kan træne gratis i mange byer. Dette gør det muligt at dyrke motion i din ferie.

Hvorfor blev Basic-Fit offentlig?

Basic-Fits grund til at gå på børsen var blandt andet delvist at tilbagebetale stor gæld. Før børsnoteringen var selskabet loss-making; en stor del af dette tab skyldtes høje renter på udestående gæld. Selskabet har også til hensigt at bruge en del af omsætningen til yderligere vækst.

Basic-Fit håber at tag fordel af stordriftsfordele; ved at eje mange filialer, kan de lave bedre aftaler, når de køber fitnessudstyr. Ved at bruge disse stordriftsfordele kan omkostningerne ved at træne hos Basic-Fit holdes nede.

Hvordan gik det med Basic-Fit IPO?

basic fit logo Ved IPO, sportsfirmaet hævder at have en værdi på en milliard euro. Det er ret højt, når vi ser på børsintroduktion omsætningen på omkring 200 mio. årligt. Af den grund er gyldigheden af værdiansættelsen tvivlsom.

På tidspunktet for Basic-Fits børsnotering solgte investorer deres aktier i massevis, og aktiekursen faldt med det samme, trods støtte fra de store banker, der bistod i børsnoteringen. Spørgsmålet er stadig, hvor meget Basic-Fits aktier kommer til at være værd.

Det gode ved at investere online er, at du altid kan tag fordel af prisændringer. Når du tror på, at Basic-Fit aktier vil falde i værdi, så sælg dine aktier, og når du tror på, at Basic-Fit vil stige, så køb aktier. På den måde tag du fordel af investeringer i Basic-Fit, uanset hvad der sker!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *