Hvordan kan du købe BlackBerry aktier?

Det Canadiske teknologifirma BlackBerry blev mest kendt på grund af smartphonen lavet af dette firma. Smartphonen er ikke længere særlig populær, men virksomheden eksisterer stadig. Ved at investere i BlackBerry aktier kan du stadig få en god fortjeneste. I denne artikel lærer du den bedste metode til handel med BlackBerry aktier. Du kan også se den aktuelle aktiekurs for BlackBerry på denne side.

Hvordan kan du købe BlackBerry aktier?

Du kan også vælge at købe BlackBerry aktier på børsen. Det kan du gøre hos en online børsmægler. En børsmægler er en part, der kan købe aktier i (internationale) virksomheder på dine vegne. Når du køber aktier, gør du det ofte på længere sigt. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvordan virksomheden klarer sig. Undersøg også, hvad deres planer for fremtiden er. I tilfældet med BlackBerry kan du for eksempel se på de software programmer, virksomheden arbejder på.

Har du lyst til at købe BlackBerry aktier? Du kan handle direkte med BlackBerry-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan du aktivt investere i BlackBerry?

BlackBerry er ikke, hvad det plejede at være. Hvor de før producerede populære telefoner, er de nu gået over til software. Alligevel er de ikke helt uden fortjeneste: BlackBerry har endda formået at blive profitabel igen. Det smukke ved moderne investering er, at uanset de økonomiske resultater kan du opnå gode resultater med handler i BlackBerry.

Dette er muligt, fordi du også kan åbne en short position. Med en short position opnår du et positivt resultat, når kursen på aktie falder. Dette giver dig mulighed for at reagere på den seneste udvikling. Denne spekulation metode kræver mere opmærksomhed end gennemsnittet. Et godt sted, hvor du aktivt kan handle CFD’er på BlackBerry, er PIus500. Med PIus500 kan du åbne en demo konto gratis for at prøve mulighederne:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs på BlackBerry?

Har du lyst til at vide, hvad den nuværende aktiekurs på BlackBerry aktien er? Så er du kommet til det rigtige sted! Nedenfor kan du se en graf med CFD kursudviklingen for BlackBerry aktien. Med køb og sælg-knapperne kan du direkte åbne en position på aktien.

Interessante fakta om den engang succesfulde BlackBerry

Mike Lazaridis grundlagde det Canadiske firma Research In Motion Ltd (RIM) i 2010 i Waterloo, Ontario. Virksomheden blev kendt gennem hans smartphone. Den velkendte smartphone ‘BlackBerry’ blev værdsat af erhvervsbrugere. Virksomheden var dog ikke opmærksom på innovation.

Forretningsbrugere sagde farvel til BlackBerry. De mange vedligeholdelses problemer gav heller ikke virksomheden noget godt. Fra 2016 vil BlackBerry ikke længere producere nogle telefoner. Andre virksomheder sælger stadig BlackBerry-telefoner.

Buying blackberry shares

CrackBerry

Blackberry telefonen var oprindeligt meget populær. Brugere kaldte deres enhed CrackBerry. Crack refererer til de vanedannende virkninger af crack, også kendt som kokain. Brugere var afhængige af deres enhed. Dette skyldes det faktum, at takket være denne enhed var alle nu permanent tilgængelige. Nogen kunne nås i hjemmet såvel som på arbejdet. Som et resultat blev grænsen mellem hjem og arbejde udvisket.

En markant lavere aktiekurs

Indtil regnskabsåret 2011 gennemgik BlackBerry en spektakulær udvikling. I 2003 var der 545.000 aktive BlackBerry brugere. I 2012 var der 77.000.000 brugere. Det stigende antal brugere havde også indflydelse på aktiekursen. I februar 2011 var aktiekursen for eksempel cirka 70€ pr. aktie. I øjeblikket er aktierne kun en brøkdel af det beløb værd.

Tror du, at prisen vil falde yderligere? Med en short position tjener du penge, når kursen falder. Tror du, at bunden lige er nået? Så kan du overveje at købe BlackBerry-aktier.

De nuværende aktiviteter fra BlackBerry

Virksomhedens aktiviteter er i øjeblikket fokuseret på software. Al software til produkterne er udviklet af BlackBerry selv. De vigtigste programmeringssprog, der bruges, er C++ og Java. Derudover udvikler BlackBerry teknologi til trådløse applikationer. Denne teknologi sælges til andre virksomheder.

Kompensation fra Qualcomm

Dommeren tildelt BlackBerry en erstatning på $815 millioner mod chip producenten Qualcomm i 2017. Hvorfor blev denne kompensation tildelt? Ifølge dommeren blev BlackBerry tvunget til at betale for meget for brugen af Qualcomms teknologi. Qualcomm vil også godtgøre omkostningerne ved retssagen

BlackBerry sagsøgt af Facebook

I september 2018 blev BlackBerry sagsøgt af Facebook. Hvorfor sagsøgte Facebook BlackBerry? Facebook sagsøgte Blackberry, fordi virksomheden ville have overtaget patenter fra Facebook uden tilladelse. BlackBerry brugte stemme teknologi og GPS-data teknologier fra Facebook uden tilladelse.

Tidligere samme år, Facebook blev sagsøgt af BlackBerry. BlackBerry sagsøgte Facebook, fordi de havde kopieret beskedkrypteringsteknologier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *