Hvordan kan du købe BlackBerry aktier?

Det Canadiske teknologifirma BlackBerry blev mest kendt på grund af smartphonen lavet af dette firma. Smartphonen er ikke længere særlig populær, men virksomheden eksisterer stadig. Ved at investere i BlackBerry aktier kan du stadig få en god fortjeneste. I denne artikel lærer du den bedste metode til handel med BlackBerry aktier. Du kan også se den aktuelle aktiekurs for BlackBerry på denne side.

Hvordan kan du købe BlackBerry aktier?

Du kan også vælge at købe BlackBerry aktier på børsen. Det kan du gøre hos en online børsmægler. En børsmægler er en part, der kan købe aktier i (internationale) virksomheder på dine vegne. Når du køber aktier, gør du det ofte på længere sigt. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvordan virksomheden klarer sig. Undersøg også, hvad deres planer for fremtiden er. I tilfældet med BlackBerry kan du for eksempel se på de software programmer, virksomheden arbejder på.

Har du lyst til at købe BlackBerry aktier? Du kan handle direkte med BlackBerry-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for BlackBerry aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen for BlackBerry lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på BlackBerry? Grafen nedenfor viser, hvordan BlackBerry s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om BlackBerry:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om BlackBerry.

Analyse af BlackBerry:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge BlackBerry-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan BlackBerry-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for BlackBerry de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på BlackBerry gøre i 2023?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at BlackBerry vil gøre i 2023 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for BlackBerry, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Interessante fakta om den engang succesfulde BlackBerry

Mike Lazaridis grundlagde det Canadiske firma Research In Motion Ltd (RIM) i 2010 i Waterloo, Ontario. Virksomheden blev kendt gennem hans smartphone. Den velkendte smartphone ‘BlackBerry’ blev værdsat af erhvervsbrugere. Virksomheden var dog ikke opmærksom på innovation.

Forretningsbrugere sagde farvel til BlackBerry. De mange vedligeholdelses problemer gav heller ikke virksomheden noget godt. Fra 2016 vil BlackBerry ikke længere producere nogle telefoner. Andre virksomheder sælger stadig BlackBerry-telefoner.

Buying blackberry shares

CrackBerry

Blackberry telefonen var oprindeligt meget populær. Brugere kaldte deres enhed CrackBerry. Crack refererer til de vanedannende virkninger af crack, også kendt som kokain. Brugere var afhængige af deres enhed. Dette skyldes det faktum, at takket være denne enhed var alle nu permanent tilgængelige. Nogen kunne nås i hjemmet såvel som på arbejdet. Som et resultat blev grænsen mellem hjem og arbejde udvisket.

En markant lavere aktiekurs

Indtil regnskabsåret 2011 gennemgik BlackBerry en spektakulær udvikling. I 2003 var der 545.000 aktive BlackBerry brugere. I 2012 var der 77.000.000 brugere. Det stigende antal brugere havde også indflydelse på aktiekursen. I februar 2011 var aktiekursen for eksempel cirka 70€ pr. aktie. I øjeblikket er aktierne kun en brøkdel af det beløb værd.

Tror du, at prisen vil falde yderligere? Med en short position tjener du penge, når kursen falder. Tror du, at bunden lige er nået? Så kan du overveje at købe BlackBerry-aktier.

De nuværende aktiviteter fra BlackBerry

Virksomhedens aktiviteter er i øjeblikket fokuseret på software. Al software til produkterne er udviklet af BlackBerry selv. De vigtigste programmeringssprog, der bruges, er C++ og Java. Derudover udvikler BlackBerry teknologi til trådløse applikationer. Denne teknologi sælges til andre virksomheder.

Kompensation fra Qualcomm

Dommeren tildelt BlackBerry en erstatning på $815 millioner mod chip producenten Qualcomm i 2017. Hvorfor blev denne kompensation tildelt? Ifølge dommeren blev BlackBerry tvunget til at betale for meget for brugen af Qualcomms teknologi. Qualcomm vil også godtgøre omkostningerne ved retssagen

BlackBerry sagsøgt af Facebook

I september 2018 blev BlackBerry sagsøgt af Facebook. Hvorfor sagsøgte Facebook BlackBerry? Facebook sagsøgte Blackberry, fordi virksomheden ville have overtaget patenter fra Facebook uden tilladelse. BlackBerry brugte stemme teknologi og GPS-data teknologier fra Facebook uden tilladelse.

Tidligere samme år, Facebook blev sagsøgt af BlackBerry. BlackBerry sagsøgte Facebook, fordi de havde kopieret beskedkrypteringsteknologier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *