Hvordan kan man købe HTC aktier?

HTC var engang en stor og populær telefonproducent. Disse dage kan de ikke følge med stor konkurrenter som Apple og Samsung. Men de håber at kunne konkurrere med de store telefon mærke igen i fremtiden. Tror du, det vil virke? Så kan det være attraktivt at købe HTC aktier. I denne artikel vil vi drøfte, hvordan vil investere i HTC.

Hvordan kan man købe HTC aktier?

A good broker where you can buy HTC shares is DEGIRO. Use the button below to buy HTC & other shares directly from DEGIRO:

Er du sikker på, at HTC vil kunne bygge en stærk position igen mellem de andre telefonproducenter? Så kan det være interessant at investere i HTC ved at købe aktierne. Når man køber aktier på lang sigt, tidsplanen er meget vigtigt. Nogle investorer vælger at købe alle deres aktier på én gang. Det er ofte klogere at købe aktierne på forskellige tidspunkter. På den måde forhindrer du dig selv i at komme ind i den absolutte top. En god børsmægler, hvor du kan købe HTC aktier, er DEGIRO. Brug knappen nedenfor til at købe HTC & andre aktier direkte fra DEGIRO:

Hvordan kan man aktivt investere i HTC?

HTCs aktiekurs har en masse bevægelse. I højdepunktet var aktiekursen næsten 30 gange højere end i dag. Dette skaber naturligvis muligheder! Ved at åbne en short position kan man tag fordel af den slags faldende tendenser. Samtidig kan man se efter et godt indgangssted. En stor fordel ved aktiv handel er, at man er mere fleksibel. Dette giver man mulighed for at reagere på alle begivenheder.

Men de har brug for en passende CFD-mægler, eller såkaldt broker til dette. Et eksempel på en god broker, hvor man kan handle aktivt, er Plus500. I Plus500 handler de med CFD’er på HTC aktier. Med en CFD kan man satse på både stigende og faldende priser. Udover har man muligheden for at anvende en løftestang, der kan øge både deres positive og negative resultater. Brug knappen nedenfor til at åbne en gratis demo på Plus500 med det samme:

Der tabes penge på 72% af CFD-detailkontiene.

Hvad laver virksomheden HTC?

Det Taiwanske virksomhed HTC blev grundlagt i 1997. Bogstaverne HTC står for High Tech Computer Corporation. Selskabet begyndte at designe og producere bærbare computere i 1997. Oprindeligt lavede virksomheden smartphones, som primært var baseret på Windows Mobile.

Som med stiftende medlem af Open Handset Alliance, fokuserede virksomheden på at udvikle Android styresystemet til smartphones. Selskabet markedsførte HTC Dream var den første smartphone med Android styresystem. HTC har hovedkvarter i Xindian, New Taipei City.

Buy HTC shares

Tab af marked aktie og nettotab

Oprindeligt var HTC en succesrig leverandør af smartphones. Konkurrence fra Apple Inc. og Samsung Electronics hjalp ikke HTCs markeds aktie. I april 2015 udgjorde deres marked aktie kun 7,2%. De to dominerende udbydere af smartphones, Apple og Samsung havde hver en marked aktie på ca. 18%. HTC selskabet førte flere på hinanden følgende nettotab.

HTC’s kursændring

I 2015 besluttede virksomheden ikke blot på at lave smartphones. I samarbejde med Valve Corporation blev HTC Vive udviklet som en virtuel virkelighed headset. Dette headset, som anvender rumlige opfølgende teknologi, gør det muligt for brugere at bevæge sig i 3D områder. Bevægelsesstyrede håndholdte styreenheder gør det muligt for brugere at kommunikere med miljøet. Den første forbruger version af dette headset blev offentliggjort i april 2016.

HTC laver stadig smartphones. I fremtiden vil selskabet dog fokusere mere og mere på Internet of Things og virtuel virkelighed. Tror De, at det vil hjælpe virksomheden med at opnå gode resultater i fremtiden? Så er det måske smart at købe HTC aktier.

Anskaffelse af personale og Google’s licenser

I 2017 bekendtgjorde Google, ca. halvdelen af HTCs 4000 ansatte, der arbejdede i virksomhedens design og forskningsafdeling, skulle overtage. Google overtog også licensen fra HTC. De erhvervede arbejdstagere var også medarbejdere, der var involveret i Googles HTC fremstillede Pixel smartphone. Med dette køb, som blev afsluttet i Januar 2018, styrkede Google sin hardware forretning.

HTC ønsker at vende tilbage til det dyrere segment af smartphone marked

I 2019 meddelte HTC, at det ønsker at bringe telefoner af høj kvalitet tilbage på markedet. På dette tidspunkt leverer HTC kun telefoner i det nedre og mellemstore segment. I de senere år har den fokuseret på udviklingen af virtuel virkelighed. På markedet til smartphone har virksomheden ikke gjort noget ved innovation i de senere år. Som nævnt tidligere arbejder halvdelen af selskabet tidligere smartphone team nu på Google.

Tror du, kan HTC vende tilbage til det dyrere segment af smartphones? Så er det måske klogt at investere i HTC aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *