Hvordan kan man købe Hermès aktier?

Hermès er en velkendt producent af luksusvarer. Da den globale velstand fortsætter med at stige, kan en virksomhed som Hermès øge sin rentabilitet på lang sigt. Er du nysgerrig efter, hvordan du selv kan investere i Hermès aktier? På denne side diskutere vi, hvordan og hvor du kan købe Hermès aktier.

Hvor kan man købe Hermès aktier?

Hermès kan udnytte de status orienterede samfund, hvor velstand vokser. Et godt eksempel på dette er Kina: Nye, rige Kinesere som at vise deres velstand ved at købe dyre produkter af et mærke som Hermès. Har du tillid til virksomhedens fremtidige vækst? I så fald kan det være interessant at investere i Hermès aktier ved at købe dem.

Har du lyst til at købe Hermès aktier? Du kan handle direkte med Hermès-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Hermès-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Hermès-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Hermès lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Hermès? Grafen nedenfor viser, hvordan Hermès s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Hermès:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Hermès.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Hermès de seneste 5 dage:

Om Hermès

Det Franske modehus Hermès står for klasse, håndværk og 100% fremstillet i Frankrig. De håndlavede produkter er af den allerbedste kvalitet. Kendte produkter er Kelly og Birkin taskerne og silketørklæderne. Den berømte modedesigner Jean Paul Gaultier designede samlinger til dette modehus fra 2003 til 2011.

Virksomhedens historie

Selskabet blev grundlagt i Paris i 1837 af Thierry Hermès. Selskabet begyndte som sadelmagere, der fremstillede sadler for velhavende familier. I slutningen af det 19. århundrede tog andelen af sted som en ny hobby, der gjorde det mindre populært at rejse med hest. Hermes indførte derefter produkter, der var nødvendige for at rejse, f.eks. håndbagage og tasker. Disse nye produkter skulle også opfylde høje standarder: Europas elite værdsatte den høje kvalitet.

Virksomhedens samling fortsatte med at udvides. I 1920 begyndte virksomheden at tilbyde ure og smykker. Andre produkter, der tilbydes af virksomheden, er sko, slips, parfume og tilbehør til hjemmet.

Hermès åbnede butikker over hele verden. Firmaets flagskib er stadig butikken i Rue de Faubourg Saint Honoré i Paris. Verdensstjerner som Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Brigitte Bardot hører til klientellet i dette berømte modehus.

Hermès klarer sig godt

I marts 2019 offentliggjorde virksomheden sine 2018 resultater. Hermes klarer sig i modsætning til mange andre luksusmærker, der oplever faldende salg. Virksomhedens salg steg med 7,7 procent i 2018. Hermès er optimistisk med hensyn til fremtiden. Jo højere salg og højere fortjeneste skyldes hovedsageligt de mange Asiatiske kunder.

Tror du, at Hermès i fremtiden vil få mere overskud på det stadig mere velhavende asiatiske marked? I så fald kan det være interessant at købe Hermès aktier.

Omsætningsvækst i tredje kvartal

Væksten i omsætningen vendte tilbage i tredje kvartal af 2020. I butikkerne var væksten i indtægterne i tredje kvartal 12%. Butikkerne i Europa var nødt til at beskæftige sig med langt færre turister, hvilket til dels blev opvejet af lokale indkøb.

I Asien var tredje kvartal en succes. Salget steg med 29 procent. Denne stigning i omsætningen skyldes hovedsagelig det stigende antal onlinesalg. I Amerika faldt salget med 29 procent. Ifølge selskabet skyldes dette hovedsagelig lukning af butikker på Hawaii.

Det er også en god lejlighed for Hermès, som kan fortsætte som følge af corona pandemien: Ved at øge sin position på internettet kan folk lettere købe virksomhedens produkter.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *