Hvordan kan man købe UPS aktier?

UPS er en velkendt Amerikansk pakkeservice. Når der sendes flere pakker, kan det være interessant at købe UPS aktier. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du bedst kan investere i UPS, og du kan også se den seneste aktiekurs her.

Hvor kan man købe UPS aktier?

En investering i UPS kan også være attraktiv på lang sigt. Når du køber UPS aktier, er det vigtigt at undersøge virksomhedens økonomiske situation. Tror du, at omsætningen kan vokse i fremtiden? Så kan det være klogt at købe UPS aktier. Har du lyst til at købe UPS aktier? Du kan handle direkte med UPS-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for UPS aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for UPS aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for UPS lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på UPS? Grafen nedenfor viser, hvordan UPS s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om UPS:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om UPS.

Analyse af UPS:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge UPS-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan UPS-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for UPS de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på UPS gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at UPS vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for UPS, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i UPS?

UPS er et selskab, der modtager ydelser, når det leverer mange pakker. De løbende omkostninger kan derefter spredes over en større mængde pakker. Når man overvejer en investering i UPS, er det derfor klogt at holde øje med udviklingen i efterspørgslen efter leverancer.

Der er også trusler mod investeringer i UPS: UPS ‘største konkurrent er FedEx. Begge virksomheder har deres ekspertise: UPS leverer hovedsagelig til små virksomheder og forbrugere, mens FedEx udmærker sig i hurtig levering af følsomme dokumenter.

En anden risiko for UPS er væksten i Amazon; dette selskab planlægger at transportere pakker rundt om i verden med fly. Når e-handelsvirksomhedernes volumen falder, fordi de etablerer deres logistik, kan dette lægge pres på rentabiliteten af UPS aktier. Det er vigtigt at tage højde for dette, når man overvejer en investering i UPS.

UPS køb aktier

Om UPS virksomheden

Virksomheden United Parcels Service, der er bedst kendt som UPS, leverede mere end 6 milliarder pakker i 2019. Uden for USA leverer det globalt aktive firma pakker i 219 lande. UPS er det ældste og største kurererfirma i verden.

Virksomheden udvikler også relaterede logistikaktiviteter. For eksempel tillader UPS Supply Chain Solutions outsourcing af alle slags logistikprocesser. Logistikprocesser, der kan outsource, inkluderer netværksadministration, fysisk transport og optimering af hele forsyningskæden. UPS har mere end 500 fly og omkring 120.000 køretøjer til transport. Virksomheden har hovedkontor i Atlanta, Georgia.

Virksomhedens historie

Grundlæggeren af virksomheden var den 19 årige James Casey. Han grundlagde “American Messenger Company” i Seattle den 28. august 1907. Da virksomheden flyttede til Oakland i 1919, blev navnet på virksomheden ændret til “United Parcels Service”. Fra og med 1919 begyndte virksomheden også at bruge den typiske og patenterede brune farve “Pullman Brown”.

Tyskland var det første land, hvor UPS startede i 1976. Virksomheden udvidede senere til andre Europæiske lande. Virksomhedens Europæiske hovedkvarter er i Bruxelles, Belgien.

Virksomheden bliver børsnoteret

UPS-selskabet, som var fuldt ejet af ledelsen indtil 1991, blev børsnoteret i New York i 1991. På det tidspunkt blev 10% af aktierne handlet. Senere blev alle aktier offentliggjort. Antallet af aktier, der handles på børsen, er nu 100%.

UPS lider ikke meget af COVID-19

I marts 2020 fik coronavirus næsten hele den Amerikanske industri til at stå stille. Men UPS fik lidt som følge heraf. I første kvartal af det igangværende regnskabsår faldt fortjenesten med kun 50 millioner dollars til 695 millioner dollars. Det var et bedre resultat end analytikere havde forventet.

I de første tre måneder af regnskabsåret steg salget med 880 mio. USD. Det samlede salg var på over 18 mia. Væksten i salget var forårsaget af datterselskabet Marken og stigningen i den indenlandske pakkeforsendelse. Pakkeforsendelse steg på grund af de amerikanske forbrugeres stigende antal onlineordrer. Tabet af salg på forretningsområdet blev opvejet af det stigende antal ordrer til private adresser. I USA leveres ca. 70% af markerne til private adresser.

Hvis man ønsker at investere i UPS, er det klogt at analysere, hvor mange mennesker der bestiller produkter via internettet. Når e-handel fortsætter med at vokse, kan UPS få gavn af dette. Det kan så være attraktivt at investere i UPS ved at købe sine aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *