Hvordan kan man købe Accenture aktier?

Accenture er en international virksomhed, der tilbyder it-tjenester og rådgivning. Da IT spiller en stadig vigtigere rolle i verden, kan en investering i Accenture aktier fungere godt. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du selv kan investere i Accenture aktier.

Hvor kan man købe Accenture aktier?

At sektoren for IT tjenester klarer sig godt, kan være klar: Selv krisen i corona fik ikke virksomheden Accenture ned. Det skyldes, at selv når økonomien er nede, har virksomhederne stadig brug for alle deres it tjenester. Har du lyst til at købe Accenture aktier? Du kan handle direkte med Accenture-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Accenture aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Accenture aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Accenture lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Accenture? Grafen nedenfor viser, hvordan Accenture s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Accenture:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Accenture.

Analyse af Accenture:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Accenture-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Accenture-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Accenture de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Accenture gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Accenture vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Accenture, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Accenture

Virksomheden Accenture er et internationalt anerkendt administrationsselskab, der tilbyder tjenester inden for teknologi, forvaltning og outsourcing. Disse tjenester tilbydes i forskellige brancher. Dette selskabs internationale hovedkontor, som opererer i 52 lande, ligger i Dublin, Irland.

Virksomhedens historie

Accenture, der blev grundlagt i 1989, begyndte som konsulent i en virksomhed, der hed Arthur Andersen i 1953. Da konsulentafdelingen adskilte sig fra Arthur Andersen selskabet i 1989, var navnet på det nye selskab Andersen Consulting.

I løbet af 1990’erne opstod der en tvist om, at Andersen Consulting, som er mere rentabel for de to virksomheder, hvert år skulle betale 15% af sin fortjeneste til Arthur Andersen firmaet. Dette blev aftalt på tidspunktet for adskillelsen i 1989. I august 2000 afbrød Andersen Consulting alle kontraktforhold med Arthur Andersen og måtte ændre selskabets navn til Accenture. Navnet var baseret på “Accent on the future”, et symbol på virksomhedens ønske om at være en international leder inden for rådgivning.

Accenture bliver offentlig

Accenture’s første offentlige udbud var den 19. juli 2001. På det tidspunkt udstedte Accenture aktier i det primære nummer på børsen i New York. Prisen for aktierne var på 14,50 dollars. Aktierne blev solgt til 15,17 dollars ved forretningstids afslutning. Accenture hævede 1,7 milliarder dollars på IPO dagen.

Omorganisering ved Accenture

Konsulent og teknologivirksomheden Accenture beskæftiger omkring 500.000 mennesker over hele verden. Dette gør virksomheden til en af de største forretnings tjenesteudbydere i verden.

Som reaktion på den globale Covid-19 krise lancerede Accenture et stort omkostningsbesparelse program i august 2020. Konsekvensen af en omfattende omorganisering er, at omkring 25.000 ansatte mister deres job inden 2020. Den store omorganisering er uundgåelig, da en betydelig del af forretningstjenester udbyderens kontrakter er blevet udsat eller annulleret.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *