Hvordan kan man købe Colgate-Palmolive aktier?

Colgate-Palmolive er det perfekte eksempel på en noget kedelig aktie, der fungerer meget godt. Virksomheden har øget sit udbytte i 50 år, og folk bliver altid nødt til at tage sig af tænderne og vaske hænderne. Men hvordan kan du faktisk investere i denne succesrige virksomhed?

Hvor kan du købe Colgate-Palmolive-aktier?

Hvis du leder efter en stabil aktie med en god udbytte udbetaling, kan Colgate-Palmolive være et godt valg. Begge mærker er godt placeret på markedet, og folk vælger ofte deres produkter tankeløst. Desuden producerer virksomhederne produkter, der faktisk altid er nødvendige: Derfor kan en investering i Colgate-Palmolive fungere godt under alle økonomiske forhold.

Har du lyst til at købe Colgate-Palmolives aktier? Du kan handle direkte med Colgate-Palmolives-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Colgate-Palmolives aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Colgate-Palmolives aktiekurs?

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Colgate-Palmolive-aktiekursen udvikler sig? I nedenstående skema kan du straks se, til hvilken pris du kan købe CFD aktier i Colgate-Palmolive:

Om Colgate-Palmolive virksomheden

De Amerikanske multinationale markeder har mærkevareprodukter inden for personlig pleje, pleje og pleje i hjemmet. Den producerer også foder til selskabsdyr. Virksomheden, der er aktiv på verdensplan, har halvdelen af sin omsætning, undtagen foder til selskabsdyr, i Nord og Latinamerika. Europa tegner sig for en sjettedel af salget. Mængden af dyrefoder, der sælges, er 15% af den samlede omsætning.

Dette selskabs nederlandske datterselskab under navnet Colgate-Palmolive Nederland bv ligger i Weesp. Produkter, der markedsføres af disse Nederlandske filialer, omfatter tandpasta, shampoo, brusegeléer og universalrengøringsmidler.

Køb Colgate aktier

Virksomhedens historie

I USA grundlagde William Colgate, der var sæbe og lysestager, William Colgate & Company i 1806. Dette firma, der dengang lå på Dutch Street i New York, fremstillede stivelse, lys og sæbe. William Colgate døde i 1857.

Hans søn Samuel Colgate overtog forretningen. Selskabets navn blev ændret til Colgate & Company. I 1873 fremstillede virksomheden sin første parfumerede håndcreme. I 1896 lancerede firmaet sine første tandpasta.

Den første Palmolive sæbe der udelukkende blev fremstillet af palmeolie og olivenolie, blev fremstillet i 1896 af B.J. Johnson Soap Company. Firmaet var grundlagt i Milwaukee, Wisconsin. Fordi sæben var meget populær, blev navnet på selskabet ændret til The Palmolive Company.

Efter en fusion i 1926 med sæben Peet Brothers ændrede selskabets navn til Palmolive-Peet Company. I 1928 blev Colgate & Company købt. Selskabets navn blev ændret til Colgate-Palmolive-Peet Company. I 1953 forsvandt Peet fra virksomhedens navn. Så navnet på selskabet blev Colgate-Palmolive Company.

Gaba Group og Palmolive

Det Schweiziske firma Gaba Group fremstiller produkter til tandpleje og oral pleje. Kendte mærker fra dette firma er Elmex, Meridol og Aronal. Siden 2004 har Gaba Group været en del af Colgate-Palmolive Group.

Mere efterspørgsel efter produkter fra Colgate-Palmolive

I 2020 vil Colgate-Palmolive firmaet, der blandt andet producerer sæbe, shampoo og tandpasta, tag fordel af den voksende efterspørgsel efter produkter til personlig pleje. Sæbsalg vil for eksempel stige på grund af frygt for coronavirus. I andet kvartal af 2020 voksede virksomhedens omsætning i Europa med 17 procent. Det er sandsynligt, at denne stigning i salget til dels er et resultat af forbrugernes hamstring.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *