Hvordan kan man købe Starbucks aktier?

Selv folk, der ikke kan lide kaffe, kender Starbucks mærket godt. Det er beundringsværdigt, at det lykkes for virksomheden at få folk til at betale et par euro eller dollars for en kop kaffe. Det lykkedes dem at skabe et stærkt mærke, som hvert år får enorm spekulereter. Har du lyst til at investere i Starbucks selv? Denne artikel er vi på, hvordan man kan købe Starbucks aktier.

Hvordan kan man aktivt investere i Starbucks?

Som aktiv investor eller spekulator kan man tag fordel af alle prisudviklingen i Starbucks aktier. Når dårlige nyheder kommer ud, kan prisen på en Starbucks aktie falde kraftigt. Et godt eksempel herpå kan findes i aktiekursen i det konkurrerende selskab Lucky Coffee: Dette selskab viste sig at have begået regnskabssvindel, som medførte et drastisk nedgang i aktiekursen. Heldigvis har man som aktiv investor kun brug for udsving for at opnå et godt resultat med sine handelsaktiviteter.

Har du lyst til at købe Starbucks aktier? Du kan handle direkte med Starbucks-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Starbucks aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Starbucks aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Starbucks?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Starbucks udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Starbucks kan købe og sælge.

Starbucks Company Information

Nedenfor kan du se Starbucks vigtigste virksomhedsinformation.

Starbucks analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Starbucks, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Starbucks har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Starbucks aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Starbucks pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Starbucks vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Starbucks aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad er Starbucks aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan Starbucks aktien klarer sig? Så kan det være interessant at holde øje med aktiekursen. På denne side finder man grafen med de seneste udviklinger på aktiemarkedet. Man kan også bruge knapperne til at åbne en CFD position direkte.

Er det klogt at investere i Starbucks?

Det er aldrig klogt at købe en aktie blindt. Det er derfor klogt først at undersøge, om det er klogt at købe Starbucks aktier.

Det stærke mærker billede er en god grund til at investere i Starbucks. Folk tænker mere end kaffe, når de kommer til at drikke. Det er et kontor for nogle mennesker og en stue for andre. Denne immaterielle værdi er vanskelig at udtrykke med hensyn til værdi. Under alle omstændigheder er det vanskeligt at kopiere den. Der er også omkostninger forbundet med at skifte til en konkurrent på grund af loyalitetsprogrammet, som de har haft succes med. Dette mindsker også risikoen for, at en konkurrent vil være i stand til at kapre selskabets kunder.

buy starbucks shares

Starbucks kan dog have det svært med den nye generation. Årtusinder mener, at det er vigtigt at produkterne er økologiske. Dette er tilfældigt i Starbucks, da virksomheden er meget omhyggelig med at producere sin kaffe på en bæredygtig måde. Mange unge foretrækker dog også at købe lokalt hos en lille virksomhed. Starbucks passerer selvfølgelig ikke i hende og må appellere til den unge generation på andre måder.

Virksomheden forsøger at innovere ved at gøre det muligt at indsamle kaffe. Under en pandemi er dette naturligvis meget nyttigt. Det er dog tvivlsomt, om Starbucks ‘kunder virkelig kommer til kaffe alene. Mærket adskiller sig netop, fordi det er et ekstra sted, hvor folk kan føle sig hjemme.

En god grund til at købe Starbucks aktier er vækstpotentialet. Især i Kina kan selskaber opbygge og større kundegrundlag. Befolkningen i landet bliver mere og mere velstående, og der er naturligvis en masse overskud, der skal skabes her.

Trin for investering i Starbucks

Før man køber sin første Starbucks aktie, skal man gennemgå nogle vigtige skridt. For det første er det specielt at overveje, om man overhovedet skal investere. Hvis du ikke har råd til at miste penge, bør du forlade stedet. Du skal jo kun investere med penge, du ikke har brug for med det samme.

Når du har penge tilbage ved investere, kan du beslutte at investere en del af det i Starbucks. For at gøre det skal du først have en konto hos en børsmægler, eller såkaldt broker. En broker er et selskab, der kan købe og sælge aktier på deres vegne. Har du lyst til at vide om hvor kan du købe aktier? Klik derefter her for at sammenligne de bedste børsmæglere.

Når man har åbnet en konto, kan du finde aktierne via søgefunktionen. Så skal du udfylde, hvor mange aktier du vil købe. De skal også overveje, om de ønsker at købe aktierne direkte med en markedsordre. Alternativt kan du bruge en begrænset ordre. Med en limiteret ordre køber du kun den aktie, når en bestemt pris er nået. I nogle tilfælde kan det være smart at anvende og stoppunkt: Man lukker automatisk investering med et vist tab.

Efter at have åbnet investeringen er det klogt at læse den regelmæssigt. Se, hvordan selskabet klarer sig og kommer op med en exitstrategi.

invest_in_starbucks

Om virksomheden Starbucks

Navnet Starbucks vil uden tvivl lyde (meget) kendt for de fleste mennesker på denne planet. Det er trods alt verdens største kæde af kaffehuse. Langt størstedelen af disse kaffehuse findes i USA og nabolandet Canada.

Flere og flere Starbucks filialer bliver systematisk åbnet i andre dele af verden. Et besøg på et af Starbucks ‘steder giver dig ikke kun mulighed for at nyde godt af en dejlig kop kaffe, men også en lang række andre drikkevarer og søde delikatesser. Starbucks aktierne er noteret på NASDAQ og SBUX.

Verdens største kaffehus kæde

Starbucks producere størstedelen af sin omsætning med sine kaffeblandinger og forskellige andre kaffedrikke kombineret med mælk, sukker og is. Der er oprettet forskellige filialer med nødvendige på ristning Starbucks kaffebønner. Det er fabrikker i Kent, Washington, York, Pennsylvania, Carson Valley, Nevada og Amsterdam.

I modsætning til hvad mange tror, er det ikke obligatorisk at besøge en af Starbucks ‘filial for at nyde den lækre Starbucks kaffe. Starbucks kan faktisk købes i forskellige afdelinger og mange andre butikker. På den måde er det også muligt at nyde en lækker kop kaffe derhjemme.

Starbucks’s historie

Med hensyn til åbningen af den første Starbucks butik skal vi tilbage i tiden, indtil 1971. I den Amerikanske by Seattle blev den første butik oprettet af tre partnere. De var Jerry Baldwin, Zev Siegl og Gordon Bowker.

I modsætning til hvad mange folk har haft mistænkte, solgte den første Starbucks butik ikke kun kaffebønner af høj kvalitet. Desuden blev udstyret også udbudt til salg til at lave kaffe. I løbet af det første år blev kaffebønnerne købt ind. Dette blev gjort ved Peet’s Coffee & Tea, som også var meget kendt. På et tidspunkt senere besluttede Starbucks dog at købe sine kaffebønner direkte fra kaffebønnerne.

En vigtig milepæl fundet sted i 1982. På det tidspunkt valgte Howard Schultz at købe i Starbucks. Under et besøg i den Italienske modeby Milano i 1982 havde han en idé om at sælge kaffe- og espresso drikke i Starbucks butikker.

Fra det øjeblik var det ikke længere kun muligt at købe løse kaffebønner. I sig selv en god plan, men de tre oprindelige grundlæggende kunne ikke lide det. De tidligere, at selskabet forblev trofast mod sine (oprindelige) kerneaktiviteter. Howard Schulz var dog overbevist om sin plan og valgte at oprette sin kæde af kaffebarer i 1985 under navnet “Il Giornale”.

Et år tidligere havde de tre grundlæggende af Starbucks overtaget den velkendte kaffebønne mægler Peet’s Coffee & Tea i 1984. I 1987 ville de tre sidste ende sælge Starbucks til Schulz ‘selskab. Sidstnævnte valgte at beholde navnet Starbucks, hvorefter alle hans grene straks fik det nye navn. Desuden blev selskabet hurtigt udvidet med nye filialer. De første Starbucks virksomheder, der så dagens lys, var i Vancouver og Chicago.

Fordele og ulemper ved køb af Starbucks aktier

Starbucks er stolt for at kalde sig verdens største kæde af kaffebarer. Der er et utroligt antallet af mennesker rundt om i verden, som elsker kaffe og de andre drikkevarer på Starbucks ‘steder, hvilket gør dem meget populære. Desuden ligger Starbucks butikker strategisk tæt på rejse boligområder og forretningscentre.

På trods af Starbucks drikkevarers enorme popularitet er der også nogle røde flag til at overveje som potentiel investor i Starbucks aktier. Tidligere var det faktisk allerede tydeligt, at der fandtes ulovlige skatteordninger i forskellige lande. Sådanne tilfælde kan skade selskab omdømme og Starbucks aktier potentiale. Aktiekursen kan da være buet. Som aktiv investor kan man naturligvis tag fordel af dette.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *