Køb Société Générale aktier

Société Générale har eksisteret siden 1864 og har siden været en af de største banker i Frankrig. I årenes løb har banken også opnået og ændret markeds aktie i flere andre lande. Det gør det interessant at investere i Société Générale. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber Société Générale aktier, og man kan også finde den seneste aktiekurs her.

Hvordan kan man købe Societe Generale aktier?

Hvis man ønsker at investere i Frankrig, kan det være en god beslutning på at købe Société Générale aktier. Bankens aktier er ofte stærkt afhængig af den økonomiske situation i en region. Hvis den Franske økonomi klarer sig godt, er det også mere sandsynligt, på Société Générale ‘s aktier vil vokse i værdi. Man skal undersøge, hvordan virksomheden forudsiger sig og om der træffes forkerte beslutninger.

Har du lyst til at købe Societe Generale aktier? Du kan handle direkte med Societe Generale-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Societe Generale-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Societe Generale-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Société Générale lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Société Générale ? Grafen nedenfor viser, hvordan Société Générale  s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Société Générale :

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Société Générale .

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Société Générale de seneste 5 dage:

Er det klogt at investere i Société Générale?

Société Générale har en oprettet værdi i det finansielle landskab. Selv om den i begyndelsen var stærkt afhængig af det Franske marked, synes dette at have ændret sig. Den demografiske spredning af investeringerne har gjort Société Générale til en vigtig aktør i hele Europa. Société Générale har også forudsagt nogle vigtige investeringer i lande uden for Europa, f.eks. i flere Afrikanske lande.

Men det er også her, tingene bliver mere risikofyldte. Selv om Société Générale har en solid fundament, er det rigtigt, at der også er forudsagt nogle dristige investeringer på ustabile markeder. Det er en risiko, som enhver aktionær bør være opmærksom på.

Det er også nødvendigt at huske på, at bankbeholdningen er meget cyklisk. Når økonomien klarer sig dårligt, falder aktiekurserne næsten øjeblikkeligt. Som aktiv trader kan man reagerer herpå ved at indtaste en short position til denne aktie.

buy_Société_Générale_shares

Om virksomheden Société Générale

I 1864 blev der oprettet “Société Générale”. På det tidspunkt var dette og almindeligt samfund, som til dels var ansvarligt for at stimulere handel og beskæftigelse i Frankrig. I årenes løb har denne selskabs karakter ændret sig.

I dag præsenterer Société Générale sig selv som forbruger og investeringsbank. Selv om virksomheden blev grundlagt med fokus på det Franske marked, er den også aktiv på international plan. I det internationale finansielle kredsløb benævnes banken normalt SocGen. Ved at købe Société Générale aktier er det muligt at blive aktionær i denne finansielle aktør, hvilket bestemt er nødvendigt for Frankrig.

Stor forretningsbank i Europa

Société Générale har siden oprettelsen altid været en af de vigtigste handels banker i Europa, når vi ser på deres indkomst. Selv når det drejer sig om markedskapitalisering, er Société Générale en af de Franske top banker.

På skrivningstidspunktet findes banken i mere end 80 forskellige lande rundt om i verden. Sammen med BNP Paribas og Crédit Lyonnais beskriver Societe Generale som en af de tre “klassiske finansielle institutioner”, der findes på det Franske marked. Société Générale aktierne er noteret på Euronext, hvor de håndterer med GLE-ticker.

Har du lyst til at investere i den Franske økonomi? Så burde man overveje at købe Société Générale aktier!

Société Générale’s historie

Société Générale kan kalde sig en af de ældste banker i Frankrig. Forretnings Banken blev grundlagt i 1864. Oprindeligt blev den omtalt som  ‘Société Générale pour favorement le développement du commerce et de l’industrie en France’… en hel mundfuld!

Société Générale etablerede sig hurtigt som en imponerende aktiestruktur. Det viste sig at være et udmærket valg, da antallet af aktionærer steg voldsomt. I 1895 havde Société Générale allerede 14.000 aktionærer. I 1913 var tallet steget til en imponerende 122.000.

Krigsårene efterlod dybe sår hos Société Générale, hovedsagelig fordi de mistede mange Russiske kunder. I mellemtiden var det russiske mærket blevet det næstvigtigste markeret … sammen med Frankrig.

Yderligere udvikling

Selv om Société Générale altid har været trofast over for sit hjemmemarked, så banken det som et nødvendigt skridt til at forudsige betydelige internationale udvidelser. Dette blev gjort for at sprede risikoen for investeringer og forhindre, at konkurrencen tog for stor del af en marked aktie.

Dette førte til en række overtagelser, som hovedsagelig blev gennemført i den centrale del af Europa. Société Générale valgte f.eks. ved overtage den Tjekkiske bank Komerční Banka og den såkaldte SKB Banka i Slovenien. Desuden blev der oprettet en særlig investeringsafdeling i Rusland. Jacques Der Megreditchian var oprindeligt ansvarlig for denne investering filiale. I mellemtiden er Société Générale blevet urokkeligt medtaget på at lytte over de vigtigste handels banker i Europa.

Tror De, at disse internationale investeringer på andre markeder vil føre til større overskud i fremtiden? Så må De overveje at investere i Société Générale aktier!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *