Hvordan kan du købe Canadian Solar aktier ?

Bæredygtighed er fremtiden: En virksomhed som Canadian Solar ved, hvordan man reagerer perfekt på dette. Vil du også investere i denne grønne virksomhed? På denne side kan du læse direkte, hvordan du køber Canadian Solar-aktier, og du kan også se den aktuelle aktiekurs her.

Hvor kan du købe Canadian Solar aktier?

En grøn verden er en bedre verden. Tror du på det? Så kan det være meget attraktivt at købe Canadian Solar aktier. Har du lyst til at købe Canadian Solar aktier? Du kan handle direkte med Canadian Solar-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende Canadian Solar aktiekurs?

Har du lyst til vide den nuværende aktiekurs for det Canadian Solar selskab? Det er muligt! Nedenfor kan du se en graf, der viser den aktuelle pris på CFD aktien i Canadian Solar. Du kan også bruge knapperne til straks at indtage en ny position.

Er det klogt at investere i Canadian Solar aktier?

Markedet for bæredygtig og vedvarende energi har taget betydelige spring gennem årene. Ikke kun enkeltpersoner og virksomheder, men selv regeringer har investeret massivt i denne form for grøn energi. Produkterne markedsført af Canadian Solar har formået at imødekomme en vigtig efterspørgsel fra forskellige målgrupper. Den fortrolighed, som virksomheden har kunnet erhverve sig, har derfor givet den en ret solid markedsposition.

Canadian Solars produktionskapacitet er kendt for at variere betydeligt fra år til år. På trods af at produktionsprocessen i virksomheden er kendt for at være meget solid, må det siges, at den naturligvis er helt afhængig af en stærk niche målgruppe. I takt med at flere og flere virksomheder og privatpersoner har et solenergianlæg, kan efterspørgslen efter nye anlæg falde. Dette kan have en negativ effekt på canadiske solenergi. Det siger dog sig selv, at dette også gælder for andre virksomheder, der opererer i denne sektor.

Om virksomheden Canadian Solar

Ikke kun regeringer, men også virksomheder verden over investerer kraftigt i bæredygtige og vedvarende energi. Virksomheden Canadian Solar (handles som CSIQ på Nasdaq) tilbyder en ikke uvæsentlig løsning på dette område. Den Canadiske producent af solcellemoduler er en af de største producenter af solpaneler i verden.

På trods af at virksomheden blev grundlagt i Canada, er den i skrivende stund allerede til stede i mere end 24 lande rundt om i verden.

Stor producent af solpaneler

Canadian Solar har productions faciliteter i flere lande. Disse omfatter ikke kun Canada, men også Kina, Indonesien, Vietnam og Brasilien. Virksomhedens produktsortiment omfatter ikke kun solceller, men også specielle solcelle module og komplette solpaneler.

Derudover er virksomheden også kendt for sin evne til at hjælpe med at opsætte solenergianlæg i stor skala. Størstedelen af dets produktionsfaciliteter er placeret i Canada og Kina. Anlægget i Ontario har for eksempel en årlig productions kapacitet på omkring 500 MW. Disse internationale aktiviteter kunne være en god grund til at købe Canadiske Solar aktier.

Historien af Canadian Solar

Canadian Solar blev grundlagt i 2001 af Shawn Qu. Gennem årene har Canadian Solar valgt at udvide sine aktiviteter rundt om i verden. I skrivende stund er virksomheden aktiv i ikke mindre end 24 forskellige lande på 6 kontinenter. Gennem årene er Canadian Solar også blevet bedt om at hjælpe med at realisere store solenergiprojekter.

En vigtig milepæl for Canadian Solar fandt sted, da det valgte at købe virksomheden ‘Recurrent Energy’. Dette køb skalerede virksomhedens såkaldte projekt pipeline op til sjuskede 20,4 GW. I gennemsnit formår virksomheden at producere omkring 70 millioner moduler til solpaneler årligt. Dette gør den til en af de største og vigtigste producenter på verdensplan.

Produktsortiment til både virksomheder og private

Canadian Solars sortiment omfatter ikke kun solcellemoduler, men også solenergisystemer til både private og virksomheder. Når man ser nærmere på virksomhedens produkter, kan det ses, at Canadian Solars standard module er drevet af 156 x 156 mm monokrystallinske eller polykrystallinske celler. Dette gør dem utroligt alsidige og derfor meget interessante. Er efterspørgslen efter solpaneler stigende på verdensplan? I så fald kan det være smart at overveje at investere i Canadian Solar!

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *