Hvordan køber man Canadiske aktier?

Canada er bedst kendt for marijuana aktier. Der er imidlertid også mange andre Canadiske virksomheder, som kan være attraktive. I denne artikel vil du se fra hvilke børsmæglere du kan købe Canadiske aktier mod lave transaktionsomkostninger.

Hvor kan man købe og sælge Canadiske aktier?

Når man skal investere, er det vigtigt at holde øje med omkostningerne. Spild ikke penge på at købe din Canadiske aktier af en dyr børsmægler. Et godt sted, hvor man kan købe billige CFD Canadiske aktier er eToro. I eToro betaler du ikke kommission for dine handler med CFD aktier. Brug knappen nedenfor at åbne en konto:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvordan investere man aktivt i Canadiske aktier?

Hvis du vil reagere aktivt på alle markedsudviklingen, kan du vælge at bruge CFD'er på Canadiske aktier. Den bedste måde at gøre det på er på Plus500. Med denne fest kan man afprøve mulighederne for aktiv handel, fuldstændig risikofrit, ved hjælp af en demo. Brug knappen nedenfor at oprette en gratis demo konto:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Bemærk prisen på den Canadiske dollar

Når man skal investere i Canadiske virksomheder, er det vigtigt at holde øje med den Canadiske dollar. Aktierne i den Canadiske fondsbørs er noteret i denne valuta. Du kan miste mange penge, når din valuta bliver mindre værd end den Canadiske dollar. Derfor bør man altid undersøge, hvordan regionernes valutakurser udvikler sig.

alert title= Tip: Tjek åbningstiderne for Canadiske børser her

Hvorfor kan investering i Canada være attraktivt?

Investering i Canada kan have de nødvendige fordele, men hvad er disse fordele? En vigtig første fordel er det lave offentlige underskud. I 2018 lykkedes det endda Canada at køre et overskud på 0,8% i første halvdel af året. Mere bredt er samfundet stabilt, hvilket naturligvis også kan være godt for erhvervslivet.

En anden fordel ved at investere i Canada er, at landet er rig på råvarer som olie og ædle metaller olie and ædle metaler. Som et resultat er landet mindre afhængigt af andre lande for import af råvarer. Dette gør den Canadiske økonomi mere robust end i lande, der skal importere en masse råvarer.

En anden fordel ved at investere i Canada er den stabile inflation. Da regeringen har en stabil pengepolitik, er den i gennemsnit omkring 2%. Dette bringer mere stabilitet til dine investeringer i dette smukke land.

Hvor kan man købe Canadiske aktier?

Mange vælger at købe store Canadiske aktier på børsen i USA. På den måde betaler du ofte lavere transaktionsomkostninger, og dine investeringer er også noteret i dollars. De kan også vælge at investere i Canadiske aktier på Canadas børs. Man skal være opmærksom på transaktionsomkostningerne og valutakursen for den Canadiske dollar.

Hvad skal du passe på for at få succes med dine investeringer?

Selvfølgelig vil alle i slutningen af dagen have succes med at investere. Du kan opnå afkast gennem enten en øget aktiekurs eller gennem udbyttebetalinger.

Vælg en god børsmægler

En god investeringsstrategi lykkes eller mislykkes med en god børsmægler. Mange mister mange penge, fordi de arbejder med en bruger eller dyr børsmægler. Derfor er det at at vælge en børsmægler, der er under tilsyn af en pålidelig del. På den måde kan du være sikker på, når du ikke bliver nødt til at håndtere fup. Ved at vælge en børsmægler med lave omkostninger vil der være flere penge tilbage til at få et godt afkast.

Vil du vide, hvilke børsmæglere der er mest fordelagtige at investere i? Brug knappen nedenfor for at sammenligne de forskellige muligheder:

Indsæt nok penge på din konto

Med mange børsmæglere kan man investere i aktier med så lidt som 100 EUR. "Fordi du kan" er ofte ikke en god grund til at gøre det. Det er tilrådeligt at deponere et beløb på eller mere. Så har du nok plads til at købe forskellige aktier. Det mindsker risikoen og øger mulighederne for at opnå et positivt afkast.

Lær at analysere aktier

Følg ikke masserne: Du vil ikke være den første til at miste mange penge på denne måde. Hvis du tager imod investeringsrådgivning, er det vigtigt at undersøge om vedkommende ved hvad de taler om. Bed altid om de resultater, han eller hun har opnået ved at investere i de seneste år.

Det er ofte bedre at lære selv hvordan man vurdere en aktie. Der er flere analyser du kan bruge. To velkendte eksempler er:

Nyttige koncepter, du kan bruge

Før du køber Canadiske aktier, anbefales det at gennemgå nogle grundlæggende koncepter. Når du undersøger, om en aktie er værd at købe, kan du under alle omstændigheder undersøge disse tal.

Pris-til-indtjening

P/E eller pris-indtjeningsforholdet viser, hvor mange gange højere valutakursen er end prisen på en aktie. Vær forsigtig, når en virksomhed har et meget højt forhold mellem pris og indtjening. Virksomheden har enten et meget solrigt perspektiv på deres egen fremtid, eller der er en bobleeffekt.

Afkast af egenkapital

Rentabiliteten af egenkapitalen eller afkast på egenkapitalen viser, hvordan nettofortjenesten er proportional med den kapital, som provenuet opnås med. Et højt afkast på egenkapitalen er positivt.

Gæld til kapital

Dette forhold viser størrelsen på en virksomheds gæld i forhold til den samlede kapital. Virksomheder, der bærer en høj gældsbyrde, har større risiko for konkurs, hvis tingene går sidelæns.

Vigtigt råd

Disse tal for sig selv betyder ikke meget: Det ene Canadiske selskab er ikke det samme som det andet. Sammenlign derfor tallene med virksomheder i samme sektor. På denne måde kan du bedre afgøre, om en aktie er undervurderet eller overvurderet.

investere_i_Canada

Vælg en investering strategi, der passer dig

Ikke alle investorer har samme tolerance over for risici. Hvis du planlægger at købe canadiske aktier, er det en god idé at vælge de bestande, der passer til dig. Derfor er der ikke én eneste canadisk andel, som er den bedste.

Værdi investering

I denne type investering ser du efter virksomheder, der har præsenteret stabile tal på lang sigt. Du leder specifikt efter aktier, der handler under den indre værdi. Tilstrækkelig forskning er vigtig for at opnå gode resultater.

Investering for en indkomst

Når du leder efter stabilitet og sikkerhed, kan du investere i en indkomst. Det er så klogt at købe aktier, der betaler et relativt højt udbytte.

Vækst investering

De kan også investere i virksomheder, der leverer resultater over gennemsnittet. De vil hovedsagelig finde disse typer virksomheder blandt lavprisselskaberne og i innovative industrier. Denne form for investering kan være meget udbytterig, men samtidig er den også mere risikofyldt. Der er trods alt ikke noget bevis på fremtidige præstationer.

Tip: diversificer din risiko

  • Invest in different sectors within Canada
  • Invest not only in Canadian stocks, but also in shares from other countries.
  • Initially, investing staggered to avoid investing all your money at the top.

Afgivelse af en aktie ordre

Hvis du har lyst til at købe en Canadisk aktie, skal du afgive en aktie ordre. Den såkaldte købs og købspris er vigtig. Bud prisen er den pris, som en person er villig til at betale for aktien, og prisen er den pris, som du kan købe aktien med. Der er altid noget mellemrum mellem disse værdier: det er det, vi kalder spredningen. Spændet tilføjer dine samlede transaktionsomkostninger.

Med en marked ordre kan du købe en Canadisk aktie direkte til den mest gunstige pris, der er tilgængelig på det tidspunkt. Med høj likviditet kan du sikkert bruge denne mulighed. Men når der er få mennesker, der handler med aktien, er det bedre at bruge en limit ordre.

Med en limit ordre angiver du en pris, som du køber en Canadisk aktie på. På den måde kan du være sikker på, at du betaler den pris, du vil betale for aktien. Risikoen for, at du til sidst ikke åbner en investering, og at du går glip af, eksisterer dog.

Køb din første Canadiske aktie

Du ved nu nok til at købe din første Canadiske aktie! Jeg råder altid folk til ikke at øve uendeligt. Misforstå ikke, det anbefales at fortsætte med at lære. Vent dog ikke for længe med kun at købe en aktie. Ved at købe din første aktie opdager du, hvordan det føles at investere med rigtige penge.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Hvordan kan du købe Shopify aktier?

Har du lyst til at investere i en stærk Canadisk virksomhed? Så kan det være interessant at købe aktier i Shopify. Denne praktiske platform gør det muligt for alle at oprette en online webshop. Hvordan startede virksomheden Shopify egentlig og på hvilke måder kan du investere i virksomheden? Læs alt om det her på siden! … [Lees meer]

Hvordan kan du købe Canadian Solar aktier ?

Bæredygtighed er fremtiden: En virksomhed som Canadian Solar ved, hvordan man reagerer perfekt på dette. Vil du også investere i denne grønne virksomhed? På denne side kan du læse direkte, hvordan du køber Canadian Solar-aktier, og du kan også se den aktuelle aktiekurs her. Hvor kan du købe Canadian Solar aktier? En grøn verden er … [Lees meer]

Hvordan kan du købe BlackBerry aktier?

Det Canadiske teknologifirma BlackBerry blev mest kendt på grund af smartphonen lavet af dette firma. Smartphonen er ikke længere særlig populær, men virksomheden eksisterer stadig. Ved at investere i BlackBerry aktier kan du stadig få en god fortjeneste. I denne artikel lærer du den bedste metode til handel med BlackBerry aktier. Du kan også se … [Lees meer]

Hvordan kan man købe Barrick Gold aktier?

Hvis du har lyst til at investere indirekte i guld, kan du vælge at investere i et guldmine virksomhed som Barrick Gold. Men hvor kan du investere i denne Canadiske aktie, og hvad skal du vide, før du køber Barrick Gold aktier? Hvor kan man købe Barrick Gold aktier? En investering i Barrick Gold kan … [Lees meer]