Hvordan kan du købe Shopify aktier?

Har du lyst til at investere i en stærk Canadisk virksomhed? Så kan det være interessant at købe aktier i Shopify . Denne praktiske platform gør det muligt for alle at oprette en online webshop. Hvordan startede virksomheden Shopify egentlig og på hvilke måder kan du investere i virksomheden? Læs alt om det her på siden! Du kan også se den aktuelle kurs på Shopify aktier her.

Hvor kan du købe Shopify aktier?

Online shopping er fremtiden. Flere og flere handler på nettet. En virksomhed, der reagerer på denne tendens, kan derfor være en interessant langsigtet investering. Samtidig ser man, at flere og flere er interesserede i at starte deres internetvirksomhed.Har du lyst til at købe Shopify aktier? Du kan handle direkte med Shopify-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Shopify aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Shopify aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Shopify lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Shopify? Grafen nedenfor viser, hvordan Shopify s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Shopify:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Shopify.

Analyse af Shopify:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Shopify-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Shopify-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Shopify de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Shopify gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Shopify vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Shopify, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Shopify?

Shopify er bestemt en lovende virksomhed, der kan fortsætte med at opbygge en stærk position i fremtiden. E-handel blomstrer, og på grund af corona-pandemien bliver forbrugerne endnu mere vant til online shopping. Det er derfor attraktivt for iværksættere at starte en online webshop og Shopify hjælper virksomheder med de services, der skal til herfor. I mellemtiden har de formået at indhente eBay, når vi ser på salgsvolumen, så Shopify er bestemt en part at overveje.

Virksomhedens indtægtsmodel er smart: de arbejder med en gratis 90-dages prøveperiode, som giver nye brugere mulighed for at prøve mulighederne først. Efter prøveperiodens afslutning tjener de penge med det månedlige bidrag fra webshopejere og gennem de transaktioner, der udføres på platformen. Shopify behandler for eksempel også transaktioner og hjælper med forsendelse af produkter: Shopify vokser stadig i denne gren.

Shopify plus-tjenesten er også en stor indtægtskilde. Store virksomheder kan gøre brug af specielle, skræddersyede services. Store virksomheder vil sandsynligvis bede om nye tjenester, som derefter vil blive tilføjet standard versionerne. På den måde opdager Shopify i praksis, hvordan virksomheden kan styrke sin position.

Det er dog vigtigt at huske, at Shopify stadig er en nystartet virksomhed. Virksomhedens fremtid er endnu ikke sikker og har endnu ikke givet overskud. Men hvis den canadiske virksomhed fortsætter i denne retning, vil den helt sikkert kunne producere grønne tal på længere sigt. Du kan derfor bestemt overveje at købe Shopify-aktier.

Om virksomheden

Den Canadiske e-handelsvirksomhed Shopify har hovedkontor i Canada. Til onlinebutikker og detailsalgssystemer tilbyder Shopify sin e-handelsplatform under navnet Shopify. Shopify tilbyder online forhandler en pakke af tjenester, herunder markedsføring, betalinger og forsendelse. Takket være denne pakke er det nemmere for små virksomheder at drive en online butik. I august 2017 blev e-handelsplatformen tilbudt af Shopify brugt af mere end 600.000 handlende.

Shopify

Historie af Shopify

Grundlæggerne af Shopify ønskede at åbne en onlinebutik i 2004. De opdagede, at det ikke var let at oprette en onlinebutik. Grundlæggerne var utilfredse med de eksisterende e-handelsprodukter. En af grundlæggerne af Shopify var computerprogrammøren Lütke, som besluttede at bygge en onlinebutik selv. To måneder senere lancerede grundlæggerne af Shopify deres online shop Snowdevils, en online shop for snowboardere.

I juni 2006 lancerede grundlæggerne af Snowdevils online platformen Shopify. I 2009 startede Shopify med en App Store og med en API-platform. Med API’en opretter udviklere applikationer til Shopify-onlinebutikkerne. Applikationerne lavet af udviklere sælges i Shopify App Store.

I 2010 vil der være en gratis mobilapp i Apple App Store, som vil give Shopify Store-ejere mulighed for at administrere deres butikker. I 2010 startede den canadiske e-handelsvirksomhed også en konkurrence. I Build-A-Business konkurrencen deltagerne.

I 2010 vil der være en gratis mobilapp i Apple App Store, som vil give Shopify Store-ejere mulighed for at administrere deres butikker. I 2010 startede den Canadiske e-handelsvirksomhed også en konkurrence. I Build-A-Business konkurrencen deltagerne bygget deres forretning op ved hjælp af e-handelsplatformen udviklet af Shopify. Shopify blev en hurtigt voksende virksomhed: I 2014 brugte cirka 120.000 online-forhandlere allerede e-handelsplatformen, som virksomheden tjener 105 millioner dollars med med det samme.

I 2013 annoncerede virksomheden fremkomsten af Shopify-betalinger. Dette system gjorde det lettere for online-handlere at acceptere kreditkort. Et andet betalingssystem, der blev indført samme år, gør det muligt at modtage betalinger via kreditkort og debetkort via iPad.

En succesfuld mission for iværksættere og aktionærer

Missionen for grundlæggerne af Shopify var at lette handel for alle. Efter at have udviklet app-butikken i 2009 havde virksomheden kun 5.000 deltagere. Mere end 500.000 iværksættere er nu kunder i virksomheden. De er iværksættere fra 175 forskellige lande. Takket være Shopify er det blevet meget nemmere for iværksættere at komme i gang som en online iværksætter.

Shopifys mission, at gøre livet lettere for online iværksættere med en lille eller mellemstor virksomhed, er også en succesfuld mission for aktionærer. Investorer så deres Shopify-aktier fordobles i værdi i 2017.

Tror du, at der er endnu mere plads til, at Spotifys aktiekurser kan vokse? I så fald kan det bestemt være interessant at købe Shopify-aktier.

Indtægterne af Shopify

Brugere af de tjenester, der tilbydes af Shopify, betaler et månedligt abonnements gebyr: minimum 29 USD pr. måned. Derudover tjener virksomheden penge ved at behandle transaktioner. Shopifys kunder skal betale transaktions og forsendelsesomkostninger.

Når et produkt er købt i en webshop oprettet med Shopify, genererer det også indtægter. Spotify modtager så en procentdel af salgsindtægterne. Som mellemmand tjener Shopify penge på andre virksomheders salg: Dette er en attraktiv position og kan derfor være en god grund til at købe Shopify-aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *