Hvordan kan du købe Shopify aktier?

Har du lyst til at investere i en stærk Canadisk virksomhed? Så kan det være interessant at købe aktier i Shopify. Denne praktiske platform gør det muligt for alle at oprette en online webshop. Hvordan startede virksomheden Shopify egentlig og på hvilke måder kan du investere i virksomheden? Læs alt om det her på siden! Du kan også se den aktuelle kurs på Shopify aktier her.

Hvor kan du købe Shopify aktier?

Online shopping er fremtiden. Flere og flere handler på nettet. En virksomhed, der reagerer på denne tendens, kan derfor være en interessant langsigtet investering. Samtidig ser man, at flere og flere er interesserede i at starte deres internetvirksomhed.Har du lyst til at købe Shopify aktier? Du kan handle direkte med Shopify-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs på Shopify?

Har du lyst til at vide, hvordan Shopify aktiekursen udvikler sig? I grafen nedenfor kan du se den seneste CFD pris på Shopify. Du kan også bruge knapperne til at åbne en position på denne share.

Er det klogt at investere i Shopify?

Shopify er bestemt en lovende virksomhed, der kan fortsætte med at opbygge en stærk position i fremtiden. E-handel blomstrer, og på grund af corona-pandemien bliver forbrugerne endnu mere vant til online shopping. Det er derfor attraktivt for iværksættere at starte en online webshop og Shopify hjælper virksomheder med de services, der skal til herfor. I mellemtiden har de formået at indhente eBay, når vi ser på salgsvolumen, så Shopify er bestemt en part at overveje.

Virksomhedens indtægtsmodel er smart: de arbejder med en gratis 90-dages prøveperiode, som giver nye brugere mulighed for at prøve mulighederne først. Efter prøveperiodens afslutning tjener de penge med det månedlige bidrag fra webshopejere og gennem de transaktioner, der udføres på platformen. Shopify behandler for eksempel også transaktioner og hjælper med forsendelse af produkter: Shopify vokser stadig i denne gren.

Shopify plus-tjenesten er også en stor indtægtskilde. Store virksomheder kan gøre brug af specielle, skræddersyede services. Store virksomheder vil sandsynligvis bede om nye tjenester, som derefter vil blive tilføjet standard versionerne. På den måde opdager Shopify i praksis, hvordan virksomheden kan styrke sin position.

Det er dog vigtigt at huske, at Shopify stadig er en nystartet virksomhed. Virksomhedens fremtid er endnu ikke sikker og har endnu ikke givet overskud. Men hvis den canadiske virksomhed fortsætter i denne retning, vil den helt sikkert kunne producere grønne tal på længere sigt. Du kan derfor bestemt overveje at købe Shopify-aktier.

Om virksomheden

Den Canadiske e-handelsvirksomhed Shopify har hovedkontor i Canada. Til onlinebutikker og detailsalgssystemer tilbyder Shopify sin e-handelsplatform under navnet Shopify. Shopify tilbyder online forhandler en pakke af tjenester, herunder markedsføring, betalinger og forsendelse. Takket være denne pakke er det nemmere for små virksomheder at drive en online butik. I august 2017 blev e-handelsplatformen tilbudt af Shopify brugt af mere end 600.000 handlende.

Shopify

Historie af Shopify

Grundlæggerne af Shopify ønskede at åbne en onlinebutik i 2004. De opdagede, at det ikke var let at oprette en onlinebutik. Grundlæggerne var utilfredse med de eksisterende e-handelsprodukter. En af grundlæggerne af Shopify var computerprogrammøren Lütke, som besluttede at bygge en onlinebutik selv. To måneder senere lancerede grundlæggerne af Shopify deres online shop Snowdevils, en online shop for snowboardere.

I juni 2006 lancerede grundlæggerne af Snowdevils online platformen Shopify. I 2009 startede Shopify med en App Store og med en API-platform. Med API’en opretter udviklere applikationer til Shopify-onlinebutikkerne. Applikationerne lavet af udviklere sælges i Shopify App Store.

I 2010 vil der være en gratis mobilapp i Apple App Store, som vil give Shopify Store-ejere mulighed for at administrere deres butikker. I 2010 startede den canadiske e-handelsvirksomhed også en konkurrence. I Build-A-Business konkurrencen deltagerne.

I 2010 vil der være en gratis mobilapp i Apple App Store, som vil give Shopify Store-ejere mulighed for at administrere deres butikker. I 2010 startede den Canadiske e-handelsvirksomhed også en konkurrence. I Build-A-Business konkurrencen deltagerne bygget deres forretning op ved hjælp af e-handelsplatformen udviklet af Shopify. Shopify blev en hurtigt voksende virksomhed: I 2014 brugte cirka 120.000 online-forhandlere allerede e-handelsplatformen, som virksomheden tjener 105 millioner dollars med med det samme.

I 2013 annoncerede virksomheden fremkomsten af Shopify-betalinger. Dette system gjorde det lettere for online-handlere at acceptere kreditkort. Et andet betalingssystem, der blev indført samme år, gør det muligt at modtage betalinger via kreditkort og debetkort via iPad.

En succesfuld mission for iværksættere og aktionærer

Missionen for grundlæggerne af Shopify var at lette handel for alle. Efter at have udviklet app-butikken i 2009 havde virksomheden kun 5.000 deltagere. Mere end 500.000 iværksættere er nu kunder i virksomheden. De er iværksættere fra 175 forskellige lande. Takket være Shopify er det blevet meget nemmere for iværksættere at komme i gang som en online iværksætter.

Shopifys mission, at gøre livet lettere for online iværksættere med en lille eller mellemstor virksomhed, er også en succesfuld mission for aktionærer. Investorer så deres Shopify-aktier fordobles i værdi i 2017.

Tror du, at der er endnu mere plads til, at Spotifys aktiekurser kan vokse? I så fald kan det bestemt være interessant at købe Shopify-aktier.

Indtægterne af Shopify

Brugere af de tjenester, der tilbydes af Shopify, betaler et månedligt abonnements gebyr: minimum 29 USD pr. måned. Derudover tjener virksomheden penge ved at behandle transaktioner. Shopifys kunder skal betale transaktions og forsendelsesomkostninger.

Når et produkt er købt i en webshop oprettet med Shopify, genererer det også indtægter. Spotify modtager så en procentdel af salgsindtægterne. Som mellemmand tjener Shopify penge på andre virksomheders salg: Dette er en attraktiv position og kan derfor være en god grund til at købe Shopify-aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *