Hvordan kan man købe Porsche aktier?

Når folk har mange penge, kan de godt lide at købe luksusvarer. En smuk Porsche sportsvogn er et godt eksempel på dette. Profit margin på disse smukke biler er høj, hvilket gør det muligt for virksomheder at opnå gode resultater med salg. Men hvordan kan man investere i Porsche selv, og hvad bør man være opmærksom på, før man køber Porsche aktier? I denne artikel drøfter vi alt, hvad man har brug for at vide.

Hvordan kan man købe Porsche aktier?

Hvis man køber Porsche aktier på den rigtige tid, kan man opnå et godt resultat. Det er klogt at købe aktierne, når prisen er faldet noget. På den måde kan man opnå det bedste resultat. Det sker ofte, når økonomien ikke klarer sig så godt. Køb af luksusbiler ses som en mindre behov.

Har du lyst til at købe Porsche aktier? Du kan handle direkte med Porsche-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Porsches aktiekurs?

Er du nysgerrig efter, hvordan Porsches aktiekurs udvikler sig? Grafen nedenfor viser den pris som man kan købe en Porsche CFD aktie. Man kan bruge knapper til direkte at åbne en handelsposition.

Er det klogt at investere i Porsche?

I første omgang kan det siges, at af alle de forskellige bilmærker på planeten opnår Porsche mærket et af de mest fordelagtige resultater. Desuden er det påfaldende, at selskabet faktisk er gennemsigtigt med hensyn til salgstallene. Tag f.eks. at mærket fastholder en gennemsnitlig fortjenstmargen på 17,6% pr. køretøj. Det skal bemærkes, ved denne fortjenstmargen er beregnet på salg af alle de forskellige modeller, der er samlet.

Den omstændighed, at Porsche er kendt for at udbyde sine tjenester til flere andre bilproducenter, gør det også til en ekstra vigtig aktør. Denne fortjenstmargen gør det muligt for Porsche ved opnå gode resultater. Desuden er det et varemærke, der nyder stor berømmelse, hvilket betyder, at velhavende mennesker ikke finder det et problem at betale en stor sum penge for en smuk Porsche bil.

buy porsche shares

Disse diskuterede fordele taler naturligvis kraftigt til Porsche og Porsche aktierne. Men der er også en ulempe. Den omstændighed, på Porsche navnlig fokuserer på produktion af elbiler og andre artikler, betyder, at virksomheden er stærkt afhængig af verdens velstand. I økonomisk vanskelige tider er det derfor helt tænkeligt, at en virksomhed som Porsche vil lide under følgerne af dette. Som aktiv forhandler kan man naturligvis tag fordel af dette ved at åbne en short position.

Før man investerer, er det tilrådeligt ved sammenligning af Porsche mærket med andre luksusbilmærker. Det kan være mere attraktivt ved investering i en konkurrent. Se f.eks. på, om Porsche biler stadig er populære i forhold til andre mærker. Porsches kendte konkurrenter er:

  • Aston Martin
  • Bentley
  • Bugatti
  • Ferrari
  • Jaguar
  • Lamborghini
  • Maserati
  • McLaren

Vigtigt: Porsche er en del af Volkswagen

Når man køber Porsche aktier, er man ikke direkte medejer, som det normalt er tilfældet, når man køber aktier. Dette skyldes, at Porsche er en integreret del af Volkswagen og er 100% kontrolleret af Wolfsburg familien.

Porsche aktier, der handles på børsen, er en del af et holdingselskab. Dette holdingselskab indeholder lige over 50% af aktierne i Volkswagen koncernen. Holdingselskabet investerer desuden i teknologisektoren, hvilket betyder, at en del af kapitalen kan investeres i andre virksomheder.

Den mindste begivenhed for Porsche aktionærer er udbyttebetalingen. Det drejer sig om Volkswagen’s udbetaling af udbytte. Hvis udbyttet annulleres, vil prisen på beholdningen af Porsche holdingselskabet falde drastisk.

Porsches aktier er nogenlunde ligeligt fordelt på Volkswagens aktier. Det er derfor ikke muligt kun at investere i Porsche selskabet. Derfor kan børsmarkedet bedrage jer…

Om Porsche virksomheden

Porsche er en velkendt Tysk producent af luksus sportsvogne. Det eneste mærke blev grundlagt i 1931 af Ferdinand Porsche. Manden bag dette berømte bilmærke var slående nok også designeren af den første Volkswagen som verden har set. Porsche er baseret i Zuffenhausen, Tyskland, og ejes af Volkswagen på skrivningstidspunktet. Denne virksomhed ejes dog igen i vid udstrækning af Porsche SE. Porsche er kendt som et finansielt afbalanceret bilmærke med en høj fortjenstmargen på 17,6% pr. køretøj.

Så meget mere end biler

Porsche selskabet er primært kendt for de luksuriøse biler, producenten. Når det er sagt, er der også en afdeling kaldet “Porsche Design”. Dette datterselskab blev grundlagt i 1972 og fokuseret på produktion og salg af alle tidligere for luksusvarer. Det er ikke blot smukke ure, men også kuglepenne, kufferter og endda klæder. Porsche Design er også kendt for design af Viennese dæk med lavt gulv ULF.

I slutningen af 1990’erne valgte Porsche også ved pakke med sin egen cykellinje. Denne linje inkluderer ikke kun mountainbikes, men også racercykler og turcykler. De cykler, der fremstilles af Porsche, har ligheder med de ældre modeller, der markedsføres af den tyske producent Votec. I nogen tid blev traktorer produceret under navnet Porsche. Endelig er Porsche i bilindustrien også kendt for at være førende i forbindelse med anvendelsen af forbedrings teknikker i produktionsprocessen.

Porsches historie

Den første bil blev markedsført af Porsche i 1938: Porsche 64. Det var bemærkelsesværdigt for dette køretøj at mange dele af den såkaldte KdF bil blev brugt til det. Den anden Porsche tog det til 1948. Den 8. juni dukkede Porsche 356 op på markedet.

Jeg lagde med mange andre mærker kom Porsche ind i motorvæddeløb verdenen. Dette viste sig at være et godt skridt, hvorefter mærket lancerede Porsche 901 i 1963. I dag er det hovedsagelig modeller som Porsche Cayenne, Porsche Carrera (GT) og Porsche Panamera, som har den bedste salgstal. Den “billige” Porsche Boxster klarer sig fortsat meget godt på markedet.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *