Hvordan kan man købe SAP aktier?

SAP er et pålideligt, stort selskab, som har i mange årtier udviklet software til virksomheder. Overvejer du at investere i SAP? Læs derefter først, hvordan man kan købe SAP aktier! Man kan også studere den aktuelle aktiekurs til SAP aktier på denne side.

Hvordan kan man købe SAP shares?

Computere er fremtiden: enhver virksomhed, der reagerer på den seneste teknologi, kan derfor være en god investering. Det er dog klogt at analysere, om selskabet fortsætter er godt i forhold til sine konkurrenter. Det er også klogt ved træde ind på et jævnt fordelt grundlag: På denne måde undgår man at miste et betydeligt beløb ved at træde ind på toppen.

Har du lyst til at købe SAP aktier? Du kan handle direkte med SAP -aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for SAP aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for SAP aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på SAP ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på SAP udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i SAP kan købe og sælge.

SAP Company Information

Nedenfor kan du se SAP vigtigste virksomhedsinformation.

SAP analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge SAP , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan SAP har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se SAP aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør SAP pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​SAP vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om SAP aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i GSP?

Der er både fordele og ulemper ved at købe SAP aktier. For det første er SAP kendt for at være et af de mindste uafhængige softwarevirksomheder i verden. Dette kombineres med den betydelige ekspertise, virksomheden har, gør SAP til et stærkt mærke i IT-verdenen. Trods denne stor navn har forventninger til virksomheden ikke altid været positiv.

I januar 2019 blev det for eksempel meddelt af GSP at de ville reducere så mange som 4000 arbejdspladser. Reduktionen af arbejdsstyrken passer ind i planen om at fokusere mere på moderne skybaserede teknologier. Med bestemmelse herpå overvejes der teknikker blockchain, quantum computing og Internet of Things taget i betragtning. Hvis denne udvikling lykkes, kan dette medføre en større fortjeneste for virksomheden.

Virksomheden har opbygget en mere stabil indtægtskilde efter kreditkrisen. De modtager nu meget mere tilbagevendende indtægter, hvilket gør det lettere at forudsige, hvor mange penge der kommer i hver måned. Mange af disse indtægter kommer dog fra stor kunder. Hold derfor øje med, om stor kunder trækker sig tilbage: Hvis dette er tilfældet, kan SAPs aktiekurs forvente de nødvendige slag.

På lang sigt kan SAP helt sikkert være en god investering. Virksomheder bruger flere og flere computere og virksomheder, der reagerer på dette på en intelligent måde, kan være en god investering. Sammenlign firmaet med konkurrencen og undersøge, om de stadig operatører til at muliggøre nye teknikker.

buy SAP shares

Hvad laver virksomheden SAP?

SAP er et oprindeligt tysk softwarehus, som så dagens lys i 1972. I årenes løb er software virksomheden vokset til et globalt selskab, der er specialiseret i virksomheds softwareløsninger. Disse løsninger tilbydes små, mellemstore og internationale virksomheder.

Enhver, der er interesseret i at investere i SAP aktier, kan gøre det på to børser. Aktierne er noteret på både børsen i New York Stock Exchange og Deutsche Börse.

Grundlagt af tidligere IBM ansatte

Det oprindeligt tyske softwarehus SAP har en mulig ekspertise, lige siden det blev grundlagt. Denne ekspertise skyldtes hovedsagelig, at den blev grundlagt af tidligere ansatte i den kendte IBM.

Ikke blot tidligere, men også på de skrivende stund er SAP stadig en af de vigtige aktører i verden inden for dens sektor. SAP ‘s hovedaktivitet er at hjælpe virksomhederne med at optimere deres software. Dette inkluderer forsyningskæder, men også forretning processer. SAP tilbyder tjenester i 130 lande.

SAP’s historie

1971 betragtes med rette som et af de mindste år for computer hardware industrien. Xerox ‘ankomst og dens aftale med IBM markerede og vigtige milepæl. Den gav også også fem IBM ansatte og bitter eftersmag. De havde gjort en anvendelig indsats for at realisere et særligt stykke software, blot for at få at vide, hos samarbejdet mellem Xerox og IBM betød, at projektet ikke længere var nødvendigt.

I stedet for at opgive projektet valgte de (tidligere) IBM medarbejdere at oprette deres egen virksomhed. I juni 1972 blev selskabet ‘SAP System Analysis and Program Development’ derfor grundlagt.

Det første kommercielle produkt skulle lanceres af selskabet og året efter stiftelsen, hvor selskabet ‘SAP GmbH Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung‘  (SAP GmbH Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung) blev grundlagt i 1976. Derefter blev det besluttet at flytte SAP ‘ s hovedkontor til Walldorf i Tyskland. Selskabets oprindelige IPO fandt sted i 1988. Fra den 4. november 1988 var det muligt at handle offentligt. Aktierne blev ikke blot noteret på børsen i Frankfurt, men også på børsen i Stuttgart.

I 2016 var SAP et af de virksomheder, der annoncerede betydelige investeringer i den innovative teknologi ‘Internet of Things’. Investeringerne er en vigtig del af virksomhedens strategi for at udnytte den væk, der kan optages på dette markeret. De investeringer, SAP havde planlagt, tegnede sig i ca. 2 mia. EUR.

Tror De, hos SAP fortsat vil give gode resultater i fremtiden med innovationer af denne kunst? Så er det måske interessant ved købe SAP aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *