Hvordan kan man købe TUI aktier?

At flyve til den Spanske sol bliver stadig mere populært. At tage på ferie er derfor en stor forretning. Det Tyske selskab TUI reagerer godt på dette. Tror du at folk stadig bestiller mange fjerntliggende helligdage til trods for at de er blevet ydmyget? At investere i TUI ved at købe TUI aktier kan være interessant. Men hvordan køber man egentlig TUI aktier? Og hvad er den nuværende aktiekurs til TUI?

Hvor kan man købe TUI aktier?

Har du tillid i TUI’ fremtid? Tror du at flere mennesker vil tage på ferie i fremtiden? Så kan det være interessant at investere i TUI ved at købe aktier. Vælg en fordelagtig sted, så du ikke mister penge på høje transaktionsomkostninger. Har du lyst til at købe TUI aktier? Du kan handle direkte med TUI-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for TUI aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for TUI aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på TUI?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på TUI udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i TUI kan købe og sælge.

TUI Company Information

Nedenfor kan du se TUI vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se TUI aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvordan kan man investere i TUI aktier? Trin-efter-trin plan

Når man har lidt erfaring med at investere, kan det nogle gange være en udfordring at købe aktier. Vi vil gerne hjælpe dem med denne enkle trinvise plan, som giver dem mulighed for at købe TUI aktier og tilføje dem til deres portefølje inden for seks trin.

Trin 1: Før man kan investere i TUI aktier, skal man have en konto hos en børsmægler, eller såkaldt broker. En børsmægler er en del, der gør det muligt at købe og sælge aktier via internettet. Heldigvis kan alle over 18 åbne en konto hos en børsmægler i løbet af få minutter. Har du lyst til at vide, hvad de bedste broker at investere med? Klik her for en oversigt over de bedste brokers.

Trin 2: Når man har besluttet, hvilken børsmægler du vil investere med, skal man stadig åbne en konto. For at åbne en konto med rigtige penge, har du altid brug for en kopi af dit pas. En åbning af en investeringskonto fungerer faktisk som en åbning af en bankkonto.

Trin 3: Så snart din konto er klar til at blive brugt, skal du indsætte den første beløb i din handelskonto. Tænk over, hvor mange penge du vil købe TUI aktier til, og indbetale dette beløb til din handelskonto.

Trin 4: Så må du finde TUI ‘en i platformen. Du kan gøre det ved at kigge specifikt efter aktie koden. TUI er registreret under TUI: Det er let.

Trin 5: Det anbefales at analysere TUI aktien, før du køber den. Se på prisudviklingen og find ud af hvornår det kan være klogt at købe TUI aktier. Det er vigtigt at anvende de seneste oplysninger, når man overvejer og investerer i TUI aktier.

Trin 6: Når man har udført nok forskning, kan man købe TUI aktier. Man kan købe aktierne direkte til den nuværende aktiekurs med en markedsordre, eller man kan kun vælge at købe TUI aktier, når en bestemt pris optagelse med en begrænset ordre. Held og lykke med dine investeringer i TUI!

Om virksomheden TUI

Den multinationale TUI gruppe er hovedsagelig aktiv inden for turistsektoren. Bogstaverne TUI står for Touristik Union International. Dette Tyske virksomhed hovedkontor ligger i Sachsen, Hannover. Aktierne i dette selskab er noteret på børsen i Frankfurt, Frankfurt Stock Exchange og børsen i London, London Stock Exchange. Selskabet er nævnt i FTSE 100 aktieindekset. En fjerdedel af aktierne i selskabet ejes af en Russer.

TUI Shares

Største tourist gruppe i verden

TUI har interesser overalt i Europa. I 2018 er virksomheden verdens største turistvirksomhed. I 2018 ejer selskabet ca. 3.500 rejsebureauer i 20 lande, mere end 100 rejsebureauer, ca. 150 fly, kun slutningen 419 hoteller og 18 krydstogtskibe. Flyet fra dets egne lette luftfartsselskaber i Belgien, Nederlandene, Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Skandinavien udgør tilsammen verdens største flåde.

Historien om TUI

TUI blev grundlagt i 1968. I midten af ​​1990’erne fulgte omdannelsen til TUI AG. Virksomheden var aktiv på flere områder: Turisme, skibsfart og logistik.

I 2007 fusionerede TUIs turistaktiviteter med den britiske rejsearrangør First Choice Holidays. Resultat af denne fusion var det nye selskab TUI Travel plc. TUI AG havde aktiemajoriteten i dette nye selskab.

Indtil 2012 ejede TUI Hapag-Lloyd. Det er en af ​​verdens største rederier. Det blev besluttet at sælge aktierne. I 2009 blev aktiemajoriteten solgt. I 2009 blev resten af ​​lagrene solgt. Hvorfor gjorde TUI det? Fordi virksomheden delt ved koncentrere sig fuldt ud om aktiviteterne inden for turisme.

I 2014 fusionerede TUI Travel plc fuldstændigt med TUI AG. Det er sådan TUI Gruppen kom i gang. Ved at samle de to selskaber blev TUI Gruppen den største udbyder af pakkerejser i verden. Denne fusion havde betydelige finansielle og driftsmæssige fordele. Med lukningen af ​​det Britiske hovedkontor blev der for eksempel sparet 45 millioner dollars om året.

Lavere TUI fortjeneste på grund af problemer med Boeing 737 Max fly

I august 2019 blev det meddelt at TUI gruppen havde opnået betydeligt mindre overskud i de sidste måneder. Dette skyldes jord rydningen af Boeing 737 Max fly. I tredje kvartal af det opløste regnskabsår blev der registreret en fortjeneste på 22 millioner euro. Et år tidligere blev der stadig registreret en fortjeneste på 144 millioner euro. Salget i tredje kvartal af det opdelte skatteår var på over 4,7 milliarder euro.

Tror du at disse problemer er midlertidige? Hvis De er sikker på, at selskabet vil opnå større overskud i fremtiden, kan det være en god grund til at købe TUI-aktier.

Undersøg den økonomiske situation før du overvejer ved investering i TUI aktier!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *