Hvordan kan man købe Deutsche Post eller DHL aktier?

Deutsche Post, der er bedre kendt som DHL , er Tysklands største postvæsen. Virksomheden er verdens største aktiv inden for forsendelse af pakker og post. Med medarbejdere, der opererer i 220 lande, vil der sandsynligvis regelmæssigt blive modtaget en pakke med DHL. Men hvordan kan De købe DHLs aktier, og hvad er den nuværende aktiekurs for selskabet DHL?

Hvor kan man købe Deutsche Post aktier?

Har du tillid til fremtiden af Deutsche Post? Forståeligt! E-handel blomstrer, og folk bestiller flere og flere produkter via internettet. Deutsche Post kan med deres stor netværk naturligvis tag fordel af dette. Der er dog en risiko for, at en firma som Amazon ønsker at overtage flere og flere trin i distribution processen. Dette reducerer nummeret af pakker, der sendes via DHL.

Har du lyst til at købe DHL aktier? Du kan handle direkte med DHL-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for DHL aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for DHL aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på DHL?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på DHL udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Johnson kan købe og sælge.

DHL Company Information

Nedenfor kan du se DHL vigtigste virksomhedsinformation.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se DHL aktiekurser for de sidste 5 dage:

Om virksomheden Deutsche Post

Det Tyske logistikselskab Deutsche Post AG er også kendt som Deutsche Post DHL. Det er det største postvæsen i verden med ansatte, der er aktivt i over 220 lande.

Dens forgænger er det Tyske statsejede postvæsen, Deutsche Bundespost. Dette postvæsen blev privatiseret i 1995. Deutsche Post blev delvis privatiseret den 20. november 2000 og fik derefter tildelt en børsnotering.

Buy_Deutsche_Post_shares

Fra Deutsche Post til Deutsche Post AG

  • 1947: oprettelse af Deutsche Post i de tre vestlige besættelseszoner. Denne virksomhed var efterfølgeren af Reichspost.
  • 1948: DDR opkøber sit eget postvæsen, Deutsche Post. Dette post virksomhed bliver et statsejet selskab i 1959.
  • 1949: Grundlægger Deutsche Bundesrepublik Deutschland. Postvæsen kan oprettes som et statsejet selskab.
  • 1955: navneændring i Deutsche Bundespost.
  • 1995: I det genforenede Tyskland blev det nye tyske Postvæsen Deutsche Post AG oprettet.

Deutsche Post aktier

Indtil November 2000 blev alle Deutsche Post aktier ejet af den Tyske Stat. Under den delvise privatisering den 20. november 2000 blev 29% af aktierne sat på børsen. Senere kom flere aktier ind på aktiemarkedet. I juni 2005 havde regeringen mindre end halvdelen af aktierne.

Ved udgangen af 2014, 79% af aktierne blev handlet frit på børsen. Resten af aktierne ejes af den Tyske statsejede bank KfW. Dette logistik selskabs aktier er en del af den tyske Dax og fra 2013 også af Euro Stoxx 50 indekset. Det Tyske virksomheds hovedkontor ligger i Bonn.

Forretnings sektioner og omsætning

Deutsche Post består af følgende fire komponenter:  Express, Freight, Supply Chain, og Pep. Disse tre breve repræsenterer Post-eCommerce-Parcels. Alle fire komponenter tegner sig for ca. en fjerdedel af virksomhedens omsætning.

Produktion af Street Scooter er afbrudt

Deutsche Post har besluttet at holde op med produktionen af Street Scooter i 2020. Hovedårsagen til denne beslutning er den økonomiske usikkerhed, som coronavirus forårsager.

I 2019 var en fjerdedel af det planlagte antal Street Scooters blevet bygget. I de senere år har virksomheden brugt omkring en milliard euro på denne elektriske varevogn. Der er omkring 12.000 af disse varevogne, der kører rundt. De fleste af dem anvendes af Deutsche Post.

Denne beslutning kan være en god grund til at investere i Deutsche Post aktier. Tror du, at det vil få aktiekursen til at stige eller falde?

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *