Hvordan kan man købe Kellogg Company aktier?

Kellogg Company var oprindeligt kendt for sit morgenmadscerealier. I dag er selskabet langt mere end det og konkurrerer f.eks. også på markedet for køderstatninger. Overvejer du en investering i Kellogg kompagniet? I så fald er det klogt først at læse mere om køb og salg af Kellogg Company aktier her.

Hvor kan man købe Kellogg aktier?

Har du tillid til Kellogg? Leder du efter en aktie med et godt udbytte og ambitionen om at vokse på nye markeder? I så fald kan en investering i Kellogg aktier vise sig godt.

Har du lyst til at købe Kellogg aktier? Du kan handle direkte med Kellogg-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Kellogg aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Kellogg aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Kellogg lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Kellogg? Grafen nedenfor viser, hvordan Kellogg s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Kellogg:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Kellogg.

Analyse af Kellogg:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Kellogg-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Kellogg-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Kellogg de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Kellogg gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Kellogg vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Kellogg, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i Kellogg?

En investering i Kellogg kan helt sikkert gå godt. Virksomheden begyndte oprindeligt med morgenmadscerealier, men i dag har et langt mere varieret produktsortiment. Eksempler på produkter, som virksomheden sælger, er snacks, frosne fødevarer og endda vegetariske burgere. Det gør en investering i Kellogg en god investering med en god risikospredning.

En anden god grund til at købe Kellogg aktier er det attraktive udbytte, som selskabet betaler. Hvis du leder efter et stabilt lager til at opbygge en indkomst med, vil du måske overveje Kellogg. Desuden kan den nye vegetariske Incogmeato burger konkurrere med Beyond Meat, hvilket kan øge virksomhedens rentabilitet i fremtiden.

Om Kellogg virksomheden

Kellogg Company, der ofte omtales som Kellogg’s, er fødevareproducent. I over hundrede år er selskabet vokset til et multinationalt selskab. Området for morgenmadscerealier og kornvarer fremstilles nu på fabrikker i 19 lande. Morgenmadscerealier og kornvarer sælges i over 180 lande. I dag omfatter virksomhedens varesortiment morgenmadsprodukter af korn, kiks, kiks og snacks.

Dette virksomhedens hovedkvarter ligger i Battle Greek, Michigan. Dette hovedkontor ligger således på samme sted, som selskabet blev oprettet.

Køb Kellogg aktier

Virksomhedens historie

Grundlæggeren af firmaet er William Keith Kellogg. Han var bekymret for sine medmenneskers sundhed. I slutningen af det 19. århundrede havde han til hensigt at fremstille et produkt der ville bidrage til alles sundhed. Sammen med sin storebror, dr. Harvey Kellogg, lagde han fundamentet til morgenmad korn industrien.

De to brødre leder et sanatorium i Battle Creek. Dér udvikler de nye kornbaserede fødevarer. De leder efter lette produkter. I 1894 besluttede de at koge hvedekorn. Ved et uheld lod de hvedekorn koges for længe, hvilket fik dem til at opdage at de hærdede hvedekorn var blevet sprøde flager da de rullede ud. Da W.K. Kellogg laver samme proces med majs, en skål med velsmagende og sprøde cornflakes er skabt: Det er sådan han opdagede cornflakes.

W.K. Kellogg beslutter at flytte ind på en fabrik i nærheden af sanatoriet. Han udviklede sit produkt og forberedte det til markedet. I 1906 grundlagde han Battle Creek Toasted Corn Flake Company. Han viste sig at være en født markedsfører. Da konkurrencen voksede, besluttede han at lægge sin underskrift W.K. Kellogg står tydeligt på sine produkter. På denne måde kan forbrugeren let vælge det originale produkt med den højeste kvalitet fra det voksende udbud.

I mere end 90 år var denne underskrift på alle Kellogg’s emballager. Dagens Kellogg’s logo er en stiliseret version af hans underskrift. Denne stærke brandgenkendelse kan være en god grund til at investere i Kellogg’s.

En erhvervet virksomhed og en solgt virksomhed

I 2012 købte Kellogg Company Pringels crisp mærket fra Procter and Gamble for $ 2,17 mia. Med dette køb blev virksomheden den næststørste producent af snacks i verden efter PepsiCo.

Kellogg’s kiks afdeling blev købt af Ferrero i 2019. Til denne overtagelse betalte dette Italienske selskab et beløb på 1,3 mia. USD.

Kellogg Company regnede med en no-deal Brexit

Ved udgangen af 2020 blev der indgået en aftale mellem Det Forenede Kongerige og EU. I lang tid var det usikkert, om der ville blive indgået en aftale. Derfor havde Kellogg, det næstmest populære salt mærke i Storbritannien, taget forholdsregler.

I Storbritannien er selskabet fyldt med Pringles chips og cornflakes. Der blev endda åbnet nye aktier for at kunne gøre det. Disse ekstra aktier blev bygget for at undgå mulige problemer med de importafgifter, der skulle betales ved grænsen, hvis der ikke blev indgået en aftale.

Nu, hvor der er en klarere Brexit aftale, er bekymringerne blevet mindsket igen. Det kan være en grund til at investere i Kellogg aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *