Hvordan kan man købe StoneCo LTD aktier?

Det Brasilianske virksomhed StoneCo Ltd blev grundlagt i 2002. Dette selskab tilbyder finansiel teknologi og betalingsforvaltning værktøjer. Virksomheden fremmer også e-handel i forretninger. Selskabet gør dette online og via mobil kanaler i Brasilien. Har du lyst til at investere i StoneCo LTD? På denne side kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om køb af StoneCo LTD-aktier.

Hvordan kan man aktiv investere i StoneCo aktier

Er du en mere aktiv investor? Så kan du handle aktiv i StoneCo via CFD’er på Plus500s platform. Plus500 giver dig mulighed for at handle aktivt uden at betale kommissioner. Det gør det til et attraktivt valg for den mest spekulative investor. Kunne du tænke dig at prøve muligheder for at frigøre sig ved hjælp af en demo? Brug derefter knappen nedenfor for at oprette en gratis konto:

Hvor kan man købe StoneCo aktier?

Vil du investere i et mere eksotisk selskab? Så er StoneCo og interessant mulighed. Dette Brasilianske selskab leverer sine tjenester til alle slags selskaber. Virksomheden har vist en gud væk, og en investering er bestemt værd at overveje. Vil du købe StoneCo aktier uden at betale kommissioner? Brug derefter knappen nedenunder for direkte at åbne en gratis konto med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er den StoneCo’ nuværende aktiekurs?

Er du nysgerrig efter StoneCo’ nuværende aktiekurs? I grafen nedenfor kan man straks se, hvordan CFD aktien Stoneco har udviklet sig i løbet af den foregående periode.

Løsninger der tilbydes af virksomheden

Virksomheden tilbyder flere løsninger. En af disse løsninger er en Cloud baseret, modul platform. Platformen er baseret på API ‘er. Komponenterne i denne platform er integreret salgshold, service og aktivitetsstøtte og on-demand-kundeservice.

StoneCo LTD Shares

Hvad virksomheden har at tilbyde til traders

StoneCo er et betalingsproces selskab. Virksomheden tilbyder integrerede teknologiløsninger til håndlende og integrerede partnere. Disse løsninger foretages, at de kan udføre e-handel i butikken, online og via mobil kanaler uden problemer.

Et virksomhed, der ønsker at vokse videre

Betalingsproces virksomhederne er vokset betydeligt i de senere år. StoneCo har hovedsagelig fokuseret på små og mellemstore virksomheder. Dette har gjort det muligt at udvide de operationelle margener. Der er også skabt en nødvendig omsætning og overskud vækst. Virksomheden ønsker dog mere.

Sammen med mediekonglomeratet Globo Grupo blev “Ton” indført. Dette er et betalingskort for små traders og selvstændige arbejdere. StoneCo har en andel på 67% i dette joint venture. Dette giver mulighed for en nødvendig udvidelse af kundegrundlaget. Dette giver StoneCo mulighed for at vokse betydeligt i de kommende år.

Omstændighederne er gunstige. Der er over 21 millioner små traders og selvstændige i Brasilien. Flertallet af de små traders har ikke en bankkonto, hvilket betyder, at de heller ikke bruger en kortbaseret betalingsløsning. Tror De, på dette vil have en gavnlig indvirkning på virksomhedens aktiekurs? Så kan det være klogt at købe StoneCo aktier.

Udlån som ekstra indkomst

StoneCo er ikke en bank. Ikke desto mindre tilbyder StoneCo kredit løsninger til sine kunder. Det gør de på samme måde som en bank. Over de ydede lån forrentes de med lejer, hvilken medfører yderligere indtægter for virksomheden. Ca. 5% af de nye kunder udnytter denne mulighed.

Handige links: aan de slag met beleggen

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *