Hvordan kan man købe StoneCo LTD aktier?

Det Brasilianske virksomhed StoneCo Ltd blev grundlagt i 2002. Dette selskab tilbyder finansiel teknologi og betalingsforvaltning værktøjer. Virksomheden fremmer også e-handel i forretninger. Selskabet gør dette online og via mobil kanaler i Brasilien. Har du lyst til at investere i StoneCo LTD? På denne side kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om køb af StoneCo LTD-aktier.

Hvor kan man købe StoneCo aktier?

Vil du investere i et mere eksotisk selskab? Så er StoneCo og interessant mulighed. Dette Brasilianske selskab leverer sine tjenester til alle slags selskaber. Virksomheden har vist en gud væk, og en investering er bestemt værd at overveje.

Har du lyst til at købe StoneCo aktier? Du kan handle direkte med StoneCo-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for StoneCo aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for StoneCo aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på StoneCo ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på StoneCo udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i StoneCo kan købe og sælge.

StoneCo Company Information

Nedenfor kan du se StoneCo vigtigste virksomhedsinformation.

StoneCo analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge StoneCo , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan StoneCo har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se StoneCo aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør StoneCo pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​StoneCo vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om StoneCo aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Løsninger der tilbydes af virksomheden

Virksomheden tilbyder flere løsninger. En af disse løsninger er en Cloud baseret, modul platform. Platformen er baseret på API ‘er. Komponenterne i denne platform er integreret salgshold, service og aktivitetsstøtte og on-demand-kundeservice.

StoneCo LTD Shares

Hvad virksomheden har at tilbyde til traders

StoneCo er et betalingsproces selskab. Virksomheden tilbyder integrerede teknologiløsninger til håndlende og integrerede partnere. Disse løsninger foretages, at de kan udføre e-handel i butikken, online og via mobil kanaler uden problemer.

Et virksomhed, der ønsker at vokse videre

Betalingsproces virksomhederne er vokset betydeligt i de senere år. StoneCo har hovedsagelig fokuseret på små og mellemstore virksomheder. Dette har gjort det muligt at udvide de operationelle margener. Der er også skabt en nødvendig omsætning og overskud vækst. Virksomheden ønsker dog mere.

Sammen med mediekonglomeratet Globo Grupo blev “Ton” indført. Dette er et betalingskort for små traders og selvstændige arbejdere. StoneCo har en andel på 67% i dette joint venture. Dette giver mulighed for en nødvendig udvidelse af kundegrundlaget. Dette giver StoneCo mulighed for at vokse betydeligt i de kommende år.

Omstændighederne er gunstige. Der er over 21 millioner små traders og selvstændige i Brasilien. Flertallet af de små traders har ikke en bankkonto, hvilket betyder, at de heller ikke bruger en kortbaseret betalingsløsning. Tror De, på dette vil have en gavnlig indvirkning på virksomhedens aktiekurs? Så kan det være klogt at købe StoneCo aktier.

Udlån som ekstra indkomst

StoneCo er ikke en bank. Ikke desto mindre tilbyder StoneCo kredit løsninger til sine kunder. Det gør de på samme måde som en bank. Over de ydede lån forrentes de med lejer, hvilken medfører yderligere indtægter for virksomheden. Ca. 5% af de nye kunder udnytter denne mulighed.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *