Investering i Monero: hvordan kan man handle med succes XMR?

Nogle mennesker har informeret os at på grund af antallet af kryptovaluta mistede et klart overblik over markedet. Forståelig nok! Der er faktisk flere og flere kryptovaluta du kan investere i. En af de kryptovaluta, der kan være en interessant investering, er Monero. Fordelen ved Monero er at transaktionerne er 100% private og ikke kan spores tilbage inden for blockchain. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan tjene penge ved at investere i Monero.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Monero?

Der er to måder, du kan investere i Monero på. Du kan vælge at aktivt spekulere i prisen på Monero. Bortset fra det er det også muligt at købe Monero selv på lang sigt.

Du kan handle i Monero på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Monero ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Monero.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Monero.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Monero for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Monero blive købt på din konto!

Hvad har du lyst til at vide om investering i Monero?

Hvordan fungerer investering i Monero?

Investeringer kommer altid med risici. Investeringer i Monero er mere risikable end investering i aktier. Dette skyldes, at valutakurserne for kryptovaluta er meget volatile, og fordi det er et relativt nyt finansielt instrument. Dette gør det vanskeligt at estimere, hvad der vil ske med Monero og sammenlignelige kryptokurver. Er de fremtiden, eller er de bare bobler?

På grund af denne usikkerhed er det under alle omstændigheder vigtigt ikke at bruge alle dine besparelser på en valuta som Monero. Det er vigtigt at grundigt undersøge fordelene ved en kryptokurrency som Monero. Hold øje med baggrund nyhederne, så du ikke ender med ubehagelige overraskelser. Nyheder har en stærk indflydelse på prisen på en kryptovaluta.

Endelig, der er det vigtigt at udarbejde en plan. Overvej hvad du vil købe, og hvor længe du skal holde det. På denne måde fjerner du følelsernes indflydelse på de beslutninger du tag!

Hvad betyder Monero?

Monero gør det muligt at være din egen bank. Det er muligt at foretage betalinger uden at sende oplysninger om afsenderen eller modtageren af transaktionen. Dette gør valutaen sporbar. Normalt er det med kryptovaluta muligt at se transaktionerne, da disse oplysninger er offentligt tilgængelige. Disse oplysninger er dog skjult hos Monero.

For at gøre dette muligt en speciel teknologi er brugt, der kaldes Ring Signatures. Denne teknologi blander de offentlige krypteringsnøgler, så transaktionerne ikke kan spores tilbage til oprindelsen. Dette kan naturligvis bruges til anonymisering af betalinger. Det er dog også muligt at bruge teknologien til at sikre kommunikationskanaler mellem bestemte enheder.

Udover har Monero den fordel, at valutaen ikke har nogen problemer med skalerbarhed. De såkaldte blokke kan dynamisk justeres, hvilket gavner kryptovaluta’s stabilitet. Minearbejdere bruges også af Monero: de modtager en standard minimums belønning. Denne faste belønning sikrer, at kryptovalutaen har en fast inflation.

Strategi for investering i Monero

Smarte investorer har en god strategi. Mange mennesker synes at glemme, at du også har brug for en god plan med kryptovaluta. Før du åbner en investering, er det vigtigt at udarbejde en plan. Hvor mange Monero mønter har du lyst til at købe? Hvad bliver din målpris? Og til hvilken værdi tager du til sidst ved et eventuelt tab?

Når du har gennemført planen, du skal fortsætte med at følge den uanset hvad der sker. Mange mennesker begynder at gå i panik, når kryptovaluta pludselig går ned. Dette er dog farligt. Det er netop i disse øjeblikke, at du skal holde fast i dine positioner.

En god investor gør ofte det modsatte af mængden. I tider med panik og nedbrud er det derfor mere attraktivt at købe. Og når prisen falder rekord efter rekord? Så er det måske bedst at få fat i dine gevinster på dine Monero kryptovaluta.

monero

Skulle man købe Monero eller XMR?

Nogle mennesker spekulerer på om det er attraktivt at købe XMR eller Monero fysisk. Hvis du overvejer dette, skal du selvfølgelig se på det på lang sigt. Det faktum at Monero faktisk er anonym, bidrager under alle omstændigheder til dets langsigtede perspektiv. Ikke kun ærlige mennesker vil bruge Monero. Kriminelle bruger også gerne Monero til at anonymisere deres betalinger.

Buying Monero is possible through a so-called wallet. You have to pay attention to security of this yourself. If you want to take advantage of the volatility of the currency, it is therefore more attractive to invest with an online broker.

Ved at købe Monero det er mulig at gå gennem en såkaldt wallet. Du skal være opmærksom på sikkerheden ved dette selv. Hvis du vil udnytte valutaens volatilitet, er det derfor mere attraktivt at investere hos en online broker. 

Monero`s veksling kurs

Se på CFD`s veksling kurs for Monero. Med knapperne kan du åbne en position direkte.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!