Hvordan kan man købe FedEx Corporation aktier?

Næsten alle kender FedEx : Denne kurertjeneste arbejder hovedsagelig i Amerika, men leverer også pakker i andre regioner. Med den videre vækst i e-handel kan FedEx fortsat levere gode resultater i fremtiden. Vil du investere i FedEx? Det kan du! I denne artikel drøfter vi, hvor du kan købe FedEx aktier til en attraktiv pris.

Hvordan kan man investere i FedEx?

FedEx ‘aktier kan svinge vildt: Når folk handler mere online, kan FedEx’ overskud svæve. Det så De f.eks. under de forskellige aflåsninger under corona pandemien. Men hvad er den bedste måde at investere aktivt i FedEx?

Har du lyst til at købe FedEx aktier? Du kan handle direkte med FedEx-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for FedEx aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på FedEx?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på FedEx udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i FedEx kan købe og sælge.

FedEx Company Information

Nedenfor kan du se FedEx vigtigste virksomhedsinformation.

FedEx analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge FedEx , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan FedEx har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se FedEx aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør FedEx pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​FedEx vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om FedEx aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad er FedEx aktiekursen?

Er du nysgerrig efter at se, hvordan CFD FedEx aktiekursen udvikler sig? I nedenstående graf kan du straks se, til hvilken pris du kan købe og sælge CFD FedEx aktier.

Om FedEx virksomheden

Selskabet FedEx Corporation, der almindeligvis benævnes FedEx for kort, leverer logistiktjenester og kurertjenester. Disse tjenester tilbydes via jord, hav og luft. Det tilbyder også tunge godstjenester.

FedEx, en stor international udbyder af transporttjenester, har fire forretningsenheder. FedEx Express er den forretningsenhed, der transporterer pakker og dokumenter. FedEx Freight, FedEx Ground and FedEx Services er virksomhedens øvrige tre forretningsenheder.

Det vigtigste marked for dette børsnoterede selskab, med aktier noteret på børsen i New York, er Amerika. Ca. to tredjedele af omsætningen genereres der. FedEx har hovedkvarter i Memphis, Tennessee.

FedEx aktier køb

Virksomhedens historie

Stifteren af dette kurer imperium er Frederick W. Smith. Under hans studier på Yale skrev han en stil om de gode chancer for at en levering kunne blive en succes i løbet af computeralderen. Da Smith meldte sig til den Amerikanske hær i 1966, lærte han meget om, hvordan militæret fungerer logistisk.

I 1971 grundlagde han Federal Express Corporation. Det gjorde han i Little Rock i Arkansas. Han havde til hensigt at etablere en international kurertjeneste. Med tiden skal virksomheden kunne levere til alle hjørner af USA.

Grundlæggelse af FedEx

Memphis by er valgt af Smith som hans base. Han havde et centralt distributionscenter. Fra dette distributionscenter kunne alle ordrer samordnes. Smith ville også have en række lastbiler og en række FedEx-fly bygget.

Virksomheden begyndte at operere i 1973. Den første dag leverede firmaets ansatte 189 pakker til 25 Amerikanske byer med 14 Dassault Falcon fly. Efter flere tabsgivende aar begyndte selskabet at opnå en fortjeneste i 1976. Smiths drøm om en international levering tjeneste gik i opfyldelse i 1985. De første oversøiske flyvninger til Europa fandt sted, efterfulgt af flyvninger til Mellemøsten og Asien.

Overtagelsesfirma TNT

I august 2015 afgav FedEx et tilbud på ca. 4,4 mia. EUR for TNT. TNT overtagelsen blev afsluttet i maj 2016. Erhvervelsen gør FedEx det næststørste transportselskab i Europa. TNT blev erhvervet på grund af FedEx ‘s tilsagn om at ekspandere i Europa. Det sammensluttede selskabs hjemsted ligger i Amsterdam/Hoofddorp.

Tror De, FedEx vil få succes med yderligere at erobre det Europæiske marked? I så fald kan det være smart at købe FedEx aktier.

Den stigende og faldende aktiekurs

FedEx nød godt af corona låsning og starten på feriesæsonen. Jeg har tre måneder til 30% steg selskabs salg med 19%. I denne periode steg aktiekursen også betydeligt. I anden uge af December 2020 udviste aktiekursen dog en klar nedadgående tendens. Det er usikkert, hvornår aktiekursen vil stige igen.

Hvordan er det, at FedEx-lagrene faktisk er steget i løbet af de økonomiske problemer og de globale aflåsninger? Det er fordi folk bestiller bare produkter online på grund af aflåsningen. Et levering selskab som FedEx har åbenbart gavn af det. Når afviklingen er tøs, vil FedEx ‘salg sandsynligvis falde igen, da folk vil være jeg står til at købe deres produkter fra offline butikker.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *