Er Plus500 en scam?

Mange mennesker er i tvivl om Plus500 er en scam. I denne artikel undersøger vi, om Plus500 er en ulempe. Er Plus500’s software 100% legitim?

Tip: test Plus500 med en demo

Er du usikker på, om Plus500 er godt? Så kan det være klogt at først stifte bekendtskab med CFD børsmægleren, eller såkaldt broker, ved at åbne en gratis demo. Knappen nedenfor giver dig mulighed for at åbne en gratis demo konto på Plus500:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

Er Plus500 en scam?

Vi har undersøgt Plus500, og det er bestemt ikke en scam. Plus500 er en CFD broker som åbner mere end 35 millioner positioner om året på vegne af sine kunder. Når du indbetaler penge på Plus500, er dine penge sikre. Vi fandt følgende i vores undersøgelse:

  • Plus500 har eksisteret siden 2008 og har en fantastisk track record.
  • Plus500 havde over 200.000 aktive kunder i 2019.
  • Virksomheden er børsnoteret og tjener overskud hvert år.
  • Hos Plus500 udbetales dine penge inden for 3 arbejdsdage.
  • Virksomheden opererer i mere end 30 lande.

På nettet fandt vi adskillige positive anmeldelser, men også de sædvanlige negative anmeldelser. Nogle mennesker kalder Plus500 for en scam, selvom det er grundløse påstande. Dette skyldes ofte, at folk har mistet deres penge med deres handler. De føler sig derefter narret og bebrejder cfd-mægleren.

Det er derfor meget vigtigt at huske, at handel med Plus500 ikke er et spil. Når du handler med Plus500, mister du muligvis hele din indbetaling. Det er vigtigt kun at handle med penge, som du har råd til at tabe.

Plus500 fidus eller legitim Eksempler på priser.

Er Plus500 ægte?

Plus500 er en legitim virksomhed som har fungeret siden 2008. For at undersøge virksomheden yderligere besøgte jeg inklusiv deres kontor. De deler en dejlig kontorbygning med Microsoft. Alle medarbejdere spiser is gratis, og de har endda et fitnesscenter i bygningen. Jeg kunne tale med mange af medarbejderne, og de indikerede alle, at de virkelig kunne lide at arbejde for virksomheden.

Plus500-kantoor

Typisk for en pålidelig CFD børsmægler

Når du investerer penge hos en online broker er det logisk at bekymre dig om pålidelighed. Nogen kunne bare oprette en falsk webside med det formål at snyde folk. Derfor, når du vælger en online CFD børsmægler, er det klogt at være opmærksom på nogle egenskaber, der viser pålideligheden af webstedet.

Plus500 er reguleret af Plus500CY Ltd authorized & regulated by CySEC (#250/14). Dette er et uafhængigt organ, der nøje overvåger de finansielle institutioners adfærd i Europa. Deres registrering hos FCA er en god indikation af, at de ikke er et scam virksomhed.

Et yderligere kendetegn som demonstrerer  pålideligheden af Plus500, er det faktum, at virksomheden er børsnoteret. Fordi Plus500 aktier er tilgængelige på London Stock Exchange, skal virksomheden være gennemsigtig med hensyn til sin praksis. Som børsnoteret selskab skal det også overholde en lang række yderligere juridiske krav.

Påstand at penge ikke er betalt af Plus500

Når du søger på nettet efter Plus500 scam, støder du på nogle mennesker, som påstår at deres penge ikke er blevet betalt. Plus500 rapporterer dog, at disse mennesker har misbrugt børsmæglerens betingelser. For eksempel har de oprettet flere konti eller har oprettet en konto med falske data. Hvis dette kommer frem, lukker Plus500 disse menneskers konto.

Der er også påstande online som indikerer, at handel med CFD’er ikke ville ske i en fair metode på Plus500. Dette skyldes hovedsageligt uvidenhed hos mennesker om denne måde at investere på. Når alt kommer til alt er handel med CFD’er ikke det samme som at investere i aktier. På vores hjemmeside kan du læse mere information om investering i CFD’er med Plus500.

Er Plus500 pålidelig med dine penge?

Når du indbetaler penge på Plus500, håndteres de forsigtig. Kundernes penge opbevares på en separat konto, og virksomheden investerer ikke med disse penge. Når du indbetaler penge på Plus500, kan du være sikker på, at der ikke sker nogen underlige ting med dine penge.

Har du lyst til at vide, hvordan du hæver penge på Plus500? Læs denne artikel!

Hvorfor anbefaler vi fuldt ud Plus500

Når du er fortrolig med risiciene og den måde du investerer i CFD’er, er Plus500 en fremragende mægler. Vi kan fuldt ud anbefale Plus500 til alle.

Med Plus500 får du følgende fordele:

Brugervenlig software og muligheden for at oprette en gratis demo konto.

Du kan nemt handle i hundredvis af aktier og valutaer.

Du tag fordel af lave transaktionsgebyrer og ingen kommission.

Plus500 er ikke en ulempe: ifølge vores test er denne broker 100% legitim. Plus500 er en pålidelig cfd-mægler, der leverer CFD handel mod lave gebyrer. Vil du prøve at handle med plus500 1 risiko gratis? Tryk på knappen for at åbne en gratis demo konto med Plus500:

80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!