Er Plus 500 pålidelig?

Mange mennesker undre sig om Plus500 er en pålidelig CFD-mægler. Jeg har handlet i over et år med Plus500, og i al den tid har jeg ikke haft nogen problemer. I denne artikel diskuterer vi pålideligheden af denne CFD-mægler, eller såkaldt broker, så du kan beslutte, om du vil tage springet og begynde at handle med dem.

Plus500 pålidelighed kontrol

  • Plus500 er noteret på London børsen.
  • Prøv at handle med Plus500 uden risiko med en demo
  • Plus500CY Ltd authorized & regulated by CySEC (#250/14)

Plus500 er 100% pålidelig, ifølge vores forskning. Har du lyst til at prøve mulighederne gratis med en demo? Brug knappen nedenfor for at åbne en demo konto med det samme:

80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.80% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Plus500 fidus eller legitim

Mange mennesker er negative overfor Plus500, fordi de ikke forstår programmet korrekt. Eksempler på priser.

Hvad betyder Plus500?

Plus500 er en online cfd-broker, hvor du kan handle med CFD aktier, råvarer og Forex. Med Plus500 du kan handle med hjælp af den innovative WebTrader. Ved at bruge ordrer kan du stort set automatisere dine handel aktiviteter.

Du kan handle med Plus500 fra kun $100. Du kan prøve mulighederne yderligere uden risiko med en ubegrænset demo på $40.000. Ved at bruge denne demo kan du teste, om Plus500 er en pålidelig mægler.

Er pålideligheden af Plus500 garanteret?

Du kan finde ud af, om en børsmægler er pålidelig ved at kontrollere, om den er registreret hos en regulerende institution. Plus500 er reguleret af Financial Conduct Authority. Financial Conduct Authority er den officielle myndighed institution i England, og den sikrer, at børsmæglerne beskæftiger sig sikkert med kundernes midler. Plus500UK har adskilte konti, så du kan være sikker på, at dine penge er sikre.

Negative oplevelser?

Hvis du ser på anmeldelser af børsmægler, finder du normalt et par negative oplevelser. Nogle af disse ‘oplevelser’ sendes af konkurrenter. Når en børsmægler ønsker at besejre konkurrencen, vil de undertiden handle uetisk for at prøve at komme videre. Størstedelen af de negative oplevelser, der findes på Internettet, er fra ulykkelige start traders.

Mange mennesker forstår ikke risikoen ved handel og går all-in med det samme. Når de mister deres penge, bliver de frustrerede, og denne frustration resulterer som regel i at slå ud på børsmægleren Plus500. Hvis du leder efter objektive anmeldelser, skal du kontrollere professionelle websteder.

negativ anmeldelse Plus500

Hvordan tjener Plus500 penge?

Mange mennesker synes at det er mistænkeligt, at Plus500 tilbyder en gratis demo til kunderne. Dette er dog ikke overraskende: når du kan prøve gratis mulighederne, det er meget mere sandsynligt, at du bliver kunde.

Plus500 opkræver ikke altid kommission. Dette skyldes, at de tjener penge på spread. På hver transaktion er der en forskel mellem købs og salgsprisen for en CFD. Ved at opkræve et lille spread kan de tjene et par cent på hver handlede CFD aktie.

Hvor er Plus500 placeret?

Hovedkontoret for Plus500 findes i Haifa, en smuk kystby i Israel. Virksomheden er vokset betydeligt og har kontorer i London og Sydney. 

Det er også dejligt at vide, at du selv kan investere i Plus500 aktier. I de senere år har aktierne klaret sig godt. Virksomheden har opnået rentable resultater indtil 2020.

Når du begynder at handle på Plus500, starter du dine handel aktiviteter i en solid og pålidelig virksomhed.

Er dine penge sikret med Plus500?

Alle klientmidler opbevares på en adskilt klientbankkonto i overensstemmelse med Cyprus Securities and Exchange Commissions (CySEC) klientmidlersregler.

Plus500UK-kunder er beskyttet under Financial Services Compensation Scheme (FSCS), og Plus500CY-kunder er beskyttet under Investor Compensation Fund (ICF).

Plus500

Plus500_safety

Plus500 er pålidelig

Plus500 er en pålidelig broker, og Financial Conduct Authority sørger for, at det forbliver sådan. Jeg har handlet med Plus500 i et stykke tid, og de betaler altid inden for få dage. Da det altid holder sine kunders penge på en separat konto, kan du være sikker på, at dine penge er sikre. Bortset fra det kan du prøve Plus500 helt risikofrit ved at tilmelde dig en gratis demo konto.

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken broker du har det godt med. Se vores oversigt over de bedste brokers og åbne demo konti hos flere udbydere. På denne måde kan du prøve dem helt risikofrit!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!