Hvordan kan man købe Novavax shares?

Novavax er et relativt lille Schweizisk firma, der ikke kunne findes på nogens radar i lang tid. Virksomheden er noteret på NASDAQ. På grund af udbruddet af Coronavirus er virksomheden pludselig tilbage i rampelyset. Det skyldes, at virksomheden udvikler en vaccine mod de kendte Coronavirus. På denne side kan du læse, hvor du kan købe Novavax aktier. Du finder også vigtige oplysninger om virksomheden, før du investerer i Novavax.

Hvor kan man købe Novavax aktier?

Har du lyst til at købe Novavax aktier? Du kan handle direkte med Novavax-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Novavax aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Novavax aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Novavax og Coronavirus

Virksomheden er i fokus, fordi den udvikler en coronavirus vaccine. Ingen ved, om de vil lykkes, hvilket gør investeringer i Novavax meget spekulativ. På kort sigt kan prisen udvikle sig som følger under påvirkning af virussen:

  • Virussen spredes hurtigere end mistænkt; prisen fortsætter med at stige.
  • Virussen spredes langsommere end forventet; prisen falder eller stiger mindre.

På længere sigt vil resultaterne hovedsageligt afhænge af resultatet af udviklingen. Hvis det lykkes Novavax at bringe en fungerende vaccine på markedet, vil aktiekursen sandsynligvis stige. Hvis de fejler, kan prisen falde betydelig sammen.

Novavax prisudvikling

I 2015 var virksomheden også i søgelyset. Det skyldes dels, at Bill Gates stillede et beløb på 89 millioner Dollars til rådighed for virksomheden for at opfinde en kur mod Ebola. Derudover udvikler virksomheden også en medicin mod forkølelse virus RSV. Når et af disse lægemidler kommer på markedet, kan det være gavnligt for Novavax.

Tidligere prisudviklinger

Når vi ser på grafen med prisudviklingen i de sidste fem år, ser vi et andet billede. Prisen er faldet betydeligt. Dette skyldes dels, at der var mange komplikationer i udviklingen af viruset for Ebola og RSV. Begge lægemidler er endnu ikke på markedet, så der er ikke opnået overskud endnu.

Novavax 5 years Har du lyst til at spekulere på kort sigt ved at købe Novavax aktier? Hvis du gør dette rigtigt og kommer ud på det rigtige tidspunkt, kan du potentielt opnå et godt resultat. Har du lyst til at investere i Novavax på lang sigt? Så skal du også se nærmere på de grundlæggende aspekter bag Novavax -virksomheden. ’Corona-hypen’ alene er ikke nok til at overveje en investering i Novavax.

Hvorfor det kan være uklogt at købe Novavax aktier

Problemet med at købe Novavax aktier på grund af coronavirus er, at dette ikke er en god afvejning. Inden et lægemiddel kan markedsføres, skal der udføres alle slags tests. Chancen for, at en vaccine lige vil komme på markedet, er derfor usandsynlig.

Hvis corona vaccinen ikke må markedsføres, falder aktiekursen kraftigt. Mange investorer investerer baseret på følelser under Corona pandemien og på trods af gode udsigter for NanoFlu vil de være tilbøjelige til hurtigt at sælge deres aktier. Dette gør en langsigtet investering i Novavax meget usikker.

NanoFlu

Alligevel er Novavax aktien absolut ikke værdiløs. Virksomheden arbejder på NanoFlu, som er en eksperimentel influenzavaccine. Hvis det lykkes at fjerne en del af markedet her, kan virksomheden stadig blive meget rentabel. Sanofi er i øjeblikket den største konkurrent til dette marked.

I USA dør mellem 21.000 og 61.000 mennesker hvert år af influenza, hvor de fleste er over 65 år. En bedre influenza lægemiddel kan spare mange penge og liv. Når stoffet faktisk fungerer godt, kan virksomheden tag fordel af et marked til mere end 4 milliarder dollars.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *