Hvordan kan man købe Pharming shares?

Pharming er en lille, Hollandsk virksomhed, der udvikler medicin mod sjældne sygdomme. Fordi aktiekursen er lav, kan selv en lille ændring i aktiekursen resultere i et betydeligt afkast. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bedst køber og sælger Pharming aktier.

Hvordan kan du købe Pharming shares?

Pharming Group er en ret lille virksomhed, som du slet ikke kan handle med børsmæglere. Ikke mindre kan det være interessant at købe Pharming aktier: værdien af aktien er steget betydeligt de seneste år. Har du lyst til at købe Pharming aktier? Du kan handle direkte med Pharming-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Pharming aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Pharming aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Pharming lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Pharming? Grafen nedenfor viser, hvordan Pharming s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Pharming:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Pharming.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Pharming de seneste 5 dage:

Svagheder ved Pharming

Pharming virksomheden er ret sårbar. Det skyldes, at virksomheden fokuserer på at finde medicin til sjældne og ubehandlede sygdomme. Målgruppen for Pharmings medicin er derfor temmelig lille, mens forsknings omkostningerne er høje. For at få tilstrækkelig finansiering har virksomheden derfor udstedt mange nye aktier. Dette udvander de nuværende aktionærers interesse.

Ikke mindre formåede Pharming at tjene penge for første gang i 2017. Det var fordi de købte ejendomsretten til stoffet Ruconest tilbage fra et Amerikansk selskab i 2016.

Dette lægemiddel syntes at være en mulig anvendelse til behandling af patienter med corona i 2020. Hvis resultaterne er lovende, kan dette give et ekstra boost til Pharmings aktiekurs. Dette kan derfor være en god grund til at spekulere i aktien.

Er det klogt at investere i Pharming?

Pharming er måske ikke den sikreste investering: I øjeblikket kommer indkomsten alle ind via ét stof. Hvis en konkurrent bringer et bedre lægemiddel på markedet, kan dette i høj grad påvirke Pharmings rentabilitet.

Virksomheden udvikler imidlertid også et nyt lægemiddel til en sjælden immunmangel sygdom. Hvis dette stof viser sig at være vellykket i 2022, kan det øge virksomhedens rentabilitet. Dette kan derfor være en grund til at tage en beskeden holdning til Pharming ved at købe sine aktier.

Hvordan kan man investere i Pharming?

Du kan investere i Pharming gennem en online børsmægler, eller såkaldt broker. Fordi Pharming er et lille selskab, kan du ikke finde sine aktier hos hver børsmægler. Det er derfor vigtigt at undersøge, om Pharming aktierne kan handles hos den børsmægler, du har i tankerne. Ved at klik her, du kan direkte sammenligne de mæglere, vi anbefaler til investorer.

Når du har åbnet en konto hos en børsmægler, hvor du kan købe Pharming aktier, kan du åbne en første handel. Du kan vælge at bruge enten en markedsordre eller en limit ordre. En markedsordre er egnet til de fleste investorer: Du åbner investeringen til den aktuelle pris. Nogle mennesker vil have mere kontrol over deres investering og vælger en limit ordre: du åbner så først investeringen, når prisen når en bestemt værdi.

At spekulere i Pharming -aktier kan være attraktivt på trods af, at virksomheden er lille. Aktiekurserne i mindre virksomheder svinger oftere, hvilket betyder, at du hurtigere kan opnå et højt afkast. For et par år siden var aktien for eksempel kun et par cent værd, hvorimod aktiekursen i dag er over en euro.

Hvad er Pharming Group N.V.?

Pharming Group N.V. er en biotek virksomhed med base i Holland, der fokuserer på udvikling af medicin mod forskellige dårligt behandlingsbare sygdomme.

Virksomheden har specialiseret sig i produktion af humane proteiner, der har en helbredende effekt. I tilfælde af visse genetiske fejl kan disse proteiner helbrede patienten.

Potentialet i Pharming

Det skønne ved biotekvirksomheder er, at de i lang tid ikke er noget værd. Først når en virksomhed bringer en medicin på markedet, der kan helbrede en bestemt sygdom, vil den tjene penge. Tænk for eksempel på virksomheden, der opfandt Viagra, når vi åbner vores spam -boks ser vi straks, at det er blevet en salgssucces; om du køber det eller ej ..

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *