Hvordan kan du købe Schweiziske aktier?

Schweiz er bl.a. kendt for sin bankhemmelighed. Det er grunden til at mange rige har en del af deres penge der. Men selv normale mennesker i middelklassen kan tag fordel af Schweiz ved at investere der. Men hvor kan man rent faktisk købe de Schweiziske aktier i forhold til de lave priser?

Table of Contents
Hvor kan du købe de Schweiziske aktier?

Det er ikke smart at vælge parter, der opkræver høje transaktionsomkostninger. Jeg anbefaler selv børsmægleren eToro, fordi du ikke betaler kommission der, når du køber Schweiziske aktier. Brug knappen til direkte at åbne en konto hos denne børsmægler:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvor kan du aktivt handle med Schweiziske aktier?

Et godt sted for aktiv CFD Schweizisk aktiehandel er PIus500. Med PIus500 kan man aktivt handle med prisforskelle på den Schweiziske fondsbørs ved hjælp af CFD'er. Vil De prøve mulighederne for gratis og uden risiko? Brug derefter knappen nedenfor at åbne en gratis demo konto:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er de bedste Schweiziske aktier?

Schweiz er et meget velstående land med en stærk økonomi. Især i banksektoren er landet meget succesrigt: Det kan derfor være interessant at investere i Schweiziske virksomheder.

Vil du investere i de bedste Schweiziske aktier? Så må du undersøge, hvilket firma der passer bedst til dig. Virksomhederne kan være meget forskellige i deres kvaliteter, og ikke alle virksomheder passer lige godt sammen.

Lad os derfor først se nøje på hvad risikoen består i at investere i den aktie du har i tanke. Det kan man f.eks. gøre ved at undersøge, hvad virksomhedens største konkurrenter er, og ved at undersøge virksomhedens vision for fremtiden.

Invester dine penge i Schweiz

Tidligere brugte mange velhavende mennesker deres Schweiziske bankkonto til at investere og opbygge aktiver i hemmelighed. Dette blev muliggjort af den såkaldte bankhemmelighed, som forhindrede andre regeringer i at se, hvor mange penge der var i kontoen.

Men denne bankhemmelighed er i det store og hele en af fortidens ting.

Jeg kæmper mod skatteunddragelse og skatteunddragelse samarbejder regeringerne i stigende grad og udveksler information om bankkonti. Det er derfor ikke tilrådeligt at deponere Deres penge i Schweiz og således undgå at betale skat.

Køb Schweiziske aktier i Europa

På grund af en konflikt i 2019 kan du kun købe Schweiziske aktier på selve den Schweiziske børs. Tidligere havde mange af disse virksomheder simpelthen en børsnotering på en Europæisk børs. Det er godt at holde øje med denne situation, når man overvejer en investering i Schweiz.

Vær opmærksom på valutakursen

Når man investerer i Schweiz, er det vigtigt at holde øje med valutakursen. Dette er især tilfældet, når De investerer i Schweiz med en anden valuta end den Schweiziske franc.

Den Schweiziske franc er en valuta der er særlig godt i vanskelige økonomiske tider. Valutaen betragtes ofte som et sikkert tilflugtssted. Når værdien af din valuta falder i forhold til francen, kan du lave et tab på dine investeringer. Når man sælger Schweiziske aktier, modtager man først Schweiziske franc, som man så konverterer til sin egen valuta. Når man begynder at investere i Schweiz, må man holde øje med prisudviklingen.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!