Hvordan kan man købe Nestlé aktier?

Den Schweiziske multinationale Nestlé er en virksomhed, der behandler mad og drikkevarer. Dette firma er det største fødevarevirksomhed i verden. Virksomhedens hovedsæde er beliggende i den Schweiziske by Vévey, der ligger i kantonen Vaud. Overvejer du en investering i Nestlé? I denne artikel kan du læse, hvordan du bedst køber Nestlé aktier!

Hvordan kan man købe Nestlé aktier?

Man kan også vælge at købe Nestlé aktier på lang sigt. Ernæring er noget, der altid er efterspurgt. Dette gør det muligt for virksomheden at operere rentabelt i økonomisk dårlige tider. Det er naturligvis vigtigt at undersøge, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til andre store virksomheder, der er aktive i fødevareindustrien.

Har du lyst til at købe Nestle aktier? Du kan handle direkte med Nestle-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Nestle aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Nestle aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Nestlé lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Nestlé? Grafen nedenfor viser, hvordan Nestlé s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Nestlé:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Nestlé .

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Nestlé de seneste 5 dage:

Nestlés historie

I 1886 grundlagde brødrene George og Charles Page det Engelsk-Schweiziske Milk Company. Samme år grundlagde Henri Nestlé firmaet Farine Lactée Henri Nestlé. En fusion af disse virksomheder i 1905 skabte Nestlé. Først tilbød virksomheden kondenseret mælk og modermælk. Snart besluttede virksomheden at udvide produktlinjen. I 1920 begyndte virksomheden at producere chokolade. Dette er stadig et af de vigtigste produkter fra Nestlé.

Anden Verdenskrig havde straks en negativ indvirkning på virksomhedens overskud. For eksempel faldt overskuddet fra $20 millioner i 1938 til $6 millioner i 1939. Det var imidlertid også den tid, hvor et succesfuldt produkt blev bragt på markedet. Nescafé var en vigtig drink for de Amerikanske soldater. Under Anden Verdenskrig steg produktionen af dette nye produkt. Selv efter Anden Verdenskrig formåede virksomheden at vokse betydeligt.

buying Nestle shares

I årene efter Anden Verdenskrig blev flere virksomheder overtaget. I 1947 fusionerede Nestlé med Maggi, et firma, der laver supper og krydderier. Andre erhvervede virksomheder omfatter det Britiske fødevareproduktion firma Crosse & Blackwell (1950), den Svenske producent af frosne fødevarer Findus (1963) og den Schweiziske producent af dåsemad og drikkevarer Libby’s (1971).

Virksomheden besluttede også at begynde at sælge andre fødevarer. I 1974 blev det Schweiziske selskab Alcon opkøbt. Dette er en global medicinsk virksomhed, der har specialiseret sig i øjenplejeprodukter. Selv efter 1990 blev flere virksomheder overtaget. Perioden 1990-2011 var en periode med international vækst for Nestlé.

Når Nestlé køber et andet selskab, er det smart at overveje, hvad virkningen af dette vil have på virksomhedens resultater. Tror du, at opkøbet vil have en positiv effekt på Nestlés aktiekurs? Så er det måske smart at købe aktierne.

Nestlés produkt

Hvilke produkter fremstilles af Nestlé? Nestlé laver mælk derivater (f.eks. mælkepulver), babymad, animalsk mad, (instant) kaffe, is, chokolade, chokolademælk, korn, yoghurt, pasta, kildevand og bouillon.

Erhvervelse af Starbucks rettigheder

I 2018 betalte Nestlé 7,2 milliarder Dollars for rettighederne til Starbucks. Fra det øjeblik kunne virksomheden sælge produkter under mærket Starbucks. Efter denne aftale går Nestlé ind på detailmarkedet. Siden handlen kan virksomheden sælge Starbucks kaffe uden for USA. For eksempel kan Starbucks kaffe sælges i supermarkeder og caféer. Dette opkøb vil gøre virksomheden til en endnu større spiller på kaffemarkedet.

Synes du, at dette har været et godt træk? Så kan du overveje en investering i Nestlé.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *