Hvordan kan man købe Adecco Group aktier?

Adecco er et af de største arbejdsformidlinger i verden. Virksomheder bruger i stigende grad fleksible medarbejdere: en virksomhed som Adecco kan reagere godt på dette. En investering i Adecco kan derfor fungere godt. I denne artikel kan du læse, hvordan du køber aktier i Adecco Group, og du kan se den aktuelle aktiekurs i Adecco Group her.

Hvordan kan man købe Adecco Group aktier?

Inden du køber Adecco aktier, er det vigtigt at holde styr på virksomhedens resultater. Analyser, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til store konkurrenter. Har du lyst til at købe Adecco aktier? Du kan handle direkte med Adecco-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Adecco-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Adecco-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Adecco lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Adecco? Grafen nedenfor viser, hvordan Adecco s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Adecco:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Adecco .

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Adecco de seneste 5 dage:

Adecco, virksomheden

Den internationale Adecco Group blev dannet i 1996: ved en fusion af det Schweiziske firma Adia og det Franske selskab Ecco. I øjeblikket er Adecco en af de største udbydere af Human Resource Services i verden. Virksomheden er markedsleder i blandt andet Schweiz, Frankrig og Italien. Selskabets hovedkontor er beliggende i Schweiz. Adecco gruppen er noteret på den Schweiziske børs.

Buy Adacco shares

Adeccos størelse

Virksomheden opererer i 60 lande og har i alt 5.500 filialer. Der er mere end 32.000 medarbejdere, der tilsammen sikrer, at 100.000 klienter og 700.000 vikarer formår at finde hinanden hver dag. Udvidelsen af virksomheden i Kina vil øge antallet af ansatte, de hver dag beskæftiger til 3,5 millioner.

Adecco Group opererer i Frankrig, Storbritannien, Ireland, Østrig, Japan, Australien og New Zealand. Når du investere i Adecco, er det klogt at undersøge, hvordan det går med økonomien i disse regioner. Når økonomien klarer sig godt, forbedres virksomhedens resultater.

Tjenester tilbudt af Adecco

Adecco Group tilbyder sine kunder mange tjenester. Tilbudte tjenester omfatter at finde midlertidigt personale, karriere udvikling, ansættelsesforhold, talentudvikling, rådgivning og outsourcing.

Øget salg på IT markedet takket være specialværktøj

Adecco sluttede regnskabsåret 2017 med væksttal. Især it markedet bliver stadig vigtigere. Til dette marked introducerede Adecco et HR analyseværktøj i 2017.

I 2017 udviklede virksomheden en ny digital rekrutteringsplatform. Platformen Vettery fokuserer hovedsageligt på lovende medarbejdere inden for IT, salg og økonomi. Egnede kandidater sættes i kontakt med potentielle arbejdsgivere ved at anvende maskinlæring.

Bedre råd takket være dataanalyse software

Adecco er ligeledes for nylig begyndt at bruge software til dataanalyse. Denne software, Adecco Analytics, indeholder virksomhedens egne data. Dataene kombineres derefter med arbejdsmarkedsdata fra forskellige eksterne kilder. Dette gør det muligt at rådgive arbejdsgiverne bedre, da det gør skræddersyet rådgivning mulig.

I 2017 brugte Adecco også de eksisterende digitale platforme Adia (online -personale) og Yoss (til freelancere).

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *