Hvordan kan man købe Adecco Group aktier?

Adecco er et af de største arbejdsformidlinger i verden. Virksomheder bruger i stigende grad fleksible medarbejdere: en virksomhed som Adecco kan reagere godt på dette. En investering i Adecco kan derfor fungere godt. I denne artikel kan du læse, hvordan du køber aktier i Adecco Group, og du kan se den aktuelle aktiekurs i Adecco Group her.

Hvordan kan man købe Adecco Group aktier?

Inden du køber Adecco aktier, er det vigtigt at holde styr på virksomhedens resultater. Analyser, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til store konkurrenter. Har du lyst til at købe Adecco aktier? Du kan handle direkte med Adecco-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Adeccos nuværende aktiekurs?

I nedenstående graf kan du se, hvordan CFD aktien Adecco udvikler sig over tid. Brug knapperne til at åbne en position på aktien.

Adecco, virksomheden

Den internationale Adecco Group blev dannet i 1996: ved en fusion af det Schweiziske firma Adia og det Franske selskab Ecco. I øjeblikket er Adecco en af de største udbydere af Human Resource Services i verden. Virksomheden er markedsleder i blandt andet Schweiz, Frankrig og Italien. Selskabets hovedkontor er beliggende i Schweiz. Adecco gruppen er noteret på den Schweiziske børs.

Buy Adacco shares

Adeccos størelse

Virksomheden opererer i 60 lande og har i alt 5.500 filialer. Der er mere end 32.000 medarbejdere, der tilsammen sikrer, at 100.000 klienter og 700.000 vikarer formår at finde hinanden hver dag. Udvidelsen af virksomheden i Kina vil øge antallet af ansatte, de hver dag beskæftiger til 3,5 millioner.

Adecco Group opererer i Frankrig, Storbritannien, Ireland, Østrig, Japan, Australien og New Zealand. Når du investere i Adecco, er det klogt at undersøge, hvordan det går med økonomien i disse regioner. Når økonomien klarer sig godt, forbedres virksomhedens resultater.

Tjenester tilbudt af Adecco

Adecco Group tilbyder sine kunder mange tjenester. Tilbudte tjenester omfatter at finde midlertidigt personale, karriere udvikling, ansættelsesforhold, talentudvikling, rådgivning og outsourcing.

Øget salg på IT markedet takket være specialværktøj

Adecco sluttede regnskabsåret 2017 med væksttal. Især it markedet bliver stadig vigtigere. Til dette marked introducerede Adecco et HR analyseværktøj i 2017.

I 2017 udviklede virksomheden en ny digital rekrutteringsplatform. Platformen Vettery fokuserer hovedsageligt på lovende medarbejdere inden for IT, salg og økonomi. Egnede kandidater sættes i kontakt med potentielle arbejdsgivere ved at anvende maskinlæring.

Bedre råd takket være dataanalyse software

Adecco er ligeledes for nylig begyndt at bruge software til dataanalyse. Denne software, Adecco Analytics, indeholder virksomhedens egne data. Dataene kombineres derefter med arbejdsmarkedsdata fra forskellige eksterne kilder. Dette gør det muligt at rådgive arbejdsgiverne bedre, da det gør skræddersyet rådgivning mulig.

I 2017 brugte Adecco også de eksisterende digitale platforme Adia (online -personale) og Yoss (til freelancere).

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *