Hvordan kan man købe Walmart aktier?

Walmart er en af de ikoniske virksomheder, som både mennesker i og uden for Amerika kender godt. En investering i virksomheden kan gå meget godt. Dette stabile selskab har bevist sit værd i årtier. Har du lyst til at vide, hvordan man køber Walmart selv? I denne artikel vi ser på hvordan man kan opnå de bedste resultater med at investere i Walmart.

Hvordan kan man købe Walmart aktier?

En investering i Walmart kan virke meget godt. Investor, der trådte ind, da virksomheden blev offentliggjort, kan bekræfte dette. Hvis man havde investeret og beløb på 1500 dollars på det tidspunkt, ville du være nu og otte cifret tal værd! Selskabet er vokset enormt i denne periode og holder stadig trit med konkurrencen.

Har du lyst til at købe Walmart aktier? Du kan handle direkte med Walmart-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Walmart aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Walmarts aktiekurs?

Er du nysgerrig efter Walmarts CFD aktiekurs? Man kan spore aktiekursen i skemaet i denne artikel. Med knapper kan man direkte tage en handel position.

Er det klogt at investere i Walmart?

Før vi investerer i Walmart, er det muligt at analysere dens styrke og svagheder. Det er meget vigtigt at huske på, at virksomheden opererer på et meget konkurrencepræget markeret. Andre supermarkedskæder konkurrerer om en større markedsandel og Walmart vil fortsat skulle appellere til offentligheden. Men fysiske butikker er ikke den største trussel mod Walmart.

Flere og flere opdager muligheder for at handle online. Detail giganten Amazon er derfor en stor trussel mod selskabet. Walmart tilbyder dog også i stigende grad sine produkter online. Det giver dem mulighed for at tage kunder væk fra Amazon. Som investor er det klogt at holde øje med kampen mellem Walmart og dens konkurrenter.

Mange finder det stadig attraktivt at se på produkterne som grøntsager, kød og ost, før de køber dem. Et stort fysisk supermarked som Walmart har stadig ret til at eksistere. Desuden driver pandemien folk til større butikker, hvor de kan få alle deres dagligvarer på én gang. Det kan alle være gode argumenter for at købe aktierne.

Walmart aktien kan være en god mulighed for en investor med en langsigtet horisont, som ikke ønsker at løbe for stor risiko. Som aktiv trader kan man naturligvis også tag fordel af de mindre udsving i aktiekursen.

buy walmart shares

Investering i Walmart: vigtig trin

Før man kan investere i Walmart, må man gå gennem et par trin. Det er først at sammenligne de forskellige platforme, som man kan investere i. Især som nybegyndere er det vigtig at vælge et sted med lave transaktionsomkostninger. På den måde opnår man også et godt resultat med et mindre beløb.

Når man har åbnet en konto, skal man indsætte en sum penge. I de fleste lande skal man bekræfte identiteten, før det er muligt. Dette forhindrer dem i at begynde at stige og bruge platformen til at hvidvaske penge, for eksempel.

Inden for investerings programmet kan man så finde Walmart aktien under symbolet WMT. Ved at konsultere prisudviklingen kan man afgøre, om og hvornår det er smart at investere i aktien. Hvis man har lyst til at købe aktierne direkte, kan man bruge en marked ordre. Nogle gange kan det være bedre at vente til en bestemt, attraktiv pris opnås. Hvis man vil, kan man bruge en begrænset ordre.

Man skal også angive, hvor mange Walmart aktier man vil købe. Det er nødvendigt at overveje, hvor stor du vil have din position i Walmart til at være i forhold til resten af din aktieportefølje. Sørg for, at du ikke investerer alle dine penge i én type aktie. Ved at sprede dine risici øger du chancen for et positivt og stabilt afkast.

Når du har åbnet din position, må du ikke glemme regelmæssigt at se hvordan det går med aktien. Vurdere om aktien stadig passer til din strategi. Når dette ikke er tilfældet, kan man lukke positionen ved at sælge aktierne.

Om Walmart

Den Amerikanske supermarkedskæde Walmart blev grundlagt i 1962 af Sam Walton. I 1972 fik selskabet sin første optagelse på børsen i New York. Denne stor virksomhed var den største private arbejdsgiver i 2010. Desuden er dette selskab den største detailkoncern i verden. Walmart har hovedkvarter i Bentonville i Arkansas.

Virksomhedens aktiviteter

Walmart er en detailkoncern med i alt 11.700 butikker i 28 lande. Walmart som betegnelse bruges til forretninger i USA og Puerto Rico. I andre lande anvendes andre navne. I Mexico bruges navnet Waldex, i Storbritannien Asda, i Japan Seiyu og i India Best Price.

Walmarts forretninger kan også findes i Canada, Argentina, Brasilien og Folkerepublikken Kina. Takket være købet af Massmart er selskab, der også er aktiv i Afrika. I øvrigt er ikke alle selskabets investeringer en succes. F.eks. var de butikker, der blev købt i Tyskland og Sydkorea, ikke en succes. Walmart har solgt butikkerne. Selskabet sælger naturligvis ikke kun sine produkter i forretninger. Under 65 forskellige mærker sælger virksomheden sine produkter i mange lande via internet. Tror du, at disse udvidelser vil bidrage til Walmarts resultater? Så er det måske klogt at købe aktierne.

Virksomhedens historie

Sam Walton var forretningsmand fra Arkansas. I 1940 gik han på arbejde i en J. C. Penny Shop i Des Moines. I 1945 blev han tilbudt sin egen afdeling i Newport i Arkansas af en ejer af en række stormagasiner: Denne forretning blev en succes.

Efter problemer med lejemålet, måtte Sam Walton åbne en ny Frak Franklin franchisebutik i Bentonville. I 1962 åbnede Sam Walton sin første Walmart discountbutik i Rogers i Arkansas. Bygningen ligger i 719 Walnut Ave og anvendes nu som et antikt lager og gør det selv-selv-forretning.

Efter denne første etablering voksede virksomheden hurtigt. Fem år efter stiftelsen af selskabet var der 24 butikker i Arkansas. Disse forretninger havde en omsætning på 12,6 millioner dollars. Den første Walmart uden for Arkansas åbnede i Silketon i 1968.

Et hurtigt voksende selskab

Virksomheden fortsatte med at vokse: I 1970 havde Walmart allerede 38 forretninger, som beskæftigede 1500 mennesker. Omsætningen i 1970 var 44,2 millioner dollars. Dette år åbnede Walmart også sidde første distributionscenter i Bentonville. Selskabet blev også offentligt samme år.

Walmart blev aktiv i flere og flere stater. I 1971 var selskabet aktiv i staterne Arkansas, Kansas, Louisiana, Missouri og Oklahoma. Tennessee fulgte i 1973 af Mississippi og Kentucky i 1974. Jeg 1975 blev den første butik i Texas åbnet i Mount Pleasant. I 1975 havde koncernen 125 forretninger og 7500 ansatte. Det samlede salg var 340,3 millioner.

Walmart voksede fortsat i 1980 ‘erne. I 1987, på selskabet 25 årsdag, var antallet af butikker 1198. På det tidspunkt havde virksomheden 200.000 ansatte. Den samlede omsætning i det nødvendige år var 15,9 mia. EUR. I 1975 var alle filialer forbundet til hovedkontoret via et satellit netværk.

Walmart fortsatte med at vokse: Virksomheden havde en omsætning på 312,4 mia. USD i 2005. På det tidspunkt havde selskabet 3.800 butikker i De Forenede Stater og 2.800 butikker uden for De Forenede Stater. Firmaet beskæftigede 1,6 millioner mennesker det år. Tror du at denne voksende tendens kan fortsætte i fremtiden? Så kunne en investering i Walmart gå godt!

Kapitalandele i Flipkart

Walmart har været aktiv i Indien siden 2007: Virksomheden har 21 butikker der. I 2018 besluttede de at købe og aktiepost på 77% i det indiske selskab Flipkart. Dette vil give virksomheden en stærk position på markedet for hurtigt voksende e-handel i Indien. Flipkart sælger forbrugsvarer, såsom beklædningsgenstande, sæbe og smartphones via internet.

Disse investeringer i vækstøkonomierne kan gå godt. Et land som Indien har en stor befolkning der efterhånden bliver rigere. Efterhånden som middelklassen stiger, kan antallet af kunder stige yderligere. Som investor kan man tag fordel af dette, når man køber aktierne.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *