Virtuel investering i aktier og valutaer

Har du aldrig investeret før, men vil du gerne gøre det? I så fald kan virtuel børs investering være løsningen for dig! I dag kan du prøve online virtuel handel uden nogen risiko. Men hvordan fungerer virtuel handel?

Hvad betyder virtuel investering?

Med virtuel handel, du bruger et online handels program. Med et virtuelt program kan du afprøve mulighederne uden risiko. Aktiemarkedet simuleres, og du kan for eksempel handle med aktier, råvarer, Forex og optioner.

Hvordan kan du foretage virtuelle aktive investeringer?

Du kan håndtere praktisk hjælp til den gratis software fra en børsmægler som eToro. eToro tilbyder CFD handel med populære værdipapirer. Derefter kan du begynde at handle med finansielle værdipapirer.

Har du lyst til at prøve det? Brug knappen herunder til at oprette din egen virtuelle konto på eToro med det samme.

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvorfor virtuel handel?

Alt er 100% virtuelt. Det betyder, at der ikke er nogen risiko for at tabe penge. Alligevel kan du også vælge at investere med rigtige penge. Inden for softwaren kan du nemt skifte til en konto med rigtige penge.

Den virtuelle konto er perfekt til at træne dine færdigheder. Ved at handle praktisk talt bliver du fortrolig med softwaren og opdager, hvordan handel fungerer.

virtual trading etoro

Virtuel Handel ved eToro. Illustrative priser.

Kan nogen handle aktier virtuelt?

Handel med aktier foregik tidligere fysisk, hvor børsmæglere rejste til børsen for at købe og sælge aktier på handels gulvet. Men med den hurtige udvikling inden for kommunikation er mere og mere muligt. I dag kan alle handle aktier virtuelt, og fordi markedet bliver mere og mere digitalt, er omkostningerne ved at gøre det faldet enormt.

Hos eToro kan du eksempelvis praktisk talt handle med aktier uden at betale faste provisioner på dine transaktioner. Brug knappen herunder til straks at åbne en gratis virtuel demo konto på eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Din kapital er i fare. Andre gebyrer gælder. For mere information, visit etoro.com/trading/fees.

Vidste du, at alt dette er muligt?

  • Alle kan short sell: du satser derefter på en faldende pris!
  • Du kan handle med aktier fra så lidt som hundrede pund.
  • Du betaler ingen kommissioner ved handel med CFD’er.
  • Du vil ganske enkelt modtage en udbytte på betalingstidspunktet.
  • Du kan prøve at investere i aktier 100% gratis med en demo!

Vil du prøve virtuel handel for dig selv? Brug derefter knappen herunder til at åbne en gratis demo:

Hvad skal du passe på i aktier?

Aktier bevæger sig generelt mere uregelmæssigt end valutapar. Fordi markedet for aktier er mindre, kan en artikel i en velrenommeret dagblad allerede have stor indflydelse på aktiekursen. Ved at holde godt øje med nyhederne kan du tjene på disse pludselige bevægelser, da du hurtigt kan købe og sælge aktier stort set.

Når du køber en aktie, angiver du faktisk, at du forventer, at aktien stiger. Hvis dette er tilfældet, vil de penge, du tjener, blive krediteret din konto. Du kan også angive, at du tror, at aktien kommer til at falde, i så fald vil du tjene penge, når kursen falder.

Vil du lære mere om at forudsige prisen på en aktie? Følgende artikler kan hjælpe dig:

Bedre resultater med virtuel investering

Der er to grunde til, at virtuel investering kan være mere rentabel end den gammeldags måde at købe aktier på. Den første grund er, at du kan bruge gearing. Ved at bruge gearing kan du også købe et betydeligt antal aktier op med et relativt lavt beløb og derved tjene på hele prisbevægelsen. Det er imidlertid vigtigt at huske, at et gearing instrument også indebærer risici: du kan miste hele dit indskud hurtigere som følge heraf.

En anden grund til, at virtuelle aktiemarkeds investeringer kan hjælpe dig med at foretage mere rentable investeringer, er, at du lærer praktiske lektioner, som du kan anvende til dine investeringer i rigtige penge. Ved at holde styr på de fejl, du laver, kan du forhindre at lave dem igen. På denne måde kan du sikre, at du opnår bedre investerings resultater over tid.

Hvad er den bedste måde at forstå aktier på?

Investering i aktier kan være lidt overvældende i begyndelsen: mulighederne er uendelige! Du kan handle med aktier, der er noteret på FTSE, men også i aktier, der f.eks. handles i Grækenland. Jeg startede selv med at følge nogle specifikke aktier: ved at gøre det vil du automatisk lære at genkende mønstre, og du kan øge chancen for at opnå rentable resultater.

I sidste ende er praksis den bedste måde at lære at tjene penge med aktier. Hos en børsmægler kan du nemt åbne en virtuel konto, som du kan prøve aktiehandel helt uden risiko. Ved at åbne positioner på din konto finder du ud af, om du også kan handle rentabelt!

Vil du sammenligne børsmæglere, hvor du kan åbne en virtuel konto? Brug knappen herunder til at sammenligne de bedste børsmæglere.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *