Hvordan kan man købe Zoom Video Communications aktier?

Hvis du fulgte nyhederne under corona pandemien, kender du sandsynligvis virksomheden Zoom Video Communications . Dette firma var klart en af vinderne af krisen og er vokset enormt. Men hvad er det bedste sted at købe Zoom Video Communications aktier, og hvad er den nuværende aktiekurs? Vi vil diskutere det i denne artikel!

Hvordan kan man aktivt investere i Zoom Video Communications?

Zooms aktiekurs er steget enormt, da flere og flere mennesker arbejder hjemmefra. Fordi de tilbyder softwarepakken gratis til nye kunder, er det muligt at nå et stort antal kunder meget hurtigt. Samtidig er virksomheden nogle gange i nyhederne af negative årsager: FBI tvivlede for eksempel på virksomhedens sikkerhed. En sådan udvikling kan få aktiekursen til at stige og falde på kort sigt.

Tror du, at virksomheden vil fortsætte med at vokse betydeligt i fremtiden? I så fald kan det være smart at investere i Zoom på lang sigt. Det er dog vigtigt at være ekstra forsigtig, når du investerer i denne virksomhed. Virksomheden er vokset til en hype, hvilket har fået aktiekursen til at stige kraftigt. En korrektion lurer derfor i et sådant tilfælde.

Hvor kan man købe Zoom Video Communications aktier?

Overvejer du at investere i Zoom Video Communications ved at købe aktierne? Zoom Video Communicationser en enorm virksomhed, der har gjort det meget godt i løbet af de sidste årtier. At købe Zoom Video Communicationsaktier kan derfor være en god idé. Har du lyst til at købe Zoom Video Communications aktier? Du kan handle direkte med Zoom Video Communications-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Zoom-Video-Communications-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Zoom-Video-Communications-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Zoom Video Communications lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Zoom Video Communications? Grafen nedenfor viser, hvordan Zoom Video Communications s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Zoom Video Communications:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Zoom Video Communications.

Analyse af Zoom Video Communications:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Zoom Video Communications-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Zoom Video Communications-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Zoom Video Communications de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Zoom Video Communications gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Zoom Video Communications vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Zoom Video Communications, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Zoom virksomheden

Der er et stigende behov for videokonferencer. Folk, der ønsker at arbejde hjemmefra, kan stadig holde møder, og det amerikanske firma Zoom Video Communications gør dette muligt. Dette eksterne konference firma har hovedkontor i San Jose, Californien.

Buying zoom shares

Et hurtigt voksende selskab

Eric Yuan stiftede virksomheden i 2011, og videokonferencer startede i 2013. Et par måneder efter introduktionen af videokonferencer var der allerede en million brugere. Antallet af brugere voksede hurtigt: i 2015 steg antallet af registrerede brugere til 40 millioner.

Zoom Video Communications muliggør forbindelse mellem mennesker

Virksomheder, der bruger videokonferencerne fra Zoom, har mulighed for at forbinde mennesker gennem video, tale og chat oplevelser. Selvfølgelig har folk også mulighed for at dele indhold med hinanden.

Videokonference programmet, der er udviklet af Zoom, giver op til tusind mennesker mulighed for at deltage i et møde på samme tid. Takket være sin cloud-native platform leverer Zoom høj kvalitet og pålidelig videokvalitet. Videokonference programmet udviklet af Zoom kan let bruges, administreres og implementeres af mennesker og virksomheder.

Negative press

FBI har opdaget, at Zoom opkald ikke er krypteret, og brugere advares derfor. Opkald kan invaderes af fremmede, som kaldes ‘zoom-bombning’. FBI råder brugerne til at bruge en adgangskode, der sikrer, at videoopkald kun deles med de tiltænkte deltagere.

Programmet, der tilbydes af Zoom, har også et venteværelse. Administratoren af videoopkaldet har derefter mulighed for manuelt at vælge, hvilke deltagere der må deltage i videoopkaldet.

Meget opmærksomhed under corona krisen

Virksomheden fik stor opmærksomhed under corona krisen i 2020. På grund af sit fokus på videokonferencer foretrækkes denne virksomhed ofte frem for andre virksomheder. Programmer, der tilbydes af andre virksomheder, er mere fokuseret på chat, og desuden er disse programmer meget dyrere. For eksempel skal brugere af Microsoft Team betale et fast beløb om måneden, mens programmet, der tilbydes af Zoom, kan bruges gratis.

Når den bruges gratis, er tidsfristen 40 minutter, og op til 100 personer kan deltage i et møde. For virksomheder, der ønsker flere funktionaliteter, er der naturligvis en betalt version. Zoom bruges meget under corona krisen: Zoom (mobil) apps downloades nu (2020) i gennemsnit 240.000 hver dag.

Tror du, at corona krisen fortsat vil føre til bedre resultater for Zoom? Så kan det være interessant at investere i virksomheden ved at købe Zoom aktier.

Zoom går til aktiemarkedet

Zoom virksomheden var allerede værd 1 milliard USD i 2017. Zoom debuterede på Nasdaq, den amerikanske teknologi messe, i 2019. Zoom udstedte 9,91 millioner aktier og derudover solgte eksisterende aktionærer cirka 11 millioner aktier. Salgsprisen under børsnoteringen var $36, og virksomheden rejste $356,8 millioner.

På den første handelsdag lukkede kursen til $62. På grund af corona krisen i 2020 er valutakursen steget kraftigt: i 2020 var den endda over $160 i kort tid. Tror du, at virksomheden fortsat vil levere stærke resultater i fremtiden? Så kan det være smart at købe Zoom aktier.

Zoom er en reel teknologi aktie

Den hurtigt voksende virksomhed Zoom er værdsat som en reel teknologi aktie. Både påskønnelsen af aktien og forventningerne er skyhøje. Det er en meget skalerbar teknologivirksomhed, hvor både overskud og antallet af brugere vokser meget hurtigt. Flere og flere virksomheder med mere end 10 ansatte bliver kunder i virksomheden. Virksomhedens stærke fokus på mobilappen sikrer en stærk vækst af virksomheden.

Det er dog vigtigt at huske, at teknologiske aktier af denne art er risikable. Hvis en konkurrent kommer med et bedre program, kan virksomheden snart miste en stor markedsandel. Dette skete også med Yahoo i sin kamp med søgegiganten Google og Myspace i sin kamp med Facebook. Så hold godt øje med konkurrencen, når du investerer i Zoom!

Noget sjovt om det

I Kina er der også et firma kaldet Zoom, Zoom Technologies for at være præcis. Når det går godt med Zoom Communications, stiger kursen på Zoom Technologies aktier ofte kraftigt. På et tidspunkt var prisen på denne aktie steget med mere end en million procent! Dette viser bare, hvor vigtigt det er at være forsigtig, når man investere i aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *