Hvordan kan man købe Whiting Petroleum aktier?

Har du lyst til at investere i Whiting Petroleum? I denne artikel kan du læse, hvordan du køber Whiting Petroleum aktier. Du kan også konsultere den faktiske aktiekurs for Whiting Petroleum her.

Hvor kan man købe Whiting Petroleum aktier?

Har du tillid til udviklingen på oliemarkedet? I så fald kan det være interessant at investere i en oliehandel som Whiting Petroleum. Har du lyst til at købe Whiting Petroleum aktier? Du kan handle direkte med Whiting Petroleum-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs for Whiting Petroleum?

Er du nysgerrig efter virksomhedens nuværende forløb Whiting Petroleum? Forståelig! I grafen herunder kan du se CFD -kursen på Whiting Petroleum -aktien. Du kan også bruge knapperne til at åbne en position.

Om virksomheden Whiting Petroleum

Whiting Petroleum er et firma med speciale i efterforskning af kulbrinter. Virksomheden har hovedkontor i Denver, Colorado. Whiting Petroleum har længe været et af Amerikas største oliebaserede aktieselskaber. Det kontrollerer en af de største arealpositioner inden for Williston Basin of North Dakota and Montana.

Virksomheden er kendt for at have ikke mindre end 476.332 hektar olieproduktion i denne region. Dette giver det en absolut imponerende aktie.

Uafhængig efterforsknings og produktionsvirksomhed

Whiting Petroleum er ikke kun et uafhængigt efterforsknings firma, men også et produktionsselskab med en base, der udelukkende fokuserer på olie. Den amerikanske delstat North Dakota er kendt som et olierigt miljø. Det kan faktisk siges, at dette er et af de vigtigste olie produktionsmiljøer i verden. Det er her, Whiting Petroleum kan profilere sig som en af de vigtigste olieproducenter. Det har også en betydelig aktie af olieproduktionen i den Amerikanske Stat Colorado.

Whiting Petroleum Corporation

Whiting Petroleum’ historie

Whiting Petroleum blev grundlagt i 1980. Virksomheden blev grundlagt af Kenneth R. Whiting og Bert Ladd. Virksomheden forblev i hænderne på de to stiftere indtil 1992. På det tidspunkt modtog stifterne et tilbud på omkring 27,5 millioner Amerikanske Dollars fra Alliant Energy. Mere end 11 år senere skulle Whiting Petroleum omdannes til et offentligt selskab. Dette blev gjort gennem en børsnotering, der indbragte over 400 millioner Amerikanske dollars.

Efter at have offentliggjort Whiting Petroleum var fokus primært på erhvervelse af nye aktiver. Et af de vigtigste indkøb i dette område fandt sted i 2005, da området North Ward Estes blev købt til en værdi af 459 millioner dollars. Cirka elleve år senere skulle ejendommen sælges tilbage for en pris på 300 millioner dollars. I august 2013 blev North Ward Estes også ejer af en række aktiver i Williston Basin. Denne investering involverede et beløb på cirka 260 millioner dollars.

I de følgende år valgte Williston Basin hovedsageligt at disponere over mange af sine aktiver og fokusere på mere specifikke områder. Dette førte til salg af visse aktiver i North Dakota i januar 2017 for et beløb på 375 millioner dollars. Senere samme år, i august, ville aktiver i Fort Berthold Indian Reservation i North Dakota også blive solgt. Hertil modtog Whiting Petroleum en anskaffelsespris på cirka 500 millioner dollars.

Er det klogt at investere i Whiting Petroleum?

Olierelaterede aktier er lige så populære som nogensinde. På trods af den relativt korte historie virksomheden har (den blev først grundlagt i år 1980), er det rigtigt, at Whiting Petroleum har formået at opnå en vis pålidelighed gennem årene. Dens position som et af de største og vigtigste olieselskaber i USA har naturligvis vakt interesse hos mange potentielle (internationale) investorer gennem årene.

På den måde har vi faktisk straks identificeret en betydelig risiko for, hvad en investering i Whiting Petroleum kan indebære. At dette selskabs andel er helt afhængig af olieproduktion og efterforskning af kulbrinter medfører naturligvis også en vis risiko. Udviklingen i Whiting Petroleum aktien er derfor stærkt afhængig af den aktuelle oliepris. Især for mennesker, der diversificerer deres portefølje, er det vigtigt at tage højde for dette.

Inden du investerer i Whiting Petroleum, er det derfor tilrådeligt omhyggeligt at kontrollere udviklingen i olieprisen. Tror du, at den vil stige i fremtiden? Så kan du bestemt overveje at investere i Whiting Petroleum.

Det er også vigtigt at nævne, at det ikke går godt for Whiting Petroleum: selskabet er faldet enormt i værdi, og aktiekursen kan falde til 0 euro i fremtiden. Ved at investere aktivt og smart kan du stadig opnå gode resultater med Whiting Petroleum aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *