Hvordan kan man købe Delta Air Lines aktier?

Delta Air Lines er et af de mest kendte og succesrige flyselskaber i Amerika. En investering i Delta Air Lines ved at købe aktierne kan derfor være interessant. I denne artikel vil vi diskutere den bedste måde at investere i Delta på, og du finder også selskabets seneste aktiekurs her.

Hvor kan man købe Delta Air Lines aktier?

Vil du foretage en langsigtet investering i virksomheden Delta Air Lines? I så fald skal du være meget opmærksom på den aktuelle situation. På grund af hård konkurrence har flyselskaber kun en begrænset fortjenstmargen. Tilbageslag kan derfor sætte Deltas rentabilitet under direkte pres.

Desuden bliver flyvning mindre og mindre populær. Under påvirkning af corona pandemien vil forretningsrejser sandsynligvis fortsat falde: virksomheder som f.eks Zoom i stigende grad tillader mennesker at mødes på afstand. Flyvning vil dog ikke helt uddø. Hvis Delta Air Lines overgår sine konkurrenter, kan det blive en af de overlevende parter.

Har du lyst til at købe Delta Air Lines aktier? Du kan handle direkte med Delta Air Lines-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Delta Air Lines aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Delta Air Lines aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Delta Air Lines lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Delta Air Lines? Grafen nedenfor viser, hvordan Delta Air Lines s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Delta Air Lines:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Delta Air Lines.

Analyse af Delta Air Lines:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Delta Air Lines-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Delta Air Lines-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Delta Air Lines de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Delta Air Lines gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Delta Air Lines vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Delta Air Lines, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Delta Air Lines

Delta Air Lines er et stort Amerikansk flyselskab. Dette flyselskabs hovedkvarter findes i Hartsfield-Jackson-lufthavn i Atlanta. Dette flyselskab har hovedsageligt ruter i USA, Canada og Latinamerika. Det har også nogle ruter til og fra Asien og Europa.

Flyselskabet tilbyder billige flyrejser. Passagerer vælger Delta Air Lines på grund af sin moderne flåde, gunstige transportregler og muligheden for at tjekke ind effektivt via internettet eller en mobil applikation.

buying Delta Airlines shares

Delta Air Lines historie

Delta Air Lines blev grundlagt i 1928 i byen Monroe i den Amerikanske delstat Michigan. Flyselskabet flyttede hurtigt til Atlanta, hvor hjemsted ligger i Hartsfield-Jackson lufthavn. Fra Atlanta er der flyvninger til Chicago, New Orleans og Cincinnati.

Delta begyndte at flyve til Venezuela og Caribien i 1950’erne. Flyselskabet var den første kunde til at bestille DC-8 og DC-9. Fra 1970 fløj Delta kun jetfly.

Et kæmpe flyselskab

I 2008 overtog Delta Air Lines flyselskabet Northwest Airlines, hvilket gjorde flyselskabet meget større. Efter købet af Northwest Airlines er Delta Air Lines det største flyselskab i verden med hensyn til flyvebevægelser og passagerantal. Delta flyver faktisk over hele verden til over 353 destinationer. Den relativt store flåde består af 847 fly og yderligere 190 fly er bestilt. Disse fly erstatter gamle fly og skulle yderligere udvide flåden.

Delta Air Lines lider af corona krisen

I oktober 2020 blev det annonceret, at Delta Air Lines vil pensionere 383 fly tidligt mellem 2020 og 2025. Desuden vil levering af nye fly blive udskudt delvist. Virksomheden lider af corona krisen, der resulterede i et tab på 2,3 mia. USD i tredje kvartal 2020. Som følge af den ekstra afskrivning af flåden udgør nettotabet i dette tredje kvartal USD 5, 4 mia.

Tabene i tredje kvartal er derfor enorme. Selvom virksomheden tabte 1 million USD hver time i tredje kvartal, er det usandsynligt, at det vil gå konkurs. Takket være statsstøtte og de tidligere rentable år har virksomheden stadig 21 milliarder USD i kontanter.

Alligevel er investeringer i et flyselskab som Delta Air Lines nu en meget vanskelig forretning. Den berømte investor Warren Buffett solgte sin aktie i virksomheden, over 11,1%, for $340 millioner.

Tror du, at Delta Air Lines igen vil opnå gode resultater i fremtiden? I så fald kan det være attraktivt at købe Delta Air Lines aktier.

Køber Delta Air Lines aktier

I slutningen af 2019 var Delta Air Lines ’aktier blandt de bedste aktier for 2020. Delta Air Lines er trods alt et selskab i vækst. Med et gunstigt pris/indtjeningsforhold og et nettoudbytte på 2,73%virkede virksomheden som en god investering. På grund af corona krisen blev denne forventning ikke realiseret. Aktiekursen faldt kraftigt i 2020. Kurs diagrammet viser dog, at aktiekursen stiger forsigtigt fra Juli og frem.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *