Hvordan kan man købe Delta Air Lines aktier?

Delta Air Lines er et af de mest kendte og succesrige flyselskaber i Amerika. En investering i Delta Air Lines ved at købe aktierne kan derfor være interessant. I denne artikel vil vi diskutere den bedste måde at investere i Delta på, og du finder også selskabets seneste aktiekurs her.

Hvor kan man købe Delta Air Lines aktier?

Vil du foretage en langsigtet investering i virksomheden Delta Air Lines? I så fald skal du være meget opmærksom på den aktuelle situation. På grund af hård konkurrence har flyselskaber kun en begrænset fortjenstmargen. Tilbageslag kan derfor sætte Deltas rentabilitet under direkte pres.

Desuden bliver flyvning mindre og mindre populær. Under påvirkning af corona pandemien vil forretningsrejser sandsynligvis fortsat falde: virksomheder som f.eks Zoom i stigende grad tillader mennesker at mødes på afstand. Flyvning vil dog ikke helt uddø. Hvis Delta Air Lines overgår sine konkurrenter, kan det blive en af de overlevende parter.

Har du lyst til at købe Delta Air Lines aktier? Du kan handle direkte med Delta Air Lines-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Delta Air Lines ‘aktiekurs?

Er du nysgerrig efter, hvordan virksomheden Delta Air Lines klarer sig? I nedenstående graf kan du straks se, hvordan Delta Air Lines ‘CFD -aktie har klaret sig i den forløbne periode.

Om Delta Air Lines

Delta Air Lines er et stort Amerikansk flyselskab. Dette flyselskabs hovedkvarter findes i Hartsfield-Jackson-lufthavn i Atlanta. Dette flyselskab har hovedsageligt ruter i USA, Canada og Latinamerika. Det har også nogle ruter til og fra Asien og Europa.

Flyselskabet tilbyder billige flyrejser. Passagerer vælger Delta Air Lines på grund af sin moderne flåde, gunstige transportregler og muligheden for at tjekke ind effektivt via internettet eller en mobil applikation.

buying Delta Airlines shares

Delta Air Lines historie

Delta Air Lines blev grundlagt i 1928 i byen Monroe i den Amerikanske delstat Michigan. Flyselskabet flyttede hurtigt til Atlanta, hvor hjemsted ligger i Hartsfield-Jackson lufthavn. Fra Atlanta er der flyvninger til Chicago, New Orleans og Cincinnati.

Delta begyndte at flyve til Venezuela og Caribien i 1950’erne. Flyselskabet var den første kunde til at bestille DC-8 og DC-9. Fra 1970 fløj Delta kun jetfly.

Et kæmpe flyselskab

I 2008 overtog Delta Air Lines flyselskabet Northwest Airlines, hvilket gjorde flyselskabet meget større. Efter købet af Northwest Airlines er Delta Air Lines det største flyselskab i verden med hensyn til flyvebevægelser og passagerantal. Delta flyver faktisk over hele verden til over 353 destinationer. Den relativt store flåde består af 847 fly og yderligere 190 fly er bestilt. Disse fly erstatter gamle fly og skulle yderligere udvide flåden.

Delta Air Lines lider af corona krisen

I oktober 2020 blev det annonceret, at Delta Air Lines vil pensionere 383 fly tidligt mellem 2020 og 2025. Desuden vil levering af nye fly blive udskudt delvist. Virksomheden lider af corona krisen, der resulterede i et tab på 2,3 mia. USD i tredje kvartal 2020. Som følge af den ekstra afskrivning af flåden udgør nettotabet i dette tredje kvartal USD 5, 4 mia.

Tabene i tredje kvartal er derfor enorme. Selvom virksomheden tabte 1 million USD hver time i tredje kvartal, er det usandsynligt, at det vil gå konkurs. Takket være statsstøtte og de tidligere rentable år har virksomheden stadig 21 milliarder USD i kontanter.

Alligevel er investeringer i et flyselskab som Delta Air Lines nu en meget vanskelig forretning. Den berømte investor Warren Buffett solgte sin aktie i virksomheden, over 11,1%, for $340 millioner.

Tror du, at Delta Air Lines igen vil opnå gode resultater i fremtiden? I så fald kan det være attraktivt at købe Delta Air Lines aktier.

Køber Delta Air Lines aktier

I slutningen af 2019 var Delta Air Lines ’aktier blandt de bedste aktier for 2020. Delta Air Lines er trods alt et selskab i vækst. Med et gunstigt pris/indtjeningsforhold og et nettoudbytte på 2,73%virkede virksomheden som en god investering. På grund af corona krisen blev denne forventning ikke realiseret. Aktiekursen faldt kraftigt i 2020. Kurs diagrammet viser dog, at aktiekursen stiger forsigtigt fra Juli og frem.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *