Lær om hvordan du investere i 3 trin

Handel kan virke vanskelig, men når du følger disse tre enkle trin, kan du også begynde at tjene penge ved at handle! I denne artikel diskuterer vi et par enkle trin til at guide dig mod rentabel og succesrig handel. Vi diskuterer også alle de færdigheder, du har brug for for at få virkelig succes med at investere.

Tre trin til at lære at handle:

 • Åbn en gratis demo konto med en af de bedste børsmæglere. Med en demokonto lærer du, hvordan du handler helt risikofrit.
 • Øv med din demokonto: Med handel handler det om øvelse! Øvelse gør mester. Ved at øve lærer du at genkende mønstre, og du opdager, hvordan du kan tjene penge på handel.
 • Læs meget om handel – på denne måde lærer du det grundlæggende.

Lære mere om aktivt handel

Det første skridt, du skal tage for at lære handel, er at lære det grundlæggende. Handel er ikke for svært, i teorien. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du åbner en handel, så du kan komme i gang på egen hånd. Inden vi kommer til det, vil vi diskutere, hvorfor handel er så interessant.

 • Du kan handle med så lidt som $100: du kan tjene penge med små beløb..
 • Mange børsmæglere giver en gratis demo, så du kan prøve at handle risikofrit.
 • Når du handler smart, kan du tjene penge uanset markedets retning.
 • Handel er lærerig og spændende: du lærer ved at gøre!

Det første trin i læringsprocessen er åbner en demokonto med en børsmægler, eller såkaldt broker. Der er mange børsmæglere, og for at gøre dette trin lidt lettere har vi allerede valgt bedst broker for begynder traders.

Kom i gang med en demo

Den bedste måde at lære på er straks at begynde at handle.Du lærer ved at gøre! Det er den bedste måde. Plus500 tilbyder dog kraftfuld software, der gør det ideel for begyndere at komme i gang.

Virksomheden byder også nye handlende velkommen med en demo på $40.000, så du kan prøve at handle med demopenge med det samme. Så snart du er klar, kan du foretage din første lille indbetaling og begynde at handle!

Når du tjener et overskud med din første indbetaling på $100, kan du putte denne fortjeneste direkte i lommen! Husk, at du altid kan miste din investering. Brug knappen herunder til direkte at åbne en gratis demo konto med Plus500:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Plus500 stock software

Handelsplatformen for Plus500. Illustrative priser.

Lær om hvordan man handler med Plus500

Lad os se på, hvordan du kan handle alene på Plus500. Med Plus500 kan du handle med CFD aktier, råvarer og Forex. Du kan åbne en position for hvert af disse finansielle instrumenter. Når du indtager en position, spekulerer du i en stigning eller et fald i prisen på det underliggende aktiv.

Du har to muligheder: køb og salg. Når du køber en CFD aktie, tjener du penge, når prisen stiger, og når du forsøger at sælge en CFD aktie, tjener du penge, når prisen falder. Dit resultat overvåges løbende, men først når du lukker en position, er resultatet definitivt, og dit resultat krediteres eller trækkes fra din konto.

Ordrer er en meget nyttig mulighed. Med en ordre kan du åbne eller lukke en position automatisk til en bestemt pris. På denne måde kan du få de bedste resultater på hver handel!

Lær langsigtet investering: gennemfør kursus

Dette komplette kursus vil se på alt det grundlæggende i at investere. På den måde vil du straks kende og lære, hvordan du opnår bedre resultater med dine investeringer. Leder du stadig efter yderligere oplysninger om investering? Nederst i artiklen finder du flere kurser, som kan hjælpe dig med at lære mere om at investere i bestemte værdipapirer.

Hvad betyder, egentlig, at investere?

Inden du kan lære at investere, er det vigtigt at forstå hvad investering egentlig er. Investering betyder at købe økonomisk sikkerhed med det formål til at tjene penge. Sikkerhed kan være alt. Tænk på en aktie eller en obligation. Men tænk også over mere trendy investeringsformer som krypto mønter og udenlandsk valuta.

Takket være introduktionen af online børsmæglere kan enhver lære at investere i dag. I dette korte kursus om investering vil vi tale om de vigtigste aspekter ved at investere for at få dig en flyvende investerings start.

learn investing

Vigtige tips, før du begynder at investere

Nedenfor vil vi diskutere nogle vigtige tips, som du bør være opmærksom på, før du begynder at investere. Disse tips vil lære dig, hvordan du straks opnår bedre resultater.

Tip 1: vigtigheden af at sprede sig

Det er smart at sprede dine investeringer så meget som muligt. Når du investerer alle dine penge i en aktie, er der større chance for at miste hele din investering. Så hvordan kan du sprede dine investeringer? For det første kan du vælge at sprede din investering på lang og kort sigt.

 • Du kan investere en del af dine penge for at spekulere hos en CFD-mægler som Plus500.
 • En anden del af dine penge kan bruges til at købe aktier på lang sigt.

Dernæst kan du også sprede dine investeringer over forskellige værdipapirer. På denne måde undgår du at miste dine penge, når en type sikkerhed ikke fungerer godt.

 • Du kan investere en del i aktier.
 • En anden del kan investeres i en fond.
 • Og en tredje del kan fx investeres i kryptovaluta.

En anden strategi er at sprede dine penge over forskellige regioner og domæner:

 • Investere i forskellige kontinenter: Afrika og Europa
 • Invester i forskellige domæner: banker og turistvirksomheder

Endelig er det smart at sprede dine investeringer over tid. Invester ikke alle dine penge på et bestemt tidspunkt. På den måde undgår du at investere alle dine penge før et samlet markedskrasch. Kort sagt, den vigtigste lektie at lære, når du begynder at investere, er at styre risiciene så meget som muligt.

Tip 2: sænk dine omkostninger

Mange investorer glemmer at overveje omkostningerne forbundet med at investere. Sikke en skam! Ved at spare så meget som muligt på dine transaktionsomkostninger kan du for alvor øge dit overskud. Det er derfor af afgørende betydning at vælge en mægler, der tilbyder lave transaktionsomkostninger. Brug nedenstående knap til straks at kontrollere, hvilken fest der tilbyder de bedste priser til dig:

Tip 3: tænk over de forskellige investeringsmuligheder

Køb ikke tilfældigt aktier, fordi de ser ud eller lyder godt. Det er vigtigt at investere i aktier, virksomheder eller domæner, som du klart forstår. Komplicerede finansielle produkter som f.eks optioner er ikke egnet til alle. Ved at investere i sådanne værdipapirer kan du miste hele din investering. Tænk over de forskellige investeringsmuligheder, og overvej dem omhyggeligt, inden du beslutter dig.

Hvad du skal gøre, før du investerer

Det næste trin i processen for folk, der kan lide at lære at investere, er at tage nogle vigtige beslutninger. Nedenfor ser vi på nogle beslutninger, der skal tages, før du kan investere.

Bestem din investerings type

Du bliver nødt til at vælge en bestemt type investering. Vil du gerne aktivt spekulere om dig selv på kort sigt? Vil du vælge aktier på lang sigt? Eller foretrækker du passivt at opbygge kapital ved at investere i en fond? Det er af afgørende betydning at tænke over den type investering, der passer bedst til dig.

Vælg en god børsmægler

Dernæst er det afgørende at vælge en god børsmægler, eller såkaldt broker. En børsmægler er en tredjepartsudbyder, hvor du kan købe og sælge finansielle værdipapirer. Kunne du tænke dig at kende nogle gode børsmæglere? Brug nedenstående knap til øjeblikkeligt at sammenligne forskellige børsmæglere:

Lav en investeringsplan

Dernæst skal du lave en investeringsplan. Hvad er for eksempel det mål, du har i tankerne? Hvor mange penge planlægger du at investere? Mange investorer begår den fejl at straks og tilfældigt købe og sælge aktier. En bedre tilgang er at lave en klar plan og bagefter følge planen trin for trin.

Du er aldrig for gammel eller for erfaren til at lære

Det er vigtigt at blive ved med at lære. Planlæg regelmæssige evalueringer momenter. Ved at gøre det kan du kontrollere, om du kommer tættere på dine mål. Desuden er det vigtigt at nedskrive de erfaringer, du har lært. At holde styr på dine fremskridt og viden vil undgå at spilde en masse tid og penge.

Hvordan fungerer en børs?

Inden du begynder at investere, er det vigtigt at lære ind og ud af børsen. En børs er stærkt påvirket af udbud og efterspørgsel. Aktiekursen for eksempel ændrer sig løbende på grund af en ændret efterspørgsel og udbud.

Hvis en virksomhed annoncerer et positivt overskud, vil det ofte have en positiv effekt på prisen på virksomhedens aktier. Har et firma begået bedrageri? I så fald vil aktiekursen ofte falde sammen. Når du begynder at investere, er det vigtigt at forstå de forskellige indflydelsesrige aspekter. Ved at forstå disse aspekter vil du være bedre forberedt på at reagere på den seneste markedsudvikling.

investing course

Lær at opnå succesfulde resultater

Vil du gerne opnå succesfulde resultater? I så fald er det vigtigt at anvende en god strategi. Et vigtigt aspekt herved er at forvalte dine penge korrekt. Heldigvis kan dette læres! Den grundlæggende investeringsregel er heldigvis ret let. Det er vigtigt at åbne investeringer, for hvilke der forventes en gunstig værdi.

Men hvordan skelner man mellem en gunstig og en ikke-gunstig investering? En gunstig investering er en investering, der har et positivt risiko-afkast-forhold.

En investering med et potentiel afkast på 10% og en potentiel risiko på 1% er mere interessant end en investering med et potentiel afkast på 10% og en potentiel risiko på 30%. Basér dig selv på de data, du har ved hånden, og bereg, hvad du mener er et realistisk investeringsafkast. På den måde kan du afgøre, om det er interessant at åbne en investering.

Har du lyst til at lære at vælge aktier med et gunstigt risiko-afkast-forhold? Tag derefter en pen og et stykke papir og afgør, baseret på tidligere data, om du vil købe bestemte aktier. På den måde kan du straks afgøre, om du tager den rigtige tilgang. Det er dog vigtigt at huske, at tidligere resultater ikke er en garanti for fremtidig præstation.

Lær at investere: yderligere kurser

Kunne du tænke dig at lære at bestemme det rigtige tidspunkt for åbning af en investering? Så kan nedenstående kurser være en stor værditilvækst:

Forskellige kurser på Invester.info

Hvis du vil lære at investere godt, er det klogt at følge bestemte kurser. På invester.info finder du nok information til at lære at handle godt. Find herunder en oversigt over de forskellige informative kurser på webstedet.

Online handel med CFD’er

Kurset online handel med CFD’er lærer dig alt hvad du behøver at vide for at starte en flyvende investering. Denne nye måde at investere på kan også bruges til mindre investeringer. Ved at læse nogle af vores artikler lærer du, hvad CFD’er præcist er, og hvordan du bruger dem fra et investerings synspunkt. Gå til vores kursusside investering i CFD’er eller vælg en af nedenstående artikler.

Handel i Forex kursus

Handel med Forex eller investering i valutapar bliver stadig mere populær. Hver dag er der store mængder penge involveret, og du kan drage fordel af de skiftende tendenser. Dette kursus henvender sig til den mere avancerede investor. Kurset lærer dig teknisk analyse, som hjælper dig med dagligt at afgøre, om du vil åbne en position på markedet.

Tip: Selvom artiklerne er blevet skrevet for bedre at forstå valutahandel, kan alle brugte indikatorer og tips også anvendes på handel med aktier, råvarer og indeksfond!

Investering i optioner kursus

Hvis du har lyst til at investere i derivater du kan også vælge optioner. Optioner er dyrere og mere komplicerede end CFD’er, men de kan handles i traditionelle banker. Valgmuligheder giver dig mulighed for at spekulere i betydelige prisstigninger og prisfald. I dette kursus diskuterer vi muligheder og de vigtigste begreber relateret til optioner.

Investering i obligationer kursus

Obligationer er gældspapirer. Regeringer og virksomheder kan udstede obligationer. Når du køber en obligation, modtager du en periodisk rente på den. Obligationer er stadig et relativt sikkert tilflugtssted. Hvis du leder efter en sikker investeringstype, kan obligationer være din kop te. I dette kort kursus forklarer vi dig, hvad obligationer præcist er, og vi diskuterer, hvordan du kan investere i obligationer.

Den bedste måde at lære at investere på?

I sidste ende er praksis nøglen til investerings succes. 20% viden, 80% praksis. Mange investorer fejler, fordi de har en forkert tankegang. Når du vil opnå et positivt resultat med dine investeringer, bliver du nødt til at lære at håndtere risici. Det er vigtigt at erkende muligheder, at begrænse risiciene og maksimere din fortjeneste.

Ved at åbne en gratis konto med en børsmægler kan du straks åbne rigtige positioner gennem en gratis demo. Hver begyndelse er vanskelig, men det bliver lettere derfra og glem aldrig, at resultatet er alle anstrengelserne værd! Investering giver dig mulighed for aktivt at handle uden at være afhængig af et bestemt sted! Investering kan læres, men du skal selv tage det første skridt!

Bliv ved med at øve!

Du ved nok til at åbne din første position. For at blive en bedre erhvervsdrivende skal du blive ved med at lære. Fortsæt med at handle og fortsæt med at lære ved at læse artikler og følge kurser.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *