Hvordan køber man Sydkoreanske aktier?

Sydkorea er et land, der er meget afhængigt af international handel og eksport. Når den internationale handel gør det godt, klarer Sydkoreas aktier sig ofte godt. I denne artikel kan man læse hvordan man kan handle med Sydkoreanske aktier.

Hvor kan du købe Koreanske aktier?

Du kan også vælge at investere direkte i Sydkorea. Du kan f.eks. Gøre dette ved at købe en ETF, som du følger Sydkoreas indeks med. En god mægler til at investere i Sydkoreanske aktier er eToro, da du ikke betaler provision på aktier der. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

investere_Zuid_Korea

Hvor kan du aktivt investere i Sydkorea?

Det er meget vigtigt at vælge en billig sted, når man ønsker at investere i Sydkorea. Når man køber aktier til for høje transaktionsomkostninger, mister man straks en del af sit afkast. Men hvilke mæglere er de bedste til at købe Koreanske aktier fra?

Hvis du virkelig ønsker at reagere på den seneste udvikling, er PIus500 en god mulighed. Med PIus500 kan man placere CFD ordrer til faldende og stigende priser. Med CFD'er har du en masse fleksibilitet over din handelsaktivitet. Brug knappen nedenfor til øjeblikkelig at åbne en gratis konto med PIus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Vær opmærksom på valutakursen

Det er vigtigt at holde øje med valutakursen for din valuta i forhold til Sydkoreas kurs. Når din valuta mister styrke, kan du hurtigt miste en del af din investering. Du kan afdække denne type risiko med f.eks. optioner.

I hvilke Koreanske ETF'er kan du investere?

Hvis du ønsker at investere i Sydkoreas økonomi på én gang, kan du overveje en ETF. En ETF er et investeringsprodukt, der følger en kurv med aktier. Du kan købe en ETF på disse indekser:

  • FTSE Korea 30/18: dette indeks sporer Sydkoreas største virksomheder, hvor det største firma har en maksimal vægt på 30% og andre på 18%.
  • MSCI Korea: dette indeks sporer både store og mellemstore Koreanske aktier.
  • MSCI Korea 20/35: dette indeks sporer store og mellemstore aktier. Den største vægt på den største aktie er 35% og de øvrige aktier 20%.

Investering med følelser

I Asien handler investorerne anderledes end vestlige investorer. Investorerne ser på likviditeten frem for en virksomheds grundlæggende position. Du så dette for eksempel med børsintroduktionen af Big Hits Entertainment der styrer Sydkoreanske drenge bånd. Med et overskud på 80 mio. EUR blev virksomheden offentligt tilgængelig til en værdi af 4 mia.

En investering i et sammenligneligt selskab er imidlertid risikabel: Der fokuseres på kun én aktivitet. Desuden vil mange fans købe aktierne, og de vil hurtigt sælge dem, når aktiekursen falder kraftigt. Vær derfor forsigtig med investeringer i Sydkoreanske aktier.

Kort sagt: din første investering i Sydkorea

Før du investerer, skal du først åbne en konto hos en online børsmægler. Sørg for at vælge en pålidelig part med relativt lave transaktionsomkostninger.

Efter du har åbnet en konto, burde du studere flere koreanske firmaer. Det kan være vanskeligere at finde oplysninger, da mange vestlige analytikere ikke er særlig opmærksomme på Asiens aktiemarked.

Så snart du har fundet en aktie du vil købe, kan du placere en ordre. Udfyld det beløb, I ønsker at investere, og eventuelt bruge en limiteret ordre. Efter du har fundet ordren, kan du automatisk købe din første Koreanske aktie.

Tip: Klik her for at se åbningstiderne for den Sydkoreanske børs.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!