Hvordan kan man købe VeThor: Hvordan kan man investere i VeThor?

Når udtrykket ‘kryptovaluta’ kommer op, tænker de fleste straks på Bitcoin. Men der er mange andre kryptokurver. En af disse enheder er VeThor Token. Denne artikel vil se nærmere på denne mønt. Vi vil forklare, hvad VeThor Token indebærer, hvad dens funktioner er, og vi vil også liste dets fordele og ulemper. På denne måde kan du beslutte, om det er attraktivt at investere i VeThor ved at købe kryptovaluta.

Hvordan og hvor kan du købe/handle VeThor?

Du kan handle i VeThor på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle VeThor ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af VeThor.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg VeThor.
  4. Indtast det beløb, du vil købe VeThor for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil VeThor blive købt på din konto!

Hvad betyder VeThor Token?

VeThor Token (VET) ses som brændstoffet til VeChain Thor (VTHO) blockchain. Hver transaktion, der finder sted på VTHO blockchain, består delvist af ekstra transaktionsomkostninger. Disse omkostninger dækkes af VeThor Token. Tænk f.eks. På omkostninger til at foretage betalinger eller dele data.

VeChain mener, at blockchain teknologi er en del af fundamentet for fremtidige it -generationer. AR, AI, VR og 5G ses også som en del af dette fundament. Med VeThor Token vil de øge effektiviteten og ægtheden af informationsudveksling. På denne måde kan produkter og information udveksles med øget pålidelighed.

Et eksempel: store virksomheder taber milliarder, fordi falske produkter tilbydes på markedet et andet sted i verden. VeChain ønsker at løse dette problem ved at give produkterne en unik chip. På denne måde kan en køber af for eksempel en Gucci taske se, om den er ægte eller falsk ved blot at scanne en kode.

Hvordan opstod VeThor?

VeThor Token er en del af VeChain. VeChain indser fangst af ægthed af varer på deres blockchain. Platformen blev grundlagt af Sunny Lu. Lu kunne ikke holde ud, at der laves og sælges så mange forfalskede produkter. Det pågældende firma taber dybest set penge, og forfalskede produkter gør intet for virksomhedens image. Sunny Lu besluttede at gøre noget selv for at bekæmpe dette globale problem. Og han fandt på en løsning, der kunne være en del penge værd.

VeChain har eksisteret siden 2015. Siden starten har det stræbt efter at opbygge en værdifuld virksomhed. Desværre er VeThor prisen lavere end VeChains ry. Dette er normalt for en valuta, der bruges til at lette transaktioner.

VeThor Token: Hvordan virker det?

Du kan administrere VeThor tokens, hvor som helst du føler dig godt tilpas. Gennem Bitvavo kan du få månedlige betalinger for dine VeThor tokens. Hvor meget beregnes ved hjælp af følgende formel:

  • Der kontrolleres dagligt, hvor mange VeChain Thor hver Bitvavo bruger ejer. De daglige tal lægges sammen i slutningen af måneden.
  • I slutningen af hver måned vil det blive bestemt, hvor mange VeThor Token der er produceret af VeChain Thor af alle Bitvavo -brugere
  • VeThor Token produceret fordeles jævnt blandt Bitvavo brugere, der har VeChain Thor.

Distributionen af VeThor Token finder sted den første tirsdag i måneden.

Hvad skal du passe på, når du investere i VeThor Token?

I denne artikel har du kunnet læse, hvad VeChain står for, og hvad formålet er. Nu, jo større VeChain bliver, jo bedre bliver dette til prisen på VeThor Token. Det er derfor alt andet end ugunstigt at holde styr på, hvordan VeChain klarer sig på de internationale markeder. Det, at der er givet adgang til det enorme netværk, kan betyde, at store kunder henvender sig til VeChain. Skulle dette være tilfældet, vil det helt sikkert gavne prisen på kryptovalutaen.

En potentiel fordel, men også ulempe, ved at købe kryptovaluta er, at ingen med sikkerhed ved, hvordan tingene vil forløbe. Det er klogt først at indse, at forudsigelse af prisen ikke er en eksakt videnskab. Så foretag grundig forundersøgelse, før du beslutter dig for at investere i VeThor (det samme gælder VeChain).

At investere eller ikke investere i VeThor?

VeChain, udvikleren af VeThor Token, er engageret i forskellige markeder. Det har også startet en Dapp platform. Med denne platform vil de konkurrere med supermagter som f.eks Ethereum og NEO. Der er flere markeder, hvis ydelse vil påvirke VeThor Token. Dette kan altid være både positivt og negativt. Men for nu er udsigterne positive. VeThor viser sig mere og mere. For eksempel er VeChain valgt af den kinesiske regering som sin teknologi partner.

Der er kort sagt et stort potentiale, herunder godt vækstpotentiale. Hvis virksomheder begynder at anvende VeThor i deres produktionslinje, kan værdien stige. Forudsigelserne for de næste par år svinger stadig, men udsigterne er positive.

Det tilrådes, at du først omhyggeligt studerer prisudviklingen på VeThor, og at du laver en god pris analyse. Investering i VeThor er en god mulighed for at diversificere din nuværende investeringsportefølje. Sørg for, at du også har traditionelle investeringer i din portefølje. På denne måde maksimerer du din potentielle pris gevinst og reducere din investerings risiko.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *