Hvordan kan man investere i NEO?

Det er stadig muligt at investere i NEO! Værdien af den virtuelle valuta er allerede steget kraftigt: I begyndelsen af 2017 var prisen stadig kun 17 cent og i øjeblikket sælges den for titusinder af pund. Pris potentialet er klart, men hvordan kan du køre med denne raket og drage fordel af pris udsvingene i NEO?

Hvordan og hvor kan du købe/handle NEO?

Du kan investere i NEO hos en såkaldt børsmægler(eller broker). Da kryptovaluta stadig er ret nyt, handles det endnu ikke af mange børsmæglere. Heldigvis har vi fundet en pålidelig børsmægler, hvor det er muligt at investere i NEO. Her kan du drage fordel af følgende egenskaber:

Du kan handle i NEO på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle NEO ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af NEO.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg NEO.
  4. Indtast det beløb, du vil købe NEO for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil NEO blive købt på din konto!

NEO_kryptovaluta

Hvad betyder NEO?

Før du begynder at investere, det er klogt at forstå hvad NEO er nøjagtigt. NEO, ligesom Bitcoin, er en kryptovaluta. Kryptovaluta er en slags digital valuta, som du kan foretage online betalinger med. Naturligvis adskiller NEO sig fra Bitcoin på forskellige måder. NEO er i til sidst mere ligesom Ethereum.

NEO er et kryptovaluta, hvor kontrakter er centrale. Inden for NEO blockchain kaldes disse kontrakter også NEO Contracts. Her kan du anvende visse computer logikker, som gør det muligt at automatisere forskellige processer og transaktioner. I dette er NEO meget lig Ethereum.

Den største forskel er imidlertid i målgruppen. Hvor Ethereum også har opbygget en stærk position i den vestlige verden, er dette ikke tilfældet med NEO. NEO har opbygget en stærk base i Asien. Hvordan kan vi forklare dette egentlig?

Er NEO Kina`s kryptovaluta?

Det kun være en forklaring på at Kina støtter denne valuta. Kryptovaluta er faktisk blevet udviklet i Kina, og det ser ud til at føre til, at den kinesiske regering ser valutaen som en mindre trussel. I modsætning til Bitcoin har den kinesiske regering ikke taget nogen holdning til NEO. Dette gør det lettere for NEO at erhverve en stor markedsandel i dette store land.

Det er også vigtigt at huske, at udviklerne forstår salgsmarkedet bedre. Når alt kommer til alt er der mange virksomheder, der har succes i Vesten, men ikke ved, hvordan de bryder igennem på det asiatiske marked. Kulturelle forskelle betyder, at virksomheder undertiden ikke kan tilpasse sig nok. Fordi NEO udvikles af kinesere, kan denne valuta konkurrere og erhverve en stærk position på det asiatiske marked, ligesom Alibaba og Huawei gjorde.

Kina_kryptovaluta

Andre fordele ved NEO

NEO har også andre fordele sammenlignet med for eksempel Ethereum. En stor fordel er at programmere, der ønsker at udarbejde en kontrakt, ikke behøver at lære et nyt programmeringssprog. Dette er faktisk tilfældet med Ethereum. NEO kan heldigvis bruges i alle mulige kendte programmeringssprog, så enhver programmerer kan bruge den med noget data viden. Når valutaen derfor bruges til mere praktiske anvendelser, vil prisen sandsynligvis stige.

Dette er imidlertid ikke den eneste fordel, det har i forhold til Ethereum. NEO er også mere skalerbar og hurtigere. Som et resultat er NEO potentiale meget stor.

NEO nuværende pris

Skulle man købe NEO?

Er det tid til at købe store mængder NEO? Faktum er, at NEO’s fremtid stadig er relativt usikker. I øjeblikket arbejder kun to programmere med at udvikle systemet. Det er derfor spørgsmålet, om der er ordentligt udarbejdet nogle “begyndervanskeligheder”.

Hvad det er under alle omstændigheder helt sikkert er, at du kan spekulere i prisen på NEO. Dette kan gøres bedst via en online broker. På denne måde kan du tag fordel af både prisstigninger og fald, så det i sidste ende ikke betyder noget, om NEO virkelig bliver en succes.

Klik her for at sammenligne kryptovaluta brokers >>

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!