Investering i Ethereum eller Ether

Kryptovaluta vokser! Udover bitcoin der er flere og flere digitale valutaer, som du kan tjene penge med. Et eksempel på en anden vellykket digital valuta, som du kan investere i, er Ethereum eller Ether. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan investere i Ethereum og vi ser også hvordan ether adskiller sig fra for eksempel bitcoin.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Ethereum?

Hvis du har lyst til at tag fordel af alle udsvingene, det er en mulighed at spekulere i prisen på etheren. Ethereum valutaer er meget ustabile, og som investor kan du tag fordel af dette. Det er naturligvis muligt at tjene penge, når prisen på ether stiger, men vidste du, at det også er muligt at gøre dette, når prisen falder? Dette sker regelmæssigt, og ved at gå kort med en online broker, eller såkaldt mægler, kan du også tag fordel af disse prisbevægelser.

Du kan handle i Ethereum på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ethereum ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Ethereum.

Ethereum`s veksling kurs

Det er selvfølgelig vigtigt at kunne se på den seneste pris på ether. Nedenfor kan du se værdien af Ethereum. Det er også muligt at købe CFD ether direkte via køb og salg knapperne.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Ethereum.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Ethereum for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Ethereum blive købt på din konto!

Hvad betyder Ethereum? Mere end bare en mønt..

Folk der betragter Ethereum som bare en mønt, bør tænke to gange! Ether er mere end bare en mønt. Den unikke side af ether historien er nemlig, at denne kryptovaluta kan bruges som et system, hvor flere ting kan programmeres.

Både Ethereum og bitcoin bruger blockchain teknologi. Ethereum har mulighed for at udføre applikationer i cloud. Disse applikationer kan derefter beskyttes mod manipulation. Derfor kan Ethereum for eksempel bruges til at oprette en kontrakt på en sikker og smart måde.

I dag er det stadig en utopisk proces, men en dag kan det bare være, at advokater bruger Ethereum teknologi til f.eks. at skabe deres kontrakter. Ethereum har derfor en god chance for at svare til bitcoin i fremtiden, og det er selvfølgelig gode nyheder for investorer, der søger fortjeneste. Synes du det er en god idé at investere i Ethereum nu?

ethereum-investering

Hvilke fordele er der ved at investere i Ethereum?

Ved ikke at investere alle dine penge i Bitcoin reducerer du risikoen for din samlede kryptovaluta wallet. Fordi Ethereum er en verdensomspændende kendt kryptovaluta, tøver spekulanter ikke med at investere nogle af deres penge i Ether, når positive nyhedsmeddelelser udsendes. Dette vil gøre det muligt at generere en god fortjeneste ved at handle i Ethereum.

En anden stor fordel ved Ethereum er, at det er meget fleksibel mønt. Det er for eksempel muligt at bruge andre kryptovalutaer på Ethereum blockchain. Den eneste mulige ulempe, der er knyttet til denne mulighed, er risikoen for, at dette alvorligt sænker netværk hastigheden.

De yderligere funktioner er en stor fordel ved Ethereum sammenlignet med bitcoin. Nogle mennesker tror, at vi ikke længere har brug for advokater og notar i fremtiden takket være eksistensen af Ethereum. Selvom vi endnu ikke er i en sådan situation, er der stadig en stor chance for, at Ethereum vil spille en vigtigere rolle i fremtiden.

Hvilken risici findes i at investere i Ethereum?

Som mange andre kryptovaluta, er Ethereum meget ustabilt. Du kan let miste ti procent på en dag. Investering i Ethereum tager derfor nerver af stål. Udover, det er det meget vigtigt at komme med en klar plan. Investorer der let får panik bør undgå at investere i Ethereum.

En anden risiko med Ethereum det er den hårde konkurrence. I dag er ether så enorm, fordi de var de første til at tilbyde visse funktioner. Der findes ikke mindre bedre alternativer, og det er sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før disse mønter deponerer Ethereum. Investering i Ethereum betyder derfor også altid at holde øje med konkurrencen.

ethereum_investering

Hvad gør ether enestående?

Hvis du prøver at sammenligne Ethereum med bitcoin, laver du en fejl. Helt Sikker er de begge digitale valutaer, men der er stadig betydelig forskellig. En stor fordel med Ethereum er, at ether er lettere at bruge til alle slags projekter. Hvor bitcoins og litecoins hovedsageligt bruges som valuta, kan du gøre alle mulige ting med ether.

Vidste du, for eksempel, at du kan udstede aktier med ether eller oprette et politisk system? Etheren er også meget nyttig til udarbejdelse af en kontrakt. Ether er faktisk ikke mutable, hvilket betyder, at indholdet af kontrakten ikke længere kan ændres. Selv programmøren kan ikke komme derhen mere. Dette gør ether ekstra stærk mod ondsindede hackere. Dette potentiale gør det muligt for prisen på etere at stige yderligere.

Investering i Ethereum strategi

Du kan vælge at købe ether helt tilfældigt. Dette er dog ikke vores foretrukne tilgang til køb af denne kryptovaluta. Generelt er der 3 måder, du kan bruge til at investere i Ethereum:

  • Du køber Ethereum på lang sigt
  • Du prøver at spekulere i en prisstigning
  • Du prøver at spekulere i et prisfald

Når du beslutter at investere i Ethereum på lang sigt,  det er vigtigt nøje at analysere og undersøge det bredere krypto marked. Prisen på ether bevæger sig ofte sammen med prisen på andre kryptovaluta.

Udover det er vigtigt at følge den seneste udvikling og nyheder om ether. Tar en anden mønt gradvist over den dominerende Ethereum position? Derefter er det måske bedre at udsætte køb af mønten. Hvis du beslutter dig for at købe Ethereum, det er vigtigt at vælge det rigtige øjeblik at træde ind. Generelt er det rigtige øjeblik at købe ether at købe dip.

Den alternative strategi er fokuseret mere på speculation. Ved hjælp af for eksempel en teknisk analyse kan du prøve at træde ind eller ud på det rigtige tidspunkt. Udover det er også muligt at købe eller sælge ether baseret på de seneste nyheder. Uanset hvilken strategi du vælger at investere i ether, er det altid vigtigt nøje at styre og overveje dine risici. Du kan for eksempel gøre dette ved at tage et automatisk tab til en bestemt pris.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!