Køb af VeChain Thor: hvordan kan man investere i VeChain Thor?

Investering i kryptovalutaer er ekstremt populær i øjeblikket. Flere og flere mennesker tror, at digitale valutaer kan spille en vigtig rolle i den fremtidige finansverden. VeChain er et af de projekter, som analytikere roser for dens mulige fremtid. Da der er en lille chance for, at du er fortrolig med denne kryptovaluta, besluttede vi at give dig de vigtigste oplysninger i denne artikel. Ved at læse denne artikel ved du præcis, hvad VeChain Thor er, og hvad du kan bruge kryptovalutaen til!

Hvordan og hvor kan du købe/handle VeChain Thor?

Det kan være smart at købe VeChain Thor! Kryptovaluta VeChain Thor har unikke applikationer, der kan være meget nyttige for virksomheder. For eksempel ved at tillade virksomheder at spore deres produkter fra produktion til levering, kan markedet for forfalskede produkter bekæmpes.

Du kan handle i VeChain Thor på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle VeChain Thor ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af VeChain Thor.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg VeChain Thor.
  4. Indtast det beløb, du vil købe VeChain Thor for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil VeChain Thor blive købt på din konto!

Hvad betyder VeChain – mål for blockchain

Inden vi kan se på VeChain Thor, er det nødvendigt at zoome ind på VeChain. Dette er trods alt paraply blockchain i projektet. VeChain (VET) er en af de første blockchains, der blev bygget specifikt for at imødekomme behovene hos kunder på virksomhedsniveau. Udviklerne bag projektet forsøger at forbedre forsyningskæden og projektstyringen ved hjælp af en særlig blockchain.

Det særlige ved dette projekt er, at platformen tilbyder brugerne en række nye funktioner, der gør det muligt at oprette forsyningskæde protokoller bare lidt bedre. VeChain giver virksomheder mulighed for nemt at holde styr på en enorm mængde data. Disse data kan se på ting som kvalitet, ægthed, opbevaringstemperatur og transport status. Det særlige er, at VeChain tilbyder alle disse funktioner gennem et tillidsfrit og distribueret virksomheds økosystem.

Gas til VeChain økosystem

VeChain Thor, også kendt som VTHO, er lidt anderledes end VeChain selv. Det spiller imidlertid en utrolig vigtig rolle inden for VeChain -økosystemet. Dette skyldes, at VeChain Thor er nødvendig for at overføre data til VeChain Thor -blockchain. Det betyder, at hver transaktion (afsendelse af tokens eller afsendelse af data til en smart kontrakt) skal betales i VeChain Thor. På mange måder kan du sammenligne dette med NEOs GAS til blockchain.

Hvor meget VeChain Thor er nødvendig for en transaktion? Dette afhænger virkelig helt af størrelsen på de data, du vil sende. En simpel VTHO transaktion koster generelt 30 VTHO, hvorimod at sende en datafyldt transaktion til en smart kontrakt kan koste 1000 VTHO. Dette kan virke meget, men for virksomheder, der sender enorme mængder data, er det naturligvis ikke så slemt.

Hvad er en applikation af VeChain?

VeChain blockchain kan være meget nyttig for virksomheder. Dette skyldes, at blockchain fokuserer på at gøre forsyningskæden gennemsigtig: blockchain kan bruges til at spore, hvordan et produkt bevæger sig fra oprindelsesstedet til leveringstidspunktet.

Denne funktionalitet er især attraktiv for luksusmærker. Det skyldes, at produkterne fra luksusmærker regelmæssigt forfalskes, og som følge heraf går virksomheder glip af omkring 500 milliarder dollars årligt. Ved at bruge VeChain kan potentielle kunder verificere produkternes ægthed. Samtidig kan producenter spore deres produkter og give dem en bedre idé om deres produkters levetid.

Tokenet THOR bruges derefter til at betale for brugen af disse funktionaliteter. Store virksomheder har ikke noget imod at betale for denne form for information, hvorfor VeChain Thor kan blive en succes. En investering i VeChain Thor er derfor ikke en dårlig idé!

Er det smart at investere i VeChain Thor?

Hvis du har lyst til at investere i VeChain Thor, skal du kigge efter specialkoden VET på børsen. Dette token fungerer virkelig som en værdigenerator inden for VeChain blockchain. VeChain Tor kan overføre værdi på tværs af blockchain og udløse smarte kontrakter. Det er derfor, brugerne betaler for transaktioner på Dapps, der fungerer på VeChain blockchain. Du kan købe erhvervsuddannelse fra mange velkendte børser såsom Bitfinex eller Binance.

VeChains system er sat op, så der i alt kan ustedes 86.712.634.466 erhvervsuddannelser. Det betyder, at det er en knap ressource, hvilket er godt for prisen. I øjeblikket er mønten i top 30 af det samlede kryptomarked. Dette viser, at det er et projekt, der allerede er kendt af offentligheden, og som allerede har oplevet stor vækst. Det betyder naturligvis ikke, at prisen ikke kan blive ved med at stige. På grund af de relativt lave risici og de gode fremtidsudsigter er dette bestemt en mønt at overveje, hvis du vil købe altcoins til din portefølje.

Ankomsten af VeChain Thor Energy

VeChain Thor er ikke det eneste token, der bruges i VeChain blockchain. Faktisk kender vi også VeChain Thor Energy. Dette særlige token fungerer som en hurtigere form for valuta til smarte kontrakt forretninger. Disse tokens er ikke offentligt tilgængelige. Dette betyder også, at du ikke kan investere i dem som en startende investor. Kun udviklere bruger disse tokens til at dække deres omkostninger ved udførelse af kontrakter. Som investor kan du kun vælge det almindelige VeChain Thor token. Så tænk over dette, mens du investerer.

Opbevar VeChain Thor i en særlig wallet

En fejl mange mennesker begår er, at de køber VeChain Thor og derefter bare efterlader mønterne på børsen. Dette er fint, hvis du vil handle aktivt, men ikke hvis du vil beholde det som en investering. Faktum er, at der er en chance for, at udvekslingen bliver hacket en dag. Hvis dette sker, kan du glemme dine VeChain Thor -tokens. Derfor er det klogt altid at overføre dine mønter til en pålidelig tegnebog, efter at du har erhvervet dem, hvis du vil spille det sikkert.

Med en wallet er du ejer af dine tokens og derfor i kontrol. Papir wallet er meget tilgængelige, men de er ikke så bekvemme som de andre wallets. Derfor anbefaler vi dig at vælge en software eller hardware wallets. Hardware wallet giver mest beskyttelse. Software wallets er dog meget billigere. Hvis du vælger en hardware wallet, er Ledger generelt den bedste mulighed at vælge.

Konklusion – at investere i VeChain Thor eller ej?

Hvis du ser en fremtid i VeChain Thors nye blockchain, er det ikke en dårlig idé at inkludere valutaen i dine investeringer. På grund af det høje niveau af sikkerhed og anonymitet vil projektet sandsynligvis appellere til offentligheden. Spørgsmålet er naturligvis, hvordan regeringen vil håndtere det. I sidste ende er det stadig et personligt valg at træffe, vi kan kun give dig nyttige råd til investering i VeChain Thor. Sørg også for at tage et kig på de mange andre artikler, der kan findes her på siden!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *