Køb af Reserve Rights: hvordan kan man investere i RSR?

Hvis du er interesseret i handel eller investering i kryptovaluta,der er masser af muligheder at vælge imellem. Der var over 7800 forskellige kryptovaluta i omløb i december 2020 ifølge CoinMarketCap, et websted, hvor du kan finde al statistik om kryptokurver. En af disse kryptovaluta er Reserve Rights.

Reserve Rights lyder lidt som en ansvarsfraskrivelse, men dens grundlæggere har skabt en decentral stabil mønt platform og sigter mod at opbygge et rimeligt pengesystem. Det lyder som et fantastisk ideal, men hvordan vil Reserve Rights opnå det?

Spørgsmålet til dig som trader er selvfølgelig, om det er værd at investere i den platform. I denne artikel vil vi gå dybere ind i ideerne bag Reserve Rights, og du kan finde en analyse af at investere i Reserve Rights. Du kan også finde pris prognosen for reserve rettigheder for de kommende år i denne artikel.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Reserve Rights?

Du kan handle i Reserve Rights på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Reserve Rights ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Reserve Rights.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

 1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
 2. Indsæt penge på din konto.
 3. Vælg Reserve Rights.
 4. Indtast det beløb, du vil købe Reserve Rights for.
 5. Klik på købsknappen.

Så vil Reserve Rights blive købt på din konto!

Reserve Rights handel: hvad betyder Reserve Rights?

De fleste kryptovaluta er mere end bare en ny digital valuta. Der er normalt en innovativ idé eller applikation bag det baseret på blockchainteknologi. Dette gælder også for reserve rettigheder. Bag mønten Reserve Rights (RSR) er en organisation kaldet Reserve, der beskriver sig selv som en samling af mennesker, der mener, at kryptovaluta kan fungere bedre end fiat penge, såsom Pund eller Dollars.

 

Runaway inflation og korrupte regeringer

Ifølge Reserve er en grund til, at fiat penge ikke fungerer godt, fordi dine penge ikke er sikre. Dette kan skyldes banker, hvor dine penge ikke er sikre, eller på grund af dårlige pengepolitikker fra korrupte og centraliserede regeringer. Og i nogle lande har folk simpelthen ikke et sikkert sted at opbevare deres penge. I lande som disse sker der løbende inflation, der devaluerer fiat valutaers købekraft.

En robust, økonomisk stærk valuta, der skal erstatte fiat valuta

Reserve mener også, at vores nuværende fiat penge er en hindring for at handle med nogen i verden, dvs. på tværs af grænser, frit og uden friktion. Dette er grunden til, at Reserve opretter en stabil, decentral valuta. Fordi valutaen er decentraliseret, kan den ikke misbruges eller manipuleres af nogen regering. Teamets mål er derfor i sidste ende at skabe den mest tilgængelige og robuste, økonomisk stærke valuta, der kan erstattes af den.

Sikker valuta for alle

For os er en sikker og stabil valuta, som ikke kan misbruges, måske ikke så presserende. Men der er milliarder af mennesker verden over uden bankkonto, og lande, hvor banker har problemer med at holde penge sikre. Nogle lande betragtes som risikable af internationale finansielle institutioner, og deres borgere kan ikke åbne en international bankkonto. Borgere i disse lande oplever begrænsninger, der gør det svært at drive forretning.

Derfor blev reserve protokollen udviklet til at omgå korrupte bankfolk og regeringer, så alle i verden kan have en sikker forsyning af valuta, der ikke kan stjæles af banker eller sprænges af regeringer. Det endelige mål er at skabe en decentral stabil valuta, der er immun mod hyperinflation og uafhængig af fiat penge.

Investering i Reserve Rights: Hvad betyder Reserve Protocol?

Reserve Protocol er designet til at skabe den mest tilgængelige, økonomisk kraftfulde og robuste valuta i verden. Protokollen er bygget på Ethereum, men der er planer om at implementere protokollen oven på enhver smart kontrakt platform eller blockchain. Protokollen består af tre tokens: Reserve Token (RSV), Reserve Rights Token og Collateral Tokens.

Reserve Token (RSV)

RSV er en stabil kryptovaluta, der kan bruges som betalingsmetode, gemmes og udstedes på samme måde som vi bruger amerikanske dollars, pundet og andre stabile fiat -penge. RSV er designet til at være fuldstændigt stillet sikkerhed, med sikkerheden opbevaret i et ‘reserve vault’.

Denne reservehvælving er faktisk en smart kontrakt, der bruges til at samle og opbevare de aktiver, der danner RSVs sikkerhed. Hvælvet finansieres ved at opkræve et gebyr på 1% på alle RSV transaktioner og eventuelle kapitalgevinster fra aktiverne i hvælvingen.

The RSV was launched in 2019 and at the time of the launch, the collateral was the USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) and Paxos Standard (PAX), but the team is aiming for a ‘vault’ with 100 different low-volatility assets to serve as collateral for the RSV.

RSV blev lanceret i 2019, og på tidspunktet for lanceringen var sikkerheden USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) og Paxos Standard (PAX), men teamet sigter mod et ‘hvælving’ med 100 forskellige lav volatilitet aktiver til at tjene som sikkerhed for RSV.

De tre primære funktioner i RSV token er:

 • Beskytter besparelser mod hyperinflation
 • Facilitering af billige transaktioner mellem lande
 • Sikre et mere pålideligt og robust finansielt økosystem for handlende i udviklingslande.

Hvordan opretholdes stabiliteten med RSV token?

Hvis efterspørgslen efter token falder, ville det logisk betyde, at prisen også ville falde.

Antag, at indløsningsprisen på 1 RSV er $ 1. Hvis markedsprisen falder til 98 cent, vil der være et incitament til at købe RSV og indløse den med den smarte kontrakt for r $1 collateral tokens. Det vil fortsætte, indtil det ikke længere er rentabelt at købe og bytte RSV tokens. Prisen stabiliseres derefter på $1.

Omvendt, når efterspørgslen stiger, og prisen på RSV stiger til f.eks. £1,02, vil handlende købe de nye RSV mønter for 1 og derefter sælge dem med fortjeneste. Dette vil også fortsætte, indtil prisen på markedet falder tilbage til $1 på grund af RSV salget.

Reserve Rights Token (RSR)

Det andet token i reserve protokollen er Reserve Rights Token (RSR). Dette token har to primære funktioner:

 • Det er et utility token, der kan bruges til at stemme om bestyrelsens forslag.
 • Det hjælper med at holde RSV værdien til mål prisen på 1 Amerikanske dollar.

I modsætning til den stabile RSV er RSR token flygtig. RSR token bruges som et investerings objekt, og provenuet finansierer Reserve Protocol projektet. På trods af at det er flygtigt, kan RSR -token også bruges til at garantere sikkerhed andelen og sammenkædningen af RSV.

Hvis aktiverne i Reserve vault falder i værdi og ikke længere kan dækkes af den eksisterende RSV, og der er en stigning i det samlede udbud af RSV, vil antallet af RSR tokens i omløb falde som følge heraf. Dette skyldes, at arbitrage muligheden kun kan udnyttes ved at sælge RSR.

Collateral Tokens

Disse er sikkerhedsmæssige tokens, der bruges til at understøtte værdien af RSV, og ligner hvordangold blev engang brugt som sikkerhed for penge. Protokollen er designet således, at sikkerheds mærkerne repræsenterer mindst 100% af værdien af alle Reserve tokens. Collateral tokens repræsenterer økonomisk værdi i den virkelige verden som f.eks obligationer, fast ejendom, varer og andre aktiver.

How can you invest in Reserve Rights?

There is a difference between trading and investing in Reserve Rights. Trading in RSR focuses on the short and medium term. As a trader, you make use of the price fluctuations.

Der er forskel på handel og investering i reserve rettigheder. Handel med RSR fokuserer på kort og mellemlang sigt. Som trader, gør du brug af prissvingningerne.

Investering i Reserve Rights, er på den anden side en langsigtet investering, også kendt i krypto verden som HODL (Hold On for Dear Life). Denne buy-and-hold strategi er meget lettere at forstå end day trading, og derfor er den også tilgængelig, hvis du lige er startet med kryptovaluta. Du behøver ikke at holde øje med priserne hver dag, men du spekulere i, at din investering på sigt bliver mere værd.

Investering strategi til Reserve Rights

Når du vil begynde at investere i Reserve Rights, bestemmer du et beløb, der skal afsættes hver måned. Dette kan være et relativt lille beløb, eller hvad du har råd til at tabe hver måned. Analyser derefter, hvad markedet og RSR prisen gør. Se på, hvad valutaen tidligere har været værd, og om der er en stigende eller faldende tendens. Beslut derefter et beløb, som møntens værdi skal falde til under køb.

Hvis prisen faktisk falder, og det forudbestemte punkt er nået, køber du mønten. Dette kan gøres på en handelsplatform som Bitvavo. Hvis du har købt mønten, gemmer du den i din krypto wallet. Langsigtet tilbageholdelse er mindst over en periode på måneder, men ofte over en periode på år.

Hvor kan man købe Reserve Rights?

Reserve Rights (RSR) er i øjeblikket et populært symbol med fremragende likviditet. Du kan købe og handle det på de mest kendte og pålidelige kryptovaluta udviklingsplatforme som Bitvavo, og du kan handle det mod flere populære kryptokurver, herunder Bitcoin(BTC), Tether (USDT) og Ethereum(ETH), samt fiat valutaer som den Amerikanske Dollar og Pund.

Bitvavo er en populær hollandsk børs til køb og salg af kryptomønter. Det er kendt for dets lave transaktionsgebyrer på 0,5% og hurtig transaktionsbehandling.

Nogle funktioner i Bitvavo:

 • Den er sikker og stabil og kendt for gode brugeroplevelser.
 • Transaktionsgebyrer er kun 0,25%.
 • Support til de bedst kendte kryptovalutaer.

Gå til Bitvavos online platform her:

Hvordan opbevarer du Reserve Rights mønter?

Du gemmer dine krypto mønter i en krypto wallet. Du kan vælge mellem software eller hardware wallets. Software wallets er faktisk programmer eller apps, du kan åbne på din smartphone eller computer. Hvis du har mange forskellige valutaer og ikke i for store mængder, er det bedst at bruge en software wallet. En hardware wallet er en enhed med hukommelseslager og ligner lidt en hukommelsesenhed. En hardware wallet kan gemme store filer og er mere sikker.

Hvilke krypto wallets kan du bruge til at investere i Reserve Rights?

RSR token is an ERC 20 token based on the Ethereum blockchain. It is therefore best to use a crypto wallet supported by ERC 20. For example, you can use one of the following ERC20 wallets to securely store your RSR tokens:

Hvis du planlægger at købe store mængder RSR, skal du bruge en af følgende hardware wallets:

Hvad gør investering i Reserve Rights interessant?

Reserve består af et team af ekstremt lidenskabelige mennesker, der har tjent deres striber i fintech verdenen. Reserve holdet bistås også af rådgivere med imponerende legitimationsoplysninger, herunder monetærøkonom Garett Jones og tidligere SEC kommissær Paul Atkins

Desuden har projektet formået at tiltrække en række kendte investorer, herunder Peter Thiel, medstifter af PayPal.

Bortset fra investeringerne har virksomheden et enormt vækstpotentiale inden for sektoren for finansielle services.

En løsning på hyperinflation

Reserve Rights Protocol kunne give en løsning på problemet med hyperinflation. Lande som Venezuela, Argentina, Iran, Zimbabwe, Sudan, Yemen og Tyrkiet er regioner med høje inflationsrater og har dårlige frie markedskurser i USD. Derfor vil Reserve teamet overbevise iværksættere og lokalsamfund i disse lande om vigtigheden af deres kryptovaluta.

Hvad er risikoen ved at investere i Reserve Rights?

For at blive globalt accepteret som et peer-to-peer pengeoverførsel medium, har Reserve brug for en meget skalerbar blockchain. Men deres vigtigste net token blev lanceret på Ethereum, som kæmper med denne meget skalerbarhed. Hvis de ikke flytter til en hurtigere blockchain, virker deres ultimative mål hypotetisk og realistisk uopnåeligt.

Og selvom Reserve Rights er tiltænkt at være et fuldt decentraliseret open source projekt, har teamet endnu ikke frigivet deres kode.

Konkurrence fra andre stabile mønt projekter

Det er almindeligt kendt, at kryptovaluta er ekstremt flygtige i naturen. Derfor er mange stabile mønter allerede blevet udviklet for at give traders og holders af kryptovaluta pålidelige langsigtede priser. De fleste større stablecoin projekter som f.eks Tether (USDT), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) og Binance Coin (BUSD) alle har den Amerikanske Dollar som sikkerhed.

Reserve Protocol stablecoin RSV gør det ikke. Det er umuligt at sige, hvordan RSV sammenligner med sine konkurrenter, da der ikke er tilgængelige leveringsdata i omløb, og der derfor ikke er noteret nogen markedsværdi på Coinmarketcap.com. Men det er klart, at Reserve ikke er det eneste parti, der stræber efter at blive den førende stablecoin.

Verdens stablecoin?

Reserve Protocol teamet har klart til hensigt at blive verdens stablecoin og ønsker at udvide deres token økosystem til at omfatte en række kryptovaluta, herunder nogle, der kan bruges til langsigtede investeringer. Ved at lancere protokollen i lande med høj inflation som Venezuela og Argentina og ved at målrette mod nye markedsøkonomier mener teamet, at de kan opnå en konkurrencefordel. Selvom dette faktisk er tilfældet for disse lande, er det stadig uvist, om det vil ske på global skala.

Investering i Reserve Rights: Hvordan vil Reserve Protocol udvikle sig?

Projektets brugerbase vokser, men dette er kun begyndelsen på, hvad Reserve Protocol teamet har i tankerne. Deres plan er at udvide det decentrale netværk til lande over hele verden. Der er også planer om at tilføje andre funktioner, såsom behandling af kortbetalinger, automatiseret valutaveksling, håndtering af lønninger og meget mere.

Det er endnu ikke bevist, men Reserve Protocol teamet mener, at hele økonomier kan køre på kryptovaluta. De mener også, at det gennem peer-to-peer-tilgang vil fjerne tilsyn og regulering, der ofte er forbundet med finansielle systemer.

Gem og udfør transaktioner med Reserve Protocol

Reserve protokollen har allerede frigivet sin mobilapp i flere Sydamerikanske lande. Blandt brugerne er iværksættere og almindelige mennesker fra Venezuela, der bruger transaktioner med lav friktion, der er muliggjort af Reserve Protocol.

De drager også fordel af at kunne gemme og gennemføre transaktioner i en anden valuta end deres Venezuelanske peso, hvilket er stærkt inflationært. Protokollen fungerer ganske ligetil. En bruger bruger appen til at købe RSV og vælge en overførselsmetode.

Overførslen går til en af Reserve Protocol netværk handlerne, der opfylder anmodningen ved at sende RSV. Brugeren kan derefter bruge RSV’en, som han ønsker.

Er Reserve Rights en rentabel investering på lang sigt?

Teamet står over for en betydelig udfordring i direkte at målrette mod høj inflation lande og vækst markedsøkonomier. Det er ikke en lille opgave at etablere et globalt netværk af sælgere og brugere i den sektor, der er forpligtet til at bruge RSV tokens.

Projektet er meget spekulativt og kræver, at teamet løbende lærer nye ting og tilpasser sig, efterhånden som projektet vokser. Og utvivlsomt vil kompleksiteten af selve projektet kombineret med vanskelighederne i økonomisk ineffektive lande skabe uforudsete problemer, der skal løses.

Reserve har allerede gjort betydelige fremskridt, men det er et langsigtet projekt. Der er ingen oplysninger om, hvornår projektet måske begynder at bevæge sig mod fuld uafhængighed og decentralisering, men dem, der deler den filosofiske tankegang bag projektet og Reserves mål, kan støtte projektet ved at købe og holde RSR styring tokens. Hvis projektet når sine mål, kan dette være en meget rentabel investering på lang sigt.

Investering i Reserve Rights: Hvad er prisprognosen?

Reserve Protocol bruges oftere, hvilket gør det til en mere tiltalende investering. Dette afspejles også i de prisprognoser, som mange analytikere og eksperter vurderer at være høje i de kommende år. Dette gør RSR til en potentielt god investering.

Bemærk, at investering i kryptokurver indebærer store risici. Du kan også miste hele dit indskud. Det er ofte klogt at komme ind på markedet på forskellige tidspunkter: på den måde undgår du at investere alle dine penge i denne kryptovaluta i toppen.

Market cap og forsyning af Reserve Rights

Reserve Rights har en fast forsyning på 100 milliarder tokens. Mindre end 10% af disse er i øjeblikket i omløb. Den maksimale token forsyning er forudbestemt, men en stor del af tokens er låst af forskellige årsager.

Reserve Rights token blev oprindeligt lanceret med en cirkulerende forsyning på 6,85 milliarder tokens, hvoraf 3% blev distribueret til Huobi Prime IEO deltagere, 2,85% frigivet som projekt tokens og 1% til private investorer. Alle team-, rådgiver-, partner- og frøinvestor tokens forbliver låst, indtil hove nettet er lanceret.

55,75% af forsyningen er låst inde i en smart kontrakt kendt som ‘slow wallet’ Pengene fra denne wallet frigives efter en måneds forsinkelse med en offentlig on-chain besked fra Reserve-teamet, der forklarer formålet med tilbagetrækningen.

Hvor har Reserve Rights været etableret?

Reserve Rights blev grundlagt i 2017 af Nevin Freeman, Matt Elder og Miguel Morel. Virksomheden har hovedsæde i Oakland, Californien. Siden da er teamet vokset til mere end 10 medlemmer. Miguel Morel var tidligere ansvarlig for operationelle strategier, men han er ikke længere opført på Reserves websted. Rygtet siger, at han grundlægger en ny opstart.

Hvad er det nuværende Reserve Rights team?

Reserve Rights teamet har i øjeblikket 18 medlemmer og rådgivere. Ikke alle medlemmer er angivet på webstedet, da de ønsker at forblive anonyme på grund af deres opholdssted eller for at beskytte deres identitet. Disse er de vigtigste team medlemmer:

Nevin Freeman (medstifter og CEO):

Freeman is one of the founders of Reserve and is the CEO of the project. He is responsible for strategy, legal affairs and team coordination. Prior to founding Reserve, he co-founded Paradigm Academy, Metamed and RIABiz, among others. Freeman is keen to solve the problems that prevent humanity from reaching its potential, and he is particularly concerned about averting the long-term risks associated with the development of artificial intelligence.

Matt Elder (medstifter og CTO):

Elder er også en af grundlæggerne af Reserve og dens Teknologichef. Han er ansvarlig for udviklingen af protokollen og arkitekten bag implementeringen. Inden han grundlagde Reserve, var han ingeniør påt Alphabet, IBM og Quixey, blandt andre.

Charlie Smith (Forretningsudvikling):

Smith is responsible for tactics and partnerships at Reserve. He previously worked as a management consultant at ReD Associates and helped start a bitcoin mine in Texas.

Smith er ansvarlig for taktik og partnerskaber i Reserve. Han arbejdede tidligere som management konsulent hos ReD Associates og hjalp med at starte en bitcoin mine i Texas.

Cathleen Kilgallen (CFO og Compliance Officer):

Kilgallen er ansvarlig for Reserves økonomi og sikrer teamets overholdelse. Inden Reserve var hun COO ved Leverage Research and Paradigm Academy og har blandt andet arbejdet for The Jane Goodall Institute og Amnesty International.

Teamet omfatter også Jesper Ostman og Taylor Brent for Protocol Development, Mark Lee for Legal og Erika Campbell for Onsite Operations.

Har du lyst til at lære mere om Reserve og Reserve Rights token? Besog webstedet for denne kryptovaluta.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *