Køb af Tether (USDT): How to invest in Tether?

Kryptomarkedet er vokset kraftigt i årenes løb, og der er tilføjet flere og flere kryptokurver. Udover det investere flere og flere mennesker i krypto. En af de kryptokurver, du kan investere i, er Tether.
Tether opfylder rollen som en stabil mønt på krypto markedet. Dette er en digital valuta, der kan bruges til at konvertere penge til kryptopenge. Tether hyldes i øjeblikket som en af de bedste stabile mønstre i verden. Det er derfor, at det kan være en fordel at investere i Tether.
Kryptovalutaen forbundet med Tether kaldes også USDT. På trods af at Tether fuldfører rollen som en stabil mønt, kan du simpelthen købe denne kryptovaluta hos forskellige mæglere på Internettet. Der er også forskellige typer wallets, hvor du kan gemme disse tokens. I denne artikel finder du alle de oplysninger, du har brug for at vide om Tether, før du begynder at investere i det.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Tether?

Tether gør det muligt at konvertere fiat -penge til en kryptovaluta. Tether’s token kaldes også USDT, og dens værdi er lig med den Amerikanske Dollar. Dette giver dig mulighed for at foretage normale banktransaktioner uden at skulle gå igennem en rigtig bank. Denne stabilitet gør det interessant at købe Tether USDT, for eksempel efterfølgende at bruge det til at købe andre kryptovaluta.

Du kan handle i Tether på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Tether ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Tether.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Tether.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Tether for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Tether blive købt på din konto!

Hvad betyder Tether?

Tether er et fintech koncept, der kan bruges til at konvertere fiat -penge til kryptovaluta. Fiat penge, også kendt som tillidspenge, er og meget populært koncept på krypto markedet. Kort sagt kan penge penge ses som de ‘rigtige’ penge, der i øjeblikket bruges som lovligt betalingsmiddel. Tænk for eksempel på pund eller dollars.

Fordi Tether er en mellemmand mellem fiat penge og kryptovaluta, er dens værdi også indirekte relateret til værdien af dollaren. Kryptovaluta, der er knyttet til fiat valuta, kaldes igen ‘stablecoins’. Så du kan sige, at Tether er en stablecoin.

Løftet fra Tether er derfor, at værdier af symbolet i denne kryptovaluta, USDT, altid vil være lig med værdier af en dollar. Dette er dog kun et løfte. Tether’s blockchain er offentlig, men Tether’s bankkonto er ikke. Uden for Teters team ved ingen, om der er nok Tether krypto mønter til at stille hver dollar i sikkerhed.

Investing in Tether

Hvad er applikationerne of Tether?

Som allerede nævnt er Tether en såkaldt stabil mønt, der danner en mellemmand mellem fiat-penge og kryptopenge. Tether foretager transaktioner over internettet, som fortsat er lig med den Amerikanske dollar. På denne måde adskiller den sig fra andre kryptovalutaer. Fordi værdien af en USDT forbliver lig med værdien af en Amerikansk Dollar, er USDT trods alt ikke særlig volatil.

En anden fordel ved USDT er, at den kan gemmes i en online wallet sammen med andre kryptovaluta. På denne måde behøver handlende eller investorer ikke at tage højde for volatiliteten mellem forskellige kryptovaluta.

Hvordan kan 1 USDT altid være så meget værd som 1 dollar?

Nu kan du undre dig over, hvordan det er muligt, at en USDT altid er det samme værd som en amerikansk dollar. For at opnå dette bruger Tether den såkaldte Omni Layer-platform. Denne platform modtager alle oplysninger om indskud eller hævninger af fiat penge. Derudover holder denne platform også styr på, hvor meget USDT der udstedes eller trækkes tilbage. På denne måde opretholdes balancen mellem værdien af USDT og US Dollar på Teters konto.

IEr Tether pålidelig?

For en stabil mønt er det naturligvis vigtigt, at den får stor tillid fra handlende og investorer. Når alt kommer til alt, skal du som traders kunne stole på, at en stabil mønt faktisk vil beholde sin værdi. Som allerede nævnt er teamet bag USDT ikke helt gennemsigtigt med hensyn til mængden af krypto penge og mængden af fiat penge på Teters bankkonto. Er der virkelig så meget Tether som US Dollar?

Det eneste, teamet i denne digitale valuta nogensinde har frigivet om kontanterne, er, at kontanterne ikke kun består af amerikanske dollars. En del af Teters sikkerhed består derfor også af andre kryptokurver. Fordi teamet ikke er helt gennemsigtigt omkring mængden af likvide aktiver, er det også svært at afgøre, om organisationen har tilstrækkelig sikkerhed for at få en god stabil mønt frem.

I øjeblikket er Tether imidlertid en af de mest udbredte stabile mønter i verden. Dette indikerer, at der er mindst nok tillid fra traders til disse digitale mønter.

Fremtidsudsigterne for Tether

For investorer er det tilrådeligt at investere i Tether på nuværende tidspunkt. I øjeblikket er det relativt gunstigt at investere med fiat penge og dermed købe USDT krypto mønter. På grund af en lille skandale i 2018 er værdien af en USDT i øjeblikket ikke helt den samme som værdien af en dollar. Derfor er det ikke klogt at veksle dine USDT krypto mønter til Dollars lige nu..

Hvis værdierne igen er ens i et stykke tid, så er dette et klogt træk. Hvis du investerer i Tether nu, er det muligt, at du vil tjene meget på fremtiden. Selvfølgelig er krypto markedet stadig under udvikling, så priserne kan svinge lidt, og en positiv fremtid er ikke garanteret.

Sådan køber man Tether?

På trods af at Tether er en stabil mønt og derfor har en lidt anden rolle end de fleste kryptokurver, kan du stadig købe Tether på samme måde. Der er simpelthen mæglere, der tilbyder forskellige kryptokurver, herunder Tether kryptovaluta. Du kan nemt betale via bankoverførsel, med et kreditkort eller med en anden kryptovaluta.

Når man køber Tether’s kryptovaluta, er det klogt at undersøge de forskellige mæglere for at se, om de tilbyder denne kryptovaluta. Ikke alle mæglere understøtter Tether, og mæglerne kan også variere i transaktionsomkostninger. For at få den billigste mulige handel er det derfor klogt at sammenligne flere mæglere, før du køber Tether krypto mønter.

Opbevaring af Tether i en wallet

Når du har besluttet at begynde at investere i den digitale valuta i Tether, er det naturligvis vigtigt, at du sikkert kan gemme dine ejendele. Til dette kan du gøre brug af en såkaldt wallet. En wallet er en slags online eller offline wallet, hvor du kan gemme kryptovaluta.

De fleste mæglere tilbyder sikre wallets, som også er velegnede til de kryptokurver, de sælger. Der er omtrent to slags wallet, hvor du kan gemme din kryptovaluta. Du kan gøre dette i en digital wallet eller i en hardware – wallet. Hver af disse wallet har sine fordele og ulemper, og det er klogt at afveje disse, før du træffer et valg.

Digital wallet

Hvis du altid vil have adgang til din wallet, er en digital wallet bedst egnet til dig. En digital wallet kaldes også en online wallet og bruger en Cloud på internettet til at gemme dine kryptopenge. På denne måde kan du til enhver tid få adgang til din wallet, når du har en internetforbindelse. Ulempen ved denne type wallet er, at dine digitale mønter gemmes på internettet, hvilket gør dem mere modtagelige for internetkriminelle.

Hardware wallet

I mellemtiden er det også muligt at gemme Tether’s kryptovaluta i en hardware – wallet. Denne type wallet kaldes også en offline wallet. Denne wallet er tilgængelig offline og kan gemmes på ekstern wallet. Ulempen ved denne wallet er, at du ikke altid har adgang til den på alle enheder som med en digital wallet. Fordelen er, at denne wallet er godt beskyttet mod internetkriminelle, fordi den er offline og derfor ikke kræver en internetforbindelse.

Investering i Tether

Er din wallet rigeligt fyldt med Tether’s kryptovaluta? Så kan du begynde at investere. På et bestemt tidspunkt køber du en vis mængde kryptovaluta. Du efterlader dem i din wallet i et bestemt tidsrum, mens du følger prisen eller ej. Når prisen er gunstig, og dine digitale mønter er steget betydeligt i værdi, kan du sælge dem for at tjene meget.

Strategier for investering

Når du investerer, er det naturligvis vigtigt at holde godt øje med prisen på den relevante kryptovaluta. Bortset fra det er det også klogt at tænke grundigt over den strategi, du vil bruge, mens du investerer. Når du investerer i digitale valutaer, er der to forskellige slags strategier, du kan bruge.

I tilfælde af den langsigtede strategi vil du beholde mønterne i din wallet i en længere periode, og du vil basere dine handlinger især på udviklingen af prisen over en længere periode . Når du bruger den kortsigtede handelsstrategi, følger du prisen tættere, og du er aktiv i handel på kryptomarkedet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *