Hvordan kan man øve sig i at investere?

Ved at øve investering kan du komme godt fra start, når du først begynder at handle med rigtige penge. I disse dage kan du let øve dig i at investere ved at åbne en demo account med en online børsmægler. Hos de fleste børsmæglere kan du prøv at investere til en ubegrenset periode. Men hvordan fungerer dette præcist?

Hvor kan man øve sig i at investere?

Vil du hellere øve dig i at købe og sælge aktier? Selvfølgelig kan du! Hos eToro kan du købe og sælge alle aktier uden at betale provis. Dette gør denne mægler også velegnet til investorer, der ønsker at investere med et lille indskud. Ved at bruge deres demo kan du prøve mulighederne direkte uden risiko. Brug knappen til at åbne en praksis konto direkte på eToro::

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Det er muligt at øve handel med Plus500’s handlingsoftware. Med denne software er det muligt at åbne CFD positioner på alle populære aktier, men også på f.eks. S&P 500 eller råvareguldet. På grund af den store tilgængelighed af handelsmuligheder kan du øve dig med de forskellige værdipapirer og reagere på prisændringer på hvert værdipapir..

Vil du dyrke aktiv handel hos Plus500? Du kan gøre det ved at åbne en gratis demo uden risiko. Brug knappen herunder til direkte at åbne en handelskonto på Plus500:

Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 82% af CFD-detailkontiene.

Ved at øve vil du opdage, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Inden du starter, vil vi gerne give dig nogle tips, der kan hjælpe dig med at få succes. Alle laver fejl i begyndelsen, men ved at anvende disse tips reducerer du chancen for at lave dem enormt!

Hvorfor øve handel?

Ved at øve dig i at investere får du praktisk erfaring med det samme. Priserne i en demo svarer til priserne i virkeligheden. De resultater, du opnår ved at øve dig, er derfor sammenlignelige med de resultater, du ville opnå i det virkelige liv. Ved at øve online kan du derfor få en god idé om, hvordan du ville gøre det i virkeligheden.

Ved at øve investering kan du komme i gang med en mere vellykket start. Du lærer markederne at kende og opdager, hvad der er muligt inden for softwaren. Dette giver dig mulighed for at afprøve alle former for strategier og taktikker, og du finde ud af, hvad der fungerer for dig.

I sidste ende er målet med at investere at tjene penge. Hvis du vil øge dine chancer for succes, kan du foretage omfattende analyser. De mest kendte to analyser, du kan udføre, er:

Hvad er fordelene ved at øve sig om investering?

Jeg råder altid nye investorer til at øve sig på at investere først. Du kan gøre dette med en gratis demokonto hos en børsmægler, men du kan også vælge at holde styr på dine virtuelle positioner på papir.

Ved at investere med en praksis konto kan du eksperimentere med de forskellige investerings produkter. På den måde udvikler du en bedre fornemmelse for de forskellige investeringsmuligheder, og du lærer at bruge diagrammer til at lave gode analyser.

Fordi du ikke risikerer penge med en praksiskonto, kan du prøve forskellige beslutninger. På den måde kan du lære, hvordan du bedst håndterer stærke pris svingninger. At åbne praksis konti hos forskellige børsmæglere er også en god måde at prøve forskellige børsmæglere og softwareprogrammer på.

investing practice

Hvad er ulemperne ved en praksis konto?

Der er dog også ulemper ved at bruge en praksis konto. Nogle investorer bliver rige for hurtigt: De trykker på nogle tilfældige knapper, og inden for demo softwaren får de straks et afkast på snesevis af procent. Selvfølgelig er hasardspil ikke en investeringsstrategi: Tag derfor dine investeringsbeslutninger, som om du investerede med rigtige penge.

En praksis regnskab forbereder dig heller ikke direkte på den ’barske virkelighed’. Følelserne af frygt, håb og grådighed er ofte fraværende, fordi du investerer med falske penge. Når du skifter til rigtige penge, kan det pludselig være meget vanskeligere at investere rationelt. Det er derfor vigtigt at bygge langsomt op med at investere med rigtige penge: for eksempel skal du først indsætte et lille beløb.

Det er trods alt vigtigt at være opmærksom på betingelserne for demo kontoen. Når du øver hos en børsmægler, får du ofte en stor sum penge. På Plus500 handler du for eksempel med en demo konto på $40.000. Med et stort beløb er det lettere at sprede dine risici, så du kan anvende en bedre handel’s strategi. Derfor er det klogt at virkelig anvende den samme strategi på din handelsdemo, som du ville gøre i virkeligheden.

Hvordan får du de bedste resultater med en praksis konto?

Hvad du får ud af en uddannelseskonto, afhænger i høj grad af dig. Du kan trykke på knapper som en skør og lære meget lidt. Hvis dette er din strategi, vil du sandsynligvis få skuffende resultater med en rigtig konto.

Det er bedre at tage øvelse alvorligt. Inden du begynder at øve, skal du lave en plan: hvornår åbner du en investering og af hvilken grund? Med en praksis konto kan du derefter teste og optimere din strategi. Det er vigtigt kritisk at undersøge de investeringsbeslutninger, du tager: hvor er du f.eks. Grådig? Følgte du ikke reglen ordentligt? Eller virker strategien ikke?

Ved konstant at evaluere dine beslutninger kan du udvikle en strategi, som du kan implementere med rigtige penge. Selv efter at du er begyndt at investere rigtige penge, er det vigtigt at blive ved med at evaluere dine resultater. På denne måde opnår du de bedste resultater.

Kom godt i gang med et par tips

  • Brug altid en stop loss: begræns dine tab på den måde!
  • Sikre et gunstigt risiko/afkast forhold.
  • Risiker ikke mere end et par procent på en hvilken som helst position.
  • Invester ikke alle dine besparelser: opbyg den langsomt og væn dig til handel.
  • Åbn ikke positioner tilfældigt: anvend en strategi.
  • Succesfulde investorer tager deres tab: tæt tabte positioner!

Den bedste måde at øve handel på er at åbne en demokonto. Flere mæglere gør det muligt at afprøve online handel helt uden risiko. Vil du finde ud af, hvilken demo der er bedst at bruge til at øve investering? Klik derefter på knappen herunder:

Fra øvelse til rigtige penge

Når du har øvet nok, kan du begynde at handle med rigtige penge. Overgangen fra handel med demo penge til rigtige penge kan nogle gange være en stor. Tab rammer dig meget hårdere, når det er dine penge. Nogle investorer går i panik og mister deres indskud med det samme.

Det er derfor klogt, når du starter med at bestemme dine mål på forhånd og ikke blot at justere ting som stop loss og take spekulere bagefter. Du justerer dem kun, når det passer ind i din strategi og ikke fordi du er bange for at tabe. De bedste investorer investerer altid efter en plan.

Hvor lang tid skal du øve dig på at investere?

Der er ikke noget fast svar på dette spørgsmål. Ikke alle investorer har brug for den samme mængde øvelses tid. Nogle mennesker har et stærkere talent end andre. Alligevel er det en kendsgerning, at alle har brug for øvelse for at blive bedre. Du er jo ikke født som en aktie guru.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at forblive ydmyg. Accepter, at du ikke er født perfekt, og se altid efter måder at forbedre din investeringsstrategi på. Det skader aldrig at teste nye strategier grundigt. Brug kun penge i strategier, der allerede har bevist sig selv.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *