Køb af Ontology: hvordan kan man investere i Ontology?

Hvis du har lyst til at investere i kryptovaluta selv, du er bestemt ikke den eneste. Priserne på næsten alle mønter stiger betydeligt på det seneste. En af de mønter, der bliver omtalt mere og mere på internet forums, er naturligvis Ontology. Vil du gerne vide, hvad Ontology er, og hvad årsagerne er til at investere i denne mønt? Læs derefter denne artikel omhyggeligt, for du kan finde alle de oplysninger, du har brug for, på denne side.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Ontology?

Hvis du tror på NEO’s fremtid, kan det også være interessant at købe Ontology. Kryptovaluta Ontology bruges til at forbinde eksisterende systemer med NEO blockchain.

Du kan handle i Ontology på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Ontology ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Ontology.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Ontology.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Ontology for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Ontology blive købt på din konto!

Hvad betyder Ontology? – projektets mål

[ALad os først se på projektets oprindelse og mål. Ontology projektet blev grundlagt i 2017 af et kinesisk firma ved navn OnChain. Dette er et firma ledet af grundlæggerne Erik Zhang og Da HongFei. Du har måske hørt om dem: det er virkelig opfinderne bag NEO blockchain. Som du måske ved, er dette projekt et af de største projekter, du kan finde på det samlede kryptomarked i dag.[/A]

Du kan faktisk tænke på Ontology som en platform for virksomheder, der gerne vil bruge blockchain til at forbedre deres forretning uden at skulle ændre alle deres nuværende systemer helt. Dette gør det til en perfekt platform for virksomheder, der virkelig ikke har nogen viden, når det kommer til teknologien bag blockchain. Et særligt træk ved dette projekt er, at de ikke havde en Ontology ICO. I stedet forærede de deres mønter gratis til forskellige mennesker med luftdråber.

Hvordan fungerer Ontologi?

Blockchain bag Ontology er en offentlig blockchain, der blev skabt specifikt for at imødekomme behovene hos virksomhedskunder. Det er mennesker, der har et behov for privatliv og ikke kan lide at sende personlige data til en privat blockchain. Dette gør Ontology til en BaaS (blockchain-as-a-service) platform. Ontologi forsøger at give erhvervsbrugere mulighed for på en enkel måde at tag fordel af blockchains decentrale og distribuerede karakter.

Ontologi kunder kan tag fordel af mange muligheder på selve platformen. Disse omfatter ID styring, smarte kontrakter, en decentral udveksling og muligheden for at oprette deres egne digitale aktiver og applikationer, der kan hostes på Ontology dApp platformen. Disse muligheder gør det muligt for alle slags virksomheder at bruge blockchain, selv de relativt små.

Ontology

Møde Ontology Trust Anchors

Hvis du har til hensigt at dele din identitet med en anden, er det ikke nødvendigt at oplyse alle dine oplysninger på Ontology. Det eneste du skal gøre er at dokumentere din identitet. Dette ligner faktisk en notarial underskrift for et notarial document. I dette tilfælde giver du kun “signaturen” og ikke dokumenterne. Dette gør det anderledes end et normalt identiteitsdokument, som vi kender det i Holland.

Bevis eller verifikation leveres af Ontology Trust Anchors. Dette er et særligt organ, der leverer identiteitscontrole tjenester til ONT ID brugere i bytte for ONT ID tokens. Dette bevis system er sikkert at bruge på grund af implementeringen af forskellige typer protokoller. Disse protokoller sikrer, at det ikke længere er muligt at smede noget. Dette er nyttigt for både applikationer og udviklere. De kan bruge ONT ID til hurtigt og sikkert at verificere nye brugere.

Brug af ONT token

ONT token bruges inden for Ontology platformen. ONTs rolle i Ontologis økosystem er enkel. Dette token giver dig som bruger ret til særlige ledelses rettigheder. Du får indflydelse på Ontology netværksbeslutninger såsom opgraderinger eller ændringer. Du kan også optjene renter med tokens.

Men i stedet for at få penge i Dollars får du penge i ONG. Du skal se ONG som “gassen” for at bruge Ontology netværket. ONG bruges derfor, når der foretages transaktioner eller udføres smarte kontrakter. I denne henseende ligner ONG meget GAS og denne NEO netværk. Når du vælger at investere i Ontology, investere du i selve ONT token. Du gør dette gennem en af de mange udvekslinger, der har inkluderet dette token.

Opbevare Ontology i en særlig wallet

Måske at du har valgt at investere i ontologi. Hvad skal du gøre, hvis du lige har købt dine mønter? Den første ting du skal gøre er at overføre dine mønter til en særlig tegnebog, hvis du ikke allerede har gjort det. At forlade dine mønter på en børs beder om problemer. Du har ikke mønterne i dine hænder, hvilket betyder, at du altid vil være modtagelig for hackere.

Du kan vælge en software wallet eller en hardware wallet. Selvom der også er en papir wallet, er det generelt ikke så bekvemt. Med en hardware wallet kan du overføre dine Ontology mønter uden at skulle tage din bærbare computer eller computer med dig. Hvis du har en softwarebog, gemmes dine mønter på selve din computer. Software wallet er gratis, i modsætning til hardware wallet, som let kan koste hundrede pund.

Ontology som en link to NEO

Ontologi kan være en lidt forvirrende kryptovaluta. Mønten er primært designet til, at virksomheder kan forbinde eksisterende systemer til NEO blockchain. Dette gør Ontology til en uundværlig mønt for enheder, der ønsker at bruge NEO blockchain. Når du holder Ontology mønterne, får du en anden mønt som belønning: ONG.

Der var aldrig en ICO; mønterne blev distribueret til folk, der allerede ejede NEO. Derfor er selve mønten ikke lanceret for forbrugere. Dette betyder ikke, at du som privat erhverv drivende ikke kan tag fordel af prissvingninger på Ontology kryptovaluta. Så længe mønten bruges nok, kan du som investor tag fordel af prisudviklingen.

Konklusion – skulle man investere i Ontology?

Det er svært at svare på, om det er klogt at investere i ontologi. Dette afhænger helt af, hvad du ser i virksomheden, og om du tror, det kan blive en stor blockchain. Hvis du tror, at virksomhederne vil vælge massivt til implementering med Ontology, kan du altid vælge at allokere en lille del af din portefølje til denne mønt. Hvis du tror, at dette ikke vil ske, kan du bedre vælge en anden kryptovaluta.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *