Køb af GAS: hvordan kan man investere i GAS?

Vi overdriver ikke, når vi siger, at der i øjeblikket er tusinder af kryptovaluta. NEO er en af de mere kendte muligheder i øjeblikket. Inden for NEO er det muligt at investere i det særlige GAS token. Da ikke alle kender GAS og årsagerne til, at dette kan være en god investering, har vi listet de vigtigste oplysninger. Ved at læse denne artikel får du et klart svar på følgende spørgsmål: er det klogt at investere i GAS eller ej?

Hvordan og hvor kan du købe/handle GAS?

Når du ejer NEO, modtager du GAS på det som en slags udbytte. GAS bruges inden for NEO blockchain til at betale for tjenester, smarte kontrakter og applikationer inden for netværket.

Du kan handle i GAS på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle GAS ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af GAS.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg GAS.
  4. Indtast det beløb, du vil købe GAS for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil GAS blive købt på din konto!

NEO konceptet

For at se, hvad GAS faktisk gør, skal vi først tage et kort kig på NEO. NEO blev grundlagt i 2014 af Da Hongfei og Erik Zhan i Kina som AntShares. Projektet blev ændret navn til “NEO” i 2017. Det er en blockchain baseret platform, der har sin egen kryptovaluta og muliggør udvikling af digitale aktiver og smarte kontrakter. NEO har til formål at automatisere forvaltningen af digitale aktiver ved brug af smarte kontrakter. I sidste ende vil de oprette et smart økonomisystem.

NEO er kryptovaluta for NEO blockchain. Denne kryptovaluta repræsenterer en bestand i ejerskabet af NEO blockchain. Denne krypto er derfor meget vigtig for samfundet. Det giver fællesskabet mulighed for at oprette blokke og administrere netværket. Interessant nok har NEO udelelige enheder og kan ikke deles som andre mønter som f.eks Ethereum. Dette gøres for at give dig som ejer lidt mere strøm.

Hvad betyder GAS – målet med token

GAS er faktisk det brugbare token til NEO netværket. Dette tegn blev tidligere kendt som ANC-Anthonds. I økosystemet fungerer GAS på samme måde som Ether i Ethereum netværket. Udviklere bruger GAS til transaktioner i netværket. Derudover modtager brugerne belønninger i GAS tokens. Dette gør det meget anderledes end den almindelige NEO, som du kan købe på børsen som investor.

GAS genererer med en hastighed på otte GAS pr. Blok. Netværket reducerer automatisk antallet af belønninger pr. Blok efter to millioner bekræftede blokke. Brugere har flere muligheder med GAS. For eksempel kan du altid bytte GAS til andre kryptovaluta som f.eks Bitcoin, Litecoin eller Ethereum. Det er også muligt at konvertere din GAS direkte til NEO. På denne måde forbliver prisen på GAS afkoblet. Det betyder, at dens værdi ikke nødvendigvis er afhængig af NEO selv, selvom der naturligvis er en stærk sammenhæng mellem begge priser.

Lynhurtige transaktioner med GAS

På en normal børs placeres ordrer på en centraliseret markedsplads og derefter knyttet til en bestemt part. Processen er effektiv, men brugeren mister kontrollen over mønterne. Dette er fordi udvekslingen selv er ansvarlig for dette. Ved at automatisere placeringen og matchningen af ordrer inden for et konsensus netværk gør GAS det muligt at behandle ordrerne på en fair og gennemsigtig måde. Faktisk skaber dette en slags decentral udveksling.

NEO har gjort det muligt at behandle børstransaktioner på blockchain, uden at ordre afstemningen foretages på selve blockchain. I stedet bruger de en særlig udveksling. NEO kalder disse transaktioner for ‘Superledende transaktioner’. Dette er beregnet til at give effektiviteten af centraliserede centraler sikkerhed med en decentral central.

Væksten i GAS – er det smart at investere i GAS?

Vi kan se, at satsen for GAS i øjeblikket er på den lave side. Prisen på valutaen har virkelig været betydeligt høj i 2017 og 2018. Dette var naturligvis på et tidspunkt, hvor mange nybegyndere var på vej ind på markedet, der så en fremtid i GAS. Mens GAS stadig handlede til 52 euro i begyndelsen af Januar 2018, er det i dag muligt at købe GAS for lidt over 1,2 euro. Dette kan betyde, at nu er et godt tidspunkt at komme ind på handlingen. For få penge kan du købe en stor mængde GAS i modsætning til for et par år siden.

Det er dog vigtigt at huske, at investeringer i kryptokurver altid indebærer store risici. Hvis du køber GAS på det forkerte tidspunkt, kan du miste (en stor del af) din investering.

Gas som udbytte

Du kan faktisk se GAS som en slags udbytte. Når du ejer NEO, modtager du GAS som belønning. Ved at eje NEO hjælper du med at sikre blockchain. GAS er en knapp valuta, så når NEO bliver mere populær, kan dens værdi stige. Dette kan gøre en investering i GAS interessant.

Opbevaring af GAS i en særlig wallet

De fleste mennesker, der køber GAS, vil gøre det gennem en udveksling. Efter køb får du dine tokens med det samme på din konto. Alligevel er det ikke klogt at efterlade dine tokens på børsen. Her risikerer du at blive hacket, noget der tidligere er sket flere gange på velkendte børser. Brugen af en særlig wallet er derfor meget mere sikker. På denne måde holder du kontrol over alle dine mønter.

Den bedste tegnebog at bruge er en hardware -tegnebog som Ledger. Denne enhed ligner en slags USB -stick og gør det let at tage dine tokens med. Bemærk, at en god Ledger let kan koste $100. Hvis du ikke er villig til at betale så meget, kan du også vælge en softwarebog til din computer. Generelt anbefales papir wallets ikke, da du kan miste dem for hurtigt.

Konklusion – skal du investere i GAS?

En stor del af krypto samfundet er virkelig overbevist om, at prisen på GAS kun vil stige. Da NEO selv er et af de største projekter i øjeblikket, er det derfor ikke en mærkelig tanke. Hvis du ser en fremtid i NEO’s platform, så er investering i GAS et oplagt valg. Hvis NEO stiger, vil din GAS sandsynligvis også stige. I sidste ende er det selvfølgelig altid et personligt valg. Vi kan kun give dig nyttige artikler til dine investeringer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *