Køb Steem: hvordan kan man investere inSteem?

Når folk tænker på kryptovalutaer, tænker de ofte straks på Bitcoins eller Ethereum, men der er mange andre kryptovalutaer. Steem er en af dem, og her forklarer vi præcis, hvordan denne mønt fungerer. Kryptomøntens funktion, dens fordele og ulemper og dens fremtid er beskrevet. På den måde kan du straks afgøre, om det er interessant at investere i Steem ved at købe mønten.

Hvordan kan man købe Steem?

I modsætning til mange andre kryptovalutaer er der ingen mangel på Steem-mønt: nye mønter tilføjes ubegrænset. Mønten er knyttet til et socialt netværk, hvor brugerne betales for at dele indhold af høj kvalitet. Efterhånden som brug af data på sociale medieplatforme bliver mere og mere central, kan en investering i en mønt som Steem vise sig at være en god ting.

Har du lyst til at købe Steem kryptovaluta? Du kan gøre det hurtigt online! Hos Binance kan du købe Steem til meget lave rater: du betaler aldrig mere end 0,1% i transaktionsgebyrer, når du køber kryptokurver hos Binance. Brug knappen herunder til straks at åbne en konto hos Binance:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Hvordan kan man aktivt investere i Steem?

Har du lyst til at aktivt investere i Steem? Dette er muligt med en online børsmægler! Hos en online børsmægler kan du bruge CFD’er til at satse på både stigende og faldende Steem priser. På eToro kan du prøve at handle CFD kryptokurver med en demo, helt gratis og uden risiko. Brug knappen herunder til at åbne en konto med eToro med det samme

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder Steem?

Steem er en online decentraliseret platform, hvor folk, der deler indhold, direkte belønnes for hans eller hendes bidrag. Det er ikke sådan, at alle, der skriver, modtager Steem mønter hver dag. Denne belønning er baseret på læse bedømmelser og populariteten af det delte indhold. På denne måde belønnes brugerne økonomisk for at dele meningsfuldt indhold.

Belønningen, der udbetales, er i form af en kryptovaluta. Platformen gør brug af Blockchain teknologien og de mange fordele, denne tilbyder. Den største fordel er decentral handel med kryptovaluta.

Hvordan opstod Steem?

I løbet af de sidste årtier er der blevet tjent mange penge på sociale medieplatforme ved at holde deres indhold relevant. I det øjeblik interessant og populært indhold deles, forbliver platformen relevant for brugerne. Dette tiltrækker annoncører, og det er sådan, det sociale medie firma tjener et overskud.

I modsætning hertil bliver de mennesker, der deler indholdet, ofte ikke belønnet for deres bidrag, hvorfor Steem blev oprettet. Steemit sikrer, at forfattere belønnes og betales baseret på indholdsbedømmelsen for andre brugere. Dette sikrer mere kvalitativt og objektivt indhold.

Steem: Hvordan fungere det?

Kryptovalutaen, omkring hvilken Steem er bygget, handles offentligt. Den har derfor en pris, der kan sammenlignes med andre (krypto) valutaer. På grund af det faktum, at Blockchain konstant skaber nye mønter, er der en stærk form for inflation på prisen på Steem. Hvert år fordobles antallet af tilbudte Steem mønter. Dette forårsager enorm inflation på møntens direkte værdi. Disse mønter bruges til at belønne indholdsskabere i form af SP og SMD beskrevet nedenfor.

Forskellige værdier af Steem

Steemit platformen har tre valutaer, nemlig Steem (STEEM), Steem Power (SP) og Steem Dollar (SMD). Dette virker kompliceret, men det er enklere og mere logisk, end det umiddelbart lyder. Platformen, hvor kryptovaluta Steem handles, kaldes STEEMIT. Indholdsskabere belønnes med 50% SP og 50% SMD.

Steem

Ligesom andre kryptovaluta kan denne valuta købes og sælges på forskellige krypto børser. Fordi flere og flere nye tokens tilføjes, bør prisen på denne valuta i sidste ende falde. På grund af platformens popularitet er prisen imidlertid steget på det seneste.

SP

SP, eller Steem Power, udgør værdi på Steemit platformen, hvor brugerne af platformen bedømmes ud fra mængden af SP, de har. Som indehaver af SP erhverver du ikke kun stemmerettigheder på Steemit, men du betaler også et udbytte af det. For eksempel betaler hvert Steem token skabt af Blockchain et udbytte på 9 STEEM til alle indehavere af SP. Så i det lange løb bliver du belønnet for at holde SP fra platformen.

Du bliver nødt til at holde SP i mindst 13 uger, hvilket gør det til en langsigtet investering. Fordelen ved at holde Steem Power i lang tid er, at jo mere du besidder denne valuta, jo mere autoritet har du på Steemit -platformen. I tilfælde af en afstemning vil din stemme tælle mere og blive bedre.

SMD

SMD, eller Steem Dollar, er den del af valutaen, der kun repræsenterer værdi på Steemit platformen. Her er 1 SMD altid lig med værdien af $ 1 (US dollar), deraf navnet. Dette forhold vedvarer uanset værdien af et Stemm -token. Renter betales årligt til 10% af værdien af SMD’en. Sådan belønnes brugerne for at have likviditet på platformen.

Investering i Steem

Som med alle finansielle værdier er værdien af STEEM baseret på udbud og efterspørgsel. Således er interessen for teknologien og brugen af Steemit sammen med de førnævnte SMD og SP interesser grundlaget for prisen. Hvert år fordobles antallet af STEEM, og der er således en enorm inflation på værdien af brikken. Således falder værdien pr. Mønt med næsten 0,2% om dagen i form af købekraft.

Af denne grund anbefales det at konvertere til SMD med det samme, når man køber STEEM for at drage fordel af den relativt stabile dollarkurs. Herved er 1 SMD altid 1 USD værd. Hvis brugeren ønsker at investere i STEEM på lang sigt, anbefales det at holde SP. Med en sådan investering er brugeren overbevist om, at Steemit -platformen vil bidrage til oprettelsen af onlineindhold i fremtiden.

At holde kryptovaluta er en god mulighed for yderligere at diversificere din portefølje. Steem er en meget velegnet mulighed til dette formål. De sidste årtier har vist, at sociale medier kan være en enorm indtægtskilde, og et tilhørende tegn er derfor meget interessant for fremtiden.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *